Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πέρυσι ,το μαύρο είναι με granular ,το κόκκινο με Α και το nitro με D20 ,η αλήθεια όμως είναι ότι είναι όλα του τα κυνηγετικά λίγο παραπάνω πιεσμένα από ότι ίσως θα ήταν το ιδανικό οπότε και σε ζεστές μέρες με υγρασία δεν αποδίδουν το ίδιο εξαιρετικά

Γιώργο δεν μου αρέσει ρε φίλε, στα 35 μέτρα θες πιο σφιχτή τουφεκιά για 6άρι. Εντάξει τώρα θα μου πεις μια αποτύπωση είναι και δεν ξέρεις ούρα κλπ.

Μάνο για 3,5 άστρα και στα μέτρα που έγινε η δοκιμή είναι ικανοποιητική η συγκέντρωση.
Είτε φάσσα είτε παπί μπει στον κύκλο θα πάρει αρκετά σκάγια επάνω του.

Κανε μια γενικη αίμα-ούρα ,να μαθεις!:cool:

Έκανα όλα καλά!!!

Μάνο για 3,5 άστρα και στα μέτρα που έγινε η δοκιμή είναι ικανοποιητική η συγκέντρωση.

Βρε ναι με το σκεπτικό ότι πετάει κιόλας το πουλί θα πάρει αρκετά σκάγια απλώς σαν αποτύπωση θα του έβαζα ένα πιο σφιχτό τσοκ για αυτά τα μέτρα.

Παυλιιιιττοοοοοοο.sarcastic.
Αντε πάσα μου ανεβασε καμια με τα μαμα τσοκ 3 και 1 κατά προτίμηση να κανονίσουμε την πορεία μας...
@Paulos

Ακόμα το σκέφτεσαι;
Πάρε την Fabarm παλικάρι μου να δεις όπλο στα χέρια σου! :D ;)

Συμφωνω Γιώργο! Δεν το λες και κλειστό τσοκ το LM ας ειναι και kicks! Και τα 35 μέτρα δεν ειναι λίγα!
Με αυτά τα δεδομένα κατα την γνώμη μου πάντα,έβγαλε πολυ ωραια τουφεκια!

Γιώργο δεν μου αρέσει ρε φίλε, στα 35 μέτρα θες πιο σφιχτή τουφεκιά για 6άρι. Εντάξει τώρα θα μου πεις μια αποτύπωση είναι και δεν ξέρεις ούρα κλπ.
εγω τη βλεπο καλη κατα την γνωμη μου μανος,γιατι υποτιθετα ειναι για φασα,που ξερουμε το μεγεθος της.που θα περαση η φασα απο κει μεσα και δεν θα την βρουν σκαγια?

παρατηρώ πώς μας έχουν κάνει πολύ αυστηρούς και απόλυτους τα φρενάτα και περιμένουμε πάντα μα πάντα να δούμε κατανομές αλατιέρα στην χειρότερη και στην καλύτερη να έχει παρεί και σηκώσει και τον πίνακα μαζί,,,,αμ δε !

Συμφωνω Γιώργο! Δεν το λες και κλειστό τσοκ το LM ας ειναι και kicks! Και τα 35 μέτρα δεν ειναι λίγα!
Με αυτά τα δεδομένα κατα την γνώμη μου πάντα,έβγαλε πολυ ωραια τουφεκια!
Συμφωνώ μαζί σας... .well done.

Status
Not open for further replies.
Back