Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι τον μπριζωνεις?
Τον βλεπω σαν τον Τασσαρα....
1-2 δοκιμασμενα φυσιγγια και πορευεσαι....;)
Το σωστο αυτο ειναι μαστορα αλλα δεν εχω ενα δυο αλλα αρκετα περισσοτερα...
Ολα μου κανουν τα χατηρια βεβαια αλλα θα κοιταξω να τα ριξω σιγα σιγα να μεινω με δυο τρια

Το σωστο αυτο ειναι μαστορα αλλα δεν εχω ενα δυο αλλα αρκετα περισσοτερα...
Ολα μου κανουν τα χατηρια βεβαια αλλα θα κοιταξω να τα ριξω σιγα σιγα να μεινω με δυο τρια
Καλα,καλα....:)
Αυτο το εχω πει κι εγω καμια....50αρια φορες!!
Με τα μπαρουτια και τα ιδιογομωμενα...
Τωρα,πως βρισκω μπαρουτια ,παντου οπου κοιταξω γυρω μου,.......θα σε γελασω!o_O

απλά δεν γίνεται όσο και να το έχω προσπαθήσει,,,κάποια standard φυσίγγια που ρίχνω τα έχω στην άκρη,κάποια άλλα τα δοκιμάζω ίσως γιατί έχουν μια θέση και αυτά μαζί με τα άλλα ή θα πάρουν την θέση των άλλων,,,κάτι σαν την τσοκολατρεία αυτό λέγεται φυσιγγολατρεία .sarcastic.

απλά δεν γίνεται όσο και να το έχω προσπαθήσει,,,κάποια standard φυσίγγια που ρίχνω τα έχω στην άκρη,κάποια άλλα τα δοκιμάζω ίσως γιατί έχουν μια θέση και αυτά μαζί με τα άλλα ή θα πάρουν την θέση των άλλων,,,κάτι σαν την τσοκολατρεία αυτό λέγεται φυσιγγολατρεία .sarcastic.
Παυλαρα,ειναι να μην σε βρει....

και μια τελευταία με το Biturbo 36gr No6

αριστερά Kicks M δεξιά Inner Hp

Το biturbo έχει ίδιες συγκεντρώσεις με RC4 .Πιστεύω ακράδαντα ότι αν μετρήσεις V1.5 καί τα τρία 36 άρια το FANTOM θα υστερεί κατά τί .
Το λέω αυτό διότι έδωσε καλύτερη συγκέντρωση παρόλο που έχει συγκεντρωτήρα SG .

Για δειτε και αυτο το περιεργο κυριοι και σχολιαστε.Σε φασσοκαρτερο το προηγουμενο σαββατοκυριακο βρηκα μια συσκευασια που πεταξε καποιος μακακας 220χ60 και αφου δεν ειχε φασσες ειπα πριν φυγω να δοκιμασω μερικα φυσιγγια Οπως ηταν διπλο βγηκαν 6 χαρτονια 75-80χ60.Οπλο sp marrochi foul choke.Αποσταση 46 μεγαλα βηματα( υπολογιζω 37-38μ) φυσιγγια imperial 30 ελληνικα ν8 βαλανε 338 σκαγια καλη κατανομη και 3 σκαγια στο κεντρο σε διαμετρο μικρου αυγου navaro 30 ν 8 η τουφεκια εφυγε κατω δεξια αλλα παρ ολα αυτα εβαλε 306 σκαγια η κατανομη βεβαια δεν μπορει να κριθει σωστα πιθανο να ηταν λιγο χειροτερη απο το imerial.F2 CLASSIC ν6 εβαλε 209 σε αρκετα καλη κατανομη.Τα νουμερα αφορουν ολη την επιφανεια και οχι κυκλο.Αυτο το Σαββατο λοιπον ξαναπηγα στο ιδιο μερος αλλα τωρα κρατουσα ενα πλαγιο BRNO ο καιρος ηταν πιο κρυος και σαφως πιο υγρος Τα φυσιγγια δοκιμαστηκαν με την αριστερη καννη που ειναι ονομαστικα 2* και με την ιδια σειρα.Οι τουφεκιες ηταν σχεδον πανομοιοτυπες σε σημειο αποριας.Μαλιστα η τουφεκια του navaro ηταν κατω δεξια και με το πλαγιο.Τα σκαγια που στα χαρτονια ηταν 337 αντι 338, 296 αντι 306 και 203 αντι 209.Οι κατανομες ηταν επισης πολυ ιδιες.Αυτο που μου εκανε ομως μεγαλυτερη εντυπωση ηταν οτι στο χαρτονι του F2 ακριβως στο κεντρο υπηρχε ενα σκαγι κολυμμενο στο χαρτονι ενω υπηρχαν και καποιες τρυπες πολυ ατονες.Στο δε συγκεντρωτηρα βρηκα ενα σκαγι κολυμμενο στον πατο του κυαθιου.Φαινοταν απο τα ποδαρακια οτι ηταν στραβωπατημενος ενω και στους δυο ανοιξε μονο το ενα πτερυγιο και μαλιστα στις 90 μοιρες.Αυτο με το σκαγι στο χαρτονι με τρελανε πιο πολυ απο ολα αλλα και οι πανομοιοτυπες τουφεκιες απο διαφορετικα οπλα ,τσοκ,καιρους ηταν επισης πολυ περιεργο.Υ.Γ.φυσιγγι απο το ιδιο κουτι σημερα περιπου στην ιδια αποσταση θρυματισε το μπρατσο μιας γαλαζιας

Για δειτε και αυτο το περιεργο κυριοι και σχολιαστε.Σε φασσοκαρτερο το προηγουμενο σαββατοκυριακο βρηκα μια συσκευασια που πεταξε καποιος μακακας 220χ60 και αφου δεν ειχε φασσες ειπα πριν φυγω να δοκιμασω μερικα φυσιγγια Οπως ηταν διπλο βγηκαν 6 χαρτονια 75-80χ60.Οπλο sp marrochi foul choke.Αποσταση 46 μεγαλα βηματα( υπολογιζω 37-38μ) φυσιγγια imperial 30 ελληνικα ν8 βαλανε 338 σκαγια καλη κατανομη και 3 σκαγια στο κεντρο σε διαμετρο μικρου αυγου navaro 30 ν 8 η τουφεκια εφυγε κατω δεξια αλλα παρ ολα αυτα εβαλε 306 σκαγια η κατανομη βεβαια δεν μπορει να κριθει σωστα πιθανο να ηταν λιγο χειροτερη απο το imerial.F2 CLASSIC ν6 εβαλε 209 σε αρκετα καλη κατανομη.Τα νουμερα αφορουν ολη την επιφανεια και οχι κυκλο.Αυτο το Σαββατο λοιπον ξαναπηγα στο ιδιο μερος αλλα τωρα κρατουσα ενα πλαγιο BRNO ο καιρος ηταν πιο κρυος και σαφως πιο υγρος Τα φυσιγγια δοκιμαστηκαν με την αριστερη καννη που ειναι ονομαστικα 2* και με την ιδια σειρα.Οι τουφεκιες ηταν σχεδον πανομοιοτυπες σε σημειο αποριας.Μαλιστα η τουφεκια του navaro ηταν κατω δεξια και με το πλαγιο.Τα σκαγια που στα χαρτονια ηταν 337 αντι 338, 296 αντι 306 και 203 αντι 209.Οι κατανομες ηταν επισης πολυ ιδιες.Αυτο που μου εκανε ομως μεγαλυτερη εντυπωση ηταν οτι στο χαρτονι του F2 ακριβως στο κεντρο υπηρχε ενα σκαγι κολυμμενο στο χαρτονι ενω υπηρχαν και καποιες τρυπες πολυ ατονες.Στο δε συγκεντρωτηρα βρηκα ενα σκαγι κολυμμενο στον πατο του κυαθιου.Φαινοταν απο τα ποδαρακια οτι ηταν στραβωπατημενος ενω και στους δυο ανοιξε μονο το ενα πτερυγιο και μαλιστα στις 90 μοιρες.Αυτο με το σκαγι στο χαρτονι με τρελανε πιο πολυ απο ολα αλλα και οι πανομοιοτυπες τουφεκιες απο διαφορετικα οπλα ,τσοκ,καιρους ηταν επισης πολυ περιεργο.Υ.Γ.φυσιγγι απο το ιδιο κουτι σημερα περιπου στην ιδια αποσταση θρυματισε το μπρατσο μιας γαλαζιας
Τασο,αν το χαρτονι το ειχες στηριξει στο εδαφος,το σκαγι ειναι εξοστρακισμενο και έχοντας μειωμένη ταχυτητα,δεν διαπερασε το χαρτονι.
Το ιδιο και για τις ατονες τρυπες...
Για τις αποδόσεις ....εχεις δυο ομοιες κανες.
Ανεξαρτητα απο το ονομαστικο τους τσοκαρισμα και τις αλλες παραμετρους των(κανων),αποδιδουν ομοια.

Αυτο που μου εκανε ομως μεγαλυτερη εντυπωση ηταν οτι στο χαρτονι του F2 ακριβως στο κεντρο υπηρχε ενα σκαγι κολυμμενο στο χαρτονι ενω υπηρχαν και καποιες τρυπες πολυ ατονες.Στο δε συγκεντρωτηρα βρηκα ενα σκαγι κολυμμενο στον πατο του κυαθιου.Φαινοταν απο τα ποδαρακια οτι ηταν στραβωπατημενος ενω και στους δυο ανοιξε μονο το ενα πτερυγιο και μαλιστα στις 90 μοιρες.Αυτο με το σκαγι στο χαρτονι με τρελανε πιο πολυ απο ολα αλλα και οι πανομοιοτυπες τουφεκιες απο διαφορετικα οπλα ,τσοκ,καιρους ηταν επισης πολυ περιεργο.Υ.Γ.φυσιγγι απο το ιδιο κουτι σημερα περιπου στην ιδια αποσταση θρυματισε το μπρατσο μιας γαλαζιας

Τασο,αν το χαρτονι το ειχες στηριξει στο εδαφος,το σκαγι ειναι εξοστρακισμενο και έχοντας μειωμένη ταχυτητα,δεν διαπερασε το χαρτονι.
Γιάννη, δεν παίζει το σενάριο, το σκάγι που δεν πέρασε το χαρτόνι, καθώς και τα άλλα με τις άτονες τρύπες, να ήταν κι αυτά κολλημένα στον πάτο του κυαθίου ;;; Και να "κατάφεραν" να αποκολληθούν λόγω της αδράνειας, αφού όμως είχαν ήδη χάσει αρκετή ταχύτητα με το "φρενάρισμα" του συγκεντρωτήρα στον αέρα, με αποτέλεσμα να φτάσουν πολύ αδύναμα στο στόχο ;;;
Ενώ ένα, όπως λέει ο Τάσος, δεν κατάφερε να αποκολληθεί ποτέ ...... think

Για τις αποδόσεις ....εχεις δυο ομοιες κανες.
Ανεξαρτητα απο το ονομαστικο τους τσοκαρισμα και τις αλλες παραμετρους των(κανων),αποδιδουν ομοια.
Εχεις δικιο οσον αφορα το χαρτονι στο εδαφοςΜαλιστα το σημειο που εριχνα ηταν κατα 1,5 μ χαμηλωτερα.Το σκαγι ομωσ φαινεται να ειναι σφαιρικο και οχι χτυπημενο.Πιθανο να μπορεσω να το βρω να το τσεκαρω.Η υψωμετρικη διαφορα θα μπορουσε να δικαιολογηση τις χαμηλοτουφεκιες.Το ερωτημα ειναι γιατι μονο το NAVARO και μαλιστα με δυο τοσο ανομοια οπλα.Δυστυχως δεν μπορω να ανεβασω φωτο για να δειτε οτι οι τουφεκιες ανα ζευγη ειναι σχεδον ιδιες παρ ολες τις διαφορετικες καιρικες συνθηκες και τα τελειως διαφορετικα οπλα.Φυσικα και παιζει το σεναριο απο τρελλη συμπτωση οι καννες να αποδιδουν το ιδιο αλλα και η στραβιτουφεκια?!

Βriley superturkey,lambro 9βολλα.50μ

40 μετρα.

Λαδοκολλα 100χ70.
Τις περιμενα πιο σφιχτες...:rolleyes:
Και κατι 86βολλα που εριξα αλλα και σκαγια δεν...
Κι εγω πιο σφικτες τις περιμενα, αστο στην ακρη για μενα γιατι τα σκορπαει αρκετα.

Status
Not open for further replies.
Back