Κώστα το είδα βιαστικά και έκανα λάθος!Βασίλη το 75% που αναφέρω είναι η υγρασία που επικρατούσε τη ώρα εκείνη. Αλλά μη νομίζεις κάπου εκεί είναι κ η συγκέντρωση στο ίδιο νούμερο.
Κώστα το είδα βιαστικά και έκανα λάθος!Βασίλη το 75% που αναφέρω είναι η υγρασία που επικρατούσε τη ώρα εκείνη. Αλλά μη νομίζεις κάπου εκεί είναι κ η συγκέντρωση στο ίδιο νούμερο.
Cal 20 rafaelo choke n comp lf
28g 7αρια nikel b&p long range 50 μέτρα με το αποστασιομετρο μετρημένα.
Μου έφυγε αρκετά κάτω και φανηκε από την άμμο που σήκωσε
Αλλά φαίνεται καθαρα ότι ένα πρασινοκεφαλο η μια φασσα θα έπεφτε.
2 σκαγια το πέρασαν το πλαστικο τα άλλα βαθια καρφωμενα.
Από το σαιτ τους κανονικά αλλά το εστειλα σε φιλο αμερικη και μου το εφερεΩραία συγκέντρωση!
Το Comp n choke από που το προμηθευτικες φιλε;
Τεό και απ' ότι έχω καταλάβει όσο πιο χοντρά σκάγια του βάζεις τοσο πιο καλύτερα δουλεύει...Αν εβλεπα μονο τι τουφεκια δεν θα πηστευα οτι ηταν απο 20αρη το comp δουλευει πολυ καλα
Οπος λέει και ένας φίλος .Θα του γαργαλουσες της κοτοψειρες με τα 7αριαΕίμαι της άποψης ότι δεν πέφτει πράσινο με 7 άρια σε αυτα τα μετρα αλλά...
Με τα νικελ βλέπω κερδίζει σε διατρηση και ήταν πολύ σκληρο το πλαστικό ... Παιζει ρόλο και που θα τα πάρει δεν το συζητάω .
Έχω και κάτι 5αρια θα τα δοκιμάσω όταν βρω ευκαιρία
Αστα χαρτονια ωρε. Κουρουνες βαρα.Τεό και απ' ότι έχω καταλάβει όσο πιο χοντρά σκάγια του βάζεις τοσο πιο καλύτερα δουλεύει...
Μου είχε δώσει ο Καραμανιδης για δοκιμή περισυ ένα κουτί nickel series 38 gr σε νουμερο 4 και εχτές το απογευμα στο χωράφι έχω κάτι πονηρεμενες κουρουνες,ε μιλαμε τις τουφεκαγα όσο πιο μακρυά μπορουσα και τις τιναζε,μου εκανέ εντύπωση γι'αυτό θα κάνω και δοκιμές σε χαρτονια.....
Εγώ προσοπηκα ρίχνω μόνο 1σους όταν τα πουλιά δεν θέλουν να κατέβουν παρακάτω. Και όσο ανεβενουν ανεβενω και εγώ. 0νικα .ΒΒ. 6/0. Κάπου θα συναντηθούμε. Τι διαολο. Οταν , τα πουλιά δεν είναι δεκτικα πάντα. Αλιός σόλο jk6 στα 35 γρ 5αρια 6άρια και 4αρια .Αλιος παίρνει φωτιά η sp250 πραγματικά μέτρα ο πρασινος θέλει τουλάχιστον 3αρια και μαντεμενη τουφεκια.
Με 5 nikel που δοκίμασα στα 45 μέτρα με Cal 12 και απλό τσοκ το κάνανε κόσκινο το παγουρι δεν νομίζω θα ζουσε το πρασινοκεφαλο50 πραγματικά μέτρα ο πρασινος θέλει τουλάχιστον 3αρια και μαντεμενη τουφεκια.
Έτσι ακρηβως και στα 70 με ν1 και 50 γρ υδιογωμωση με εξωτηκα υληκα πευτει εχω παρει πολα σε αυτα τα μετρα .απλα ωσο χοντρενει το σκαι τωσο πρεπει η γομωση να μεγαλονει ολλα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε ο πρασηνος δεν ειναι πιατακιΕγώ προσοπηκα ρίχνω μόνο 1σους όταν τα πουλιά δεν θέλουν να κατέβουν παρακάτω. Και όσο ανεβενουν ανεβενω και εγώ. 0νικα .ΒΒ. 6/0. Κάπου θα συναντηθούμε. Τι διαολο. Οταν , τα πουλιά δεν είναι δεκτικα πάντα. Αλιός σόλο jk6 στα 35 γρ 5αρια 6άρια και 4αρια .Αλιος παίρνει φωτιά η sp2
Είναι πολύ καλά φυσιγγιαΤεό και απ' ότι έχω καταλάβει όσο πιο χοντρά σκάγια του βάζεις τοσο πιο καλύτερα δουλεύει...
Μου είχε δώσει ο Καραμανιδης για δοκιμή περισυ ένα κουτί nickel series 38 gr σε νουμερο 4 και εχτές το απογευμα στο χωράφι έχω κάτι πονηρεμενες κουρουνες,ε μιλαμε τις τουφεκαγα όσο πιο μακρυά μπορουσα και τις τιναζε,μου εκανέ εντύπωση γι'αυτό θα κάνω και δοκιμές σε χαρτονια.....
Το πρασηνο θελει 4 ποδολιβρα το καθε σκαι για να το ριξει το 5αρι σε αυτα τα μετρα δε βγαζει ουτε 2,5Με 5 nikel που δοκίμασα στα 45 μέτρα με Cal 12 και απλό τσοκ το κάνανε κόσκινο το παγουρι δεν νομίζω θα ζουσε το πρασινοκεφαλο
0.380 με 2 4αρια η 3 πενταρια είσαι μέσα ...Το πρασηνο θελει 4 ποδολιβρα το καθε σκαι για να το ριξει το 5αρι σε αυτα τα μετρα δε βγαζει ουτε 2,5