Βρε ξέρω, το είπα γιατί σκίζεται εύκολα
Βρε ξέρω, το είπα γιατί σκίζεται εύκολα
Ουι Λάμπημ! σιπιμι η δι σιπιμι; Σεμεδακια να βάλτσς χαμω.Λαδόκολλα Νικολιό ναί ...Δέν ξέρς τί είν η λαδόκολλα ;
Παριζιάνος είσ. ;
Ναι μαξιμουμ λεει 55 γιαρδεςδεν καταλαβα καλα κωνσταντινε προτεινε μεχρι της 55 γιαρδες να τουφεκαμε?
Ναι έτσι λέει .δεν καταλαβα καλα κωνσταντινε προτεινε μεχρι της 55 γιαρδες να τουφεκαμε?
Ωραιο βιντεακι αλλα απο τα 8 λεπτα η πραγματικη δοκιμη
Γνωμη μου οτι επρεπε να κανει δοκιμη φυσιγγιων με 1 νουμερο σκαγια και οχι 2 μαζι στο ιδιο φυσιγγι..αλλαζουν πολλα στην αποτυπωση..ειδικα οταν θες να εξηγησεις στον κοσμο τα ποσοστα που βγαζει καθε τσοκ
Σωστα τα λες μετα απο καιρο πολυ και πολλες δοκιμες το καταλαβα και εγω ,Mονο τα GORILA το γραφουν πανω στο κουτιΜια χαρα ειναι απο κατανομη με το 3* ειδικα σ αυτη την αποσταση..Κωστα ανεβασε την οταν κανεις δοκιμη και με το φουλ που σοιπα...γενικα τα δραμια αγαπανε τα κλειστα τσοκ και μην ακουτε αυτα που λενε για ανοιχτα τσοκακια..ειναι τρικακι για να πουλιουντε και οι slug καννες
Κυριε Νικο αυτο το συμπερασμα το εβγαλα με τα απο απειρες δοκιμες σε μονοβολα..και τα gorilla που λετε μπορει να βαλλοντε και απο σφηχτες καννες αλλα δυο ειναι τα ενδεχομενα για να το αναγραφου στο κουτι ειτε γιατι εχουν καποιο αλλο μεταλλο μεσα στον πυρηνα τους ειτε γιατι τα brinell του μολυβιου που χρησιμοποιουν ειναι μεγαλυτερα απο το συνηθισμενο που εκει θελει ανοιχτο τσοκΣωστα τα λες μετα απο καιρο πολυ και πολλες δοκιμες το καταλαβα και εγω ,Mονο τα GORILA το γραφουν πανω στο κουτι
Το κολλημα με το μονοβολο το ειχα για καποιο χρονοκο διαστημα νομιζω μια κυνηγετικη σεζον,Πηρα σκοπευτικα με οπτικη ινα για μονοβολα πορτοκαλι το μπροστα και 2πρασινα πισω,Ασε που χαλασα ενα καρο μονοβολα για να το ρυθμησω πρακτικα στο κυνηγι πηρα καποια θυραματα που ειχαν ξεμακρινη και πηγαιναν σιγα σιγα αλλα μου εφυγαν πολυ περισοτερα κοντινα και τα απεριψαΚυριε Νικο αυτο το συμπερασμα το εβγαλα με τα απο απειρες δοκιμες σε μονοβολα..και τα gorilla που λετε μπορει να βαλλοντε και απο σφηχτες καννες αλλα δυο ειναι τα ενδεχομενα για να το αναγραφου στο κουτι ειτε γιατι εχουν καποιο αλλο μεταλλο μεσα στον πυρηνα τους ειτε γιατι τα brinell του μολυβιου που χρησιμοποιουν ειναι μεγαλυτερα απο το συνηθισμενο που εκει θελει ανοιχτο τσοκ
Και για να τα πουμε λιγο και για το marketing γιατι πρεπει στο κυνηγι του αγριοχοιρου να παρουμε slug καννη;εχει κατσει κανεις απο αυτους που τα λανσαρου καρτερι να δει ποσο ευκολο ειναι να ευθυγραμμισεις πισω και μπροστα σκοπευτικο και ταυτοχρονα να υπολογισεις προσκοπευσεις σε ενα θηραμα που τρεχει με ταχυτητα και εχεις μονο ελαχιστα δευτερολεπτα να του ριξεις;πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο
Οι slug καννες το μονο πλεονεκτημα τους ειναι οτι ειναι κοντες..τι σημαινει αυτο;μικροτερη ταλαντωση κατα την βολη (σε σχεση με μια μεγαλυτερου μηκους καννη) και κατα συνηπεια μεγαλυτερη ευθυβολια..το ιδιο δεν ειναι και μια καννη 56 ή 61 εκ με ριγα;
Γι αυτο το χω πει πολλες φορες οτι δεν εχουν χρησιμοτητα..αν ειναι ακινητο το θηραμα τοτε κατι γινεται αλλα οταν τρεχει δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις επιτυχημενη βολη..εχω ριξει σε πολλα γουρουνια και παρα πολυ μακρια 90+ με 76αρα καννη και σταθερο φουλ..αποτυχιες χωρις να περιαυτολογω μηδενικες..ολο το παιχνιδι ειναι να ξερεις το οπλο σου τι δυνατοτητες εχει και ενα σωστο κοντακι και ολα τα αλλα ερχοντε απο μονα τουςΤο κολλημα με το μονοβολο το ειχα για καποιο χρονοκο διαστημα νομιζω μια κυνηγετικη σεζον,Πηρα σκοπευτικα με οπτικη ινα για μονοβολα πορτοκαλι το μπροστα και 2πρασινα πισω,Ασε που χαλασα ενα καρο μονοβολα για να το ρυθμησω πρακτικα στο κυνηγι πηρα καποια θυραματα που ειχαν ξεμακρινη και πηγαιναν σιγα σιγα αλλα μου εφυγαν πολυ περισοτερα κοντινα και τα απεριψα
Ξερω ποιο ειναι το επόμενο σου όπλο αλλα δεν θα το πω!!Μίλτο και όμως εχω κανει δοκιμές και ενα σφιχτό 4αρι τσοκ πηγαινε καλυτερα σε συγκεντρωση απο το σφιχτο.. Αβυσσος φίλε!
Σημερα ειχα ενα 2ωρακι κενό και είπα να δω και εγώ τον μαγικό κόσμο μιας όπτιμα. Ενίοτε άκουγα πως δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ καννών και πως όλες αποδίδουν το ίδιο..χμ δέν το νομίζω..
30μ Beretta A350 xtrema Άγριο γουρούνι 3* Ρουμελιώτης 32γρ νο 8
55 μέτρα Ιδιο όπλο 1* 40γρ νο 5 απο τα χεράκια μου
imagehost