Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα πρώτη Πρώτη δοκιμή σήμερα σε χαρτί Impala plus ή Τουρκάλα δυστυχώς καλή κατασκευή από τους γείτονες και value for money
5z2w6v.jpg
Πυκνή ντουφέκια χωρίς κενά,μπράβο της!

Fantom 31gr PSB5 No8 40m Inner HP 9/10 στην ουσία το τσοκ είναι 7.5/10 ,,,,είχα βγάλει μια δοκιμή όταν είχα πάρει την L4S στα 35 βήματα βαριά 30 μέτρα με το 5/10 το είχε πάει μπάλα,,,εδώ η απόδειξη ότι πρόκειται για ένα πολύ πολύ συγκεντρωτικό φυσίγγι και πάρα πολύ γρήγορο

δεν είχα άλλο χαρτόνι να έβλεπα και το Kicks σε αυτά τα μέτρα αλλά πιστεύω θα το πήγαινε μπάλα

Last edited:
Καλημέρα πρώτη Πρώτη δοκιμή σήμερα σε χαρτί Impala plus ή Τουρκάλα δυστυχώς καλή κατασκευή από τους γείτονες και value for money
5z2w6v.jpg
Όταν λές value for money πόσο στοιχίζει καί πόσο καιρό το δούλεψες το τούρκικο σε ζορισμένες καταστάσεις ;

Fantom 31gr PSB5 No8 40m Inner HP 9/10 στην ουσία το τσοκ είναι 7.5/10 ,,,,είχα βγάλει μια δοκιμή όταν είχα πάρει την L4S στα 35 βήματα βαριά 30 μέτρα με το 5/10 το είχε πάει μπάλα,,,εδώ η απόδειξη ότι πρόκειται για ένα πολύ πολύ συγκεντρωτικό φυσίγγι και πάρα πολύ γρήγορο

δεν είχα άλλο χαρτόνι να έβλεπα και το Kicks σε αυτά τα μέτρα αλλά πιστεύω θα το πήγαινε μπάλα

Πραγματικά Παύλο το φυσίγγι βγάζει τρομερή συγκέντρωση! Ξέρουμε ποιον συγκεντρωτήρα έχει;

Όταν λές value for money πόσο στοιχίζει καί πόσο καιρό το δούλεψες το τούρκικο σε ζορισμένες καταστάσεις ;
Κόστος αγοράς 510 ευρώ το έχω κάνα μήνα περίπου το συγκεκριμένο κυνήγι σε φασσα και τσίχλες ούτως ή αλλιώς αυτά είναι και τα κυνήγια μου, άλλο τουρκικό που είχα πάρει ο ίδιος το 2003 από την Κωνσταντινούπολη αντιγραφή franchi -bernadelli πολύ χρήση χωρίς κανένα πρόβλημα

Bλέπω ξεκίνησες να μετράς και εσύ ε; :)
Οντως αρκετά πιο συγκεντρωτικη τουφεκιά αυτή! Φαντάντομαι με ένα kick 2* πως θα πήγαινε...

5z2w6v.jpg
Ωραία τουφεκιά, γλυκοκοιτάζω το imbala εδω και καιρό,νομίζω πως θα προχωρήσω;)

μου είχε στείλει ο Κουτουζής το 36ρι που βγάζει για δοκιμή,,,είχα ακούσει πολλά για αυτό το φυσίγγι από φίλους που το ρίχνουν πώς αν το δοκιμάσω θα βάλω πέρα όλα τα υπόλοιπα 36ρια,,,τελικά δεν έπεσαν έξω

02-500x500.jpg

Fantom Creek 36gr Λοιπόν

Kicks M 5.5/10 40m
IMG_20181111_1001352_zpskt5q2izd.jpg

Inner HP 7.5/10 40m

με διαφορά το καλύτερο 36γρ που έριξα μέχρι στιγμής και φαντάζομαι τί θα κάνει με ένα πιο κλειστό τσοκ

@ οι δοκιμές θα ξαναγίνουν όταν μου έρθει το Kicks Smoke Full σε όλα τα χοντρά ....τώρα απλά να περνάει η ώρα παίδες και να έχουμε μια εικόνα

μου είχε στείλει ο Κουτουζής το 36ρι που βγάζει για δοκιμή,,,είχα ακούσει πολλά για αυτό το φυσίγγι από φίλους που το ρίχνουν πώς αν το δοκιμάσω θα βάλω πέρα όλα τα υπόλοιπα 36ρια,,,τελικά δεν έπεσαν έξω

02-500x500.jpg

Fantom Creek 36gr Λοιπόν

Kicks M 5.5/10 40m
IMG_20181111_1001352_zpskt5q2izd.jpg

Inner HP 7.5/10 40m

με διαφορά το καλύτερο 36γρ που έριξα μέχρι στιγμής και φαντάζομαι τί θα κάνει με ένα πιο κλειστό τσοκ

@ οι δοκιμές θα ξαναγίνουν όταν μου έρθει το Kicks Smoke Full σε όλα τα χοντρά ....τώρα απλά να περνάει η ώρα παίδες και να έχουμε μια εικόνα
ΚυνηγετικΟΤΑΤΟ!:)

Status
Not open for further replies.
Back