Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η Lambro ανακοίνωσε στο Fb ότι σε λίγες μέρες θα δημοσιεύσει βίντεο δοκιμών με τα βαριά της φυσίγγια στα 40 και 50 μέτρα.
Αναμένω με ενδιαφέρον!
Μολις κανει το δοκιμες πες μου να ανεβασω μια εγω με 2* στα 60 :cool::D:D

Γι' αυτό φίλε μου, μην το πουλήσεις το ιμιτασιονσκι σου :)
αν έχω καταλάβει καλά έχεις στραβώσει ψυχολογικά με το κοντάκι... πιο φτηνά θα σου βγει, να πεις το πετάω και κάνω σε έναν ξηγημένο μάστορα καινούριο.
το όπλο σου δεν υστερεί πουθένα έτσι κι αλλιώς.

παρατηρώ πώς μας έχουν κάνει πολύ αυστηρούς και απόλυτους τα φρενάτα και περιμένουμε πάντα μα πάντα να δούμε κατανομές αλατιέρα στην χειρότερη και στην καλύτερη να έχει παρεί και σηκώσει και τον πίνακα μαζί,,,,αμ δε !
Δικιο εχεις φιλε, αλλα για να τα δουμε αυτα χρειαζεται ναι μεν φρενατο αλλα κλειστο τσοκ.
Με δικο σου φυσιγγι φιλε δεν ειναι δικαιος ο αγωνας...εχω ριξει κι εγω 34γρ που μου εδωσε ενας φιλος με μπαφερ και εμεινα με το στομα ανοιχτο και απο συγκεντρωση και απο διατρηση, ειναι αλλο εργο τα αλευρια

Δικιο εχεις φιλε, αλλα για να τα δουμε αυτα χρειαζεται ναι μεν φρενατο αλλα κλειστο τσοκ.

Με δικο σου φυσιγγι φιλε δεν ειναι δικαιος ο αγωνας...εχω ριξει κι εγω 34γρ που μου εδωσε ενας φιλος με μπαφερ και εμεινα με το στομα ανοιχτο και απο συγκεντρωση και απο διατρηση, ειναι αλλο εργο τα αλευρια
Η ζωή φιλε Αλεξ είναι άδικη! .sarcastic.

Α ρε Τόλη τι καψονι μου κάνεις,,,πρέπει να έχασα 2 3 κιλά στο πήγαινε έλα στα χαρτόνια
Χαχαχα! Παυλαρα εμείς των δοκιμών είμαστε της υγιεινής τελικα.sarcastic.

όλες οι δοκιμές έγιναν στα 40 μέτρα μιας και το μαμά τσοκ 9/10 δεν είναι σε καμία περίπτωση full 1* οπως το γράφει επάνω στο τσοκ αλλά βγαίνει 7.5 βαριά 8/10 για full 1* η εταιρεία δίνει άλλο που πρέπει να το αγοράσεις εξτρά

Percorso No6
Inner HP 185 σκάγια

Kicks M 220 σκάγια ( βλέπουμε την υπεροχή του Kicks παρόλο που είναι μετρημένο 5.5/10 )

μετράω τις άλλες ανεβάζω και ποστάρω

Last edited:
αυτές προς το παρόν είχα και βόλια αλλά είχα ιδρώσει,είχε αεράκι φοβήθηκα μη την αρπάξω τα άφησα για την επόμενη,,,,σίγουρα με 23c αλλοιώνονται λίγο οι τουφεκιές με τα συγκεκριμένα φυσίγγια τα οποία είναι χειμωνιάτικα θα σφίξουν και άλλο λογικά για τον καιρό που προορίζονται,,,,περιμένω το Kicks Skeet με το οποίο θα σκουπίζω μέχρι τα 30 μέτρα και για άνω τον 40-45 θα δω που θα κινηθώ,ένα buck kicker ηθελα αλλά δεν βγάζει για το σπείρωμα μου οπότε θα παίξω μάλλον σε LF Smoke

είναι από αυτά που σε κάνουν να απορείς !

να πω πώς το πιο μαλακό από τα τρια φυσίγγια ήταν το R-Plus ακολούθησε το Percorso και το Condor μου έβγαλε τον ώμο,,,από ταχύτητες σχεδόν την ίδια εντύπωση μου έδωσαν με τον χαρακτηριστικό χτύπο των σκαγιών πάνω στο πίνακα και να τονίσω πώς με το Kicks η διαφορά στις ταχύτητες ήταν αισθητή

Status
Not open for further replies.
Back