Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τόσο αγάπη το kicks στον Κονδορα που περναει και το Percorso;Μωρέ μπραβο!

Tα φρενατα γενικα δεν αποδιδουν πολυ καλα με συγκεντρωτηρες τυπου flight control. Το Percorso Caccia εχει συγκεντρωτηρα αποσπωμενου πατου και πατεντα τετοια ουτως ωστε να ταξιδευουν τα σκαγια μαζι με το συγκεντρωτηρα για λιγα μετρα. Το Kicks με το μηχανισμο λειτουργιας του απελευθερωνει αμεσως τα σκαγια ακυρωνοντας την πατεντα του φυσιγγιου. Πολλα φυσιγγια της NSI xρησιμοποιουν αυτο το συγκεντρωτηρα

αυτές προς το παρόν είχα και βόλια αλλά είχα ιδρώσει,είχε αεράκι φοβήθηκα μη την αρπάξω τα άφησα για την επόμενη,,,,σίγουρα με 23c αλλοιώνονται λίγο οι τουφεκιές με τα συγκεκριμένα φυσίγγια τα οποία είναι χειμωνιάτικα θα σφίξουν και άλλο λογικά για τον καιρό που προορίζονται,,,,περιμένω το Kicks Skeet με το οποίο θα σκουπίζω μέχρι τα 30 μέτρα και για άνω τον 40-45 θα δω που θα κινηθώ,ένα buck kicker ηθελα αλλά δεν βγάζει για το σπείρωμα μου οπότε θα παίξω μάλλον σε LF Smoke
Μπραβο πολυ ωραιες, κανει παπαδες ο τριφτης Παυλο αρα χαλαλι τα κιλα που εχασες με τις δοκιμες

Μπραβο πολυ ωραιες, κανει παπαδες ο τριφτης Παυλο αρα χαλαλι τα κιλα που εχασες με τις δοκιμες

Άλεξ για να κατέβω από τα 108 που είμαι στα 85 που θέλω θα πέσει ο σέρβερ που φιλοξενεί το φόρουμ από τις δοκιμές μου .sarcastic.

Άλεξ για να κατέβω από τα 108 που είμαι στα 85 που θέλω θα πέσει ο σέρβερ που φιλοξενεί το φόρουμ από τις δοκιμές μου .sarcastic.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic. Μαλλον εσυ θα πεσεις με τοσο περα δωθε στα χαρτονια, περυσι που δοκιμαζα ufo και kicks ειχα παει και ειχα γυρισει 30 φορες τουλαχιστον στα 61 μετρα που εβαζα τα χαρτονια.

Tα φρενατα γενικα δεν αποδιδουν πολυ καλα με συγκεντρωτηρες τυπου flight control. Το Percorso Caccia εχει συγκεντρωτηρα αποσπωμενου πατου και πατεντα τετοια ουτως ωστε να ταξιδευουν τα σκαγια μαζι με το συγκεντρωτηρα για λιγα μετρα. Το Kicks με το μηχανισμο λειτουργιας του απελευθερωνει αμεσως τα σκαγια ακυρωνοντας την πατεντα του φυσιγγιου. Πολλα φυσιγγια της NSI xρησιμοποιουν αυτο το συγκεντρωτηρα
Πάντως στις δοκιμές στου Παύλου το kicks ακόμα και στο Percorso έδωσε μεγαλυτερη συγκέντρωση και καλύτερη κατανομή σε σχέση με τα μαμά.

Σε ολες τις δοκιμες μου με το kicks παντως παντα τα φυσιγγια της NSI με τον συγκεντρωτηρα αποσπωμενου πατου εχουν τρελες συγκεντρωσεις,

εδώ τρέλα το Kicks

Condor No6
Inner HP 160 σκάγια

Kicks M 263 σκάγια ( τρελή διαφορά )

Dorkas R-Plus No6

Inner HP 160 σκάγια

Kicks M 200 σκάγια

Παύλο σε ευχαριστούμε για τις δοκιμές! :)
Εντυπωσιακή η βελτίωση με τα κικς, δεν εχω ξαναδεί τόσο εμφανή βελτίωση σε τουφεκιά!!

Οταν κανουμε δοκιμη ή συγκριτικο,ενδεικνυται να ριχνουμε τουλαχιστον 3 φυσιγγια με καθε κανη.
Δυστυχως,ειναι μεγαλες οι διαφορες που υπαρχουν σε εμπορικα φυσιγγια!
Ακομη και σε ιδιογομωμενα υπαρχουν,σε παρα πολυ μικροτερο βαθμο.
Εκει μπορει να παιξει ρολο μικρη διαφορα το καψουλι,στο οποιο δε μπορουμε να παρεμβουμε και η σφαιρικοτητα και ομοιομορφια των σκαγιων.
Για να μην αδικησουμε ή οδηγηθούμε σε λαθος συμπερασματα,ριχνουμε τουλαχιστον 3 φυσιγγια και βγαζουμε τον μεσο ορο.
Ειναι μια ευκαιρια να δουμε και την σταθεροτητα των φυσιγγιων που χρησιμοποιουμε.

Καλημέρα πρώτη Πρώτη δοκιμή σήμερα σε χαρτί Impala plus ή Τουρκάλα δυστυχώς καλή κατασκευή από τους γείτονες και value for money
5z2w6v.jpg

Status
Not open for further replies.
Back