Last edited by a moderator:
Πιστευω λιγα σκαγια εβαλε Φωτη με τετοια συσφιξη και 36 μετρα αποσταση
Ίσως Αλεξανδρε νομίζω όμως ότι σε ξεγελάει το μικρό εμβαδό του συγκεκριμένου κύκλου που είναι το μισό από τον κύκλο των 75 εκατοστών .Πιστευω λιγα σκαγια εβαλε Φωτη με τετοια συσφιξη και 36 μετρα αποσταση
Τασο εχει ο Γιαλιτακης εδώ στο Ηράκλειο καμποσα κουτιά, αλλά μόνο σε Νο 6...Δεν έριξα με τα lambro classic γιατί ψάχνω από του χρόνου να τα αντικαταστήσω μιας και δεν παράγονται πια.
Αν σκεφτείς ότι ισοκατανομή σημαίνει 50%σε κύκλο 52 κ 50%σε κύκλο 76... εδώ έχουμε το απόλυτο κεντρο
Μαλλον φιλε εχεις δικιο οτι με μπερδεψε ο μικρος κυκλος, ριξε καμια αν εχεις χρονο στα 50 και 60 μετραΊσως Αλεξανδρε νομίζω όμως ότι σε ξεγελάει το μικρό εμβαδό του συγκεκριμένου κύκλου που είναι το μισό από τον κύκλο των 75 εκατοστών .
Σε ευχαριστώ πολύ!Τασο εχει ο Γιαλιτακης εδώ στο Ηράκλειο καμποσα κουτιά, αλλά μόνο σε Νο 6...
Αν τα θέλεις μου λες...
Μια χαρά τα πήγε ο ισπανός....Κ στο αγαπημένο μου νούμερο!!! Νο:6...!!
Αν σκεφτείς ότι ισοκατανομή σημαίνει 50%σε κύκλο 52 κ 50%σε κύκλο 76... εδώ έχουμε το απόλυτο κεντρο
Ααααααμεσως εσύ να μας τουφεκισεις!!!δεν σε παίζουμε εσένα!!!γύρω στο 65%στον 52αρη κυκλοΜε το kicks 1.01 συσφιξη στα 36 μετρα μου εχει βαλει στο χαρτονι 64×65 213 σκαγια με speed 34 no6
Παλι σας τουφεκισα.... speed 34 παλι νο6 36 μετρα χαρτονι 64×65 256 σκαγια! Τσοκ xxx εκπληξη....Ααααααμεσως εσύ να μας τουφεκισεις!!!δεν σε παίζουμε εσένα!!!γύρω στο 65%στον 52αρη κυκλο
Κ παπί παίρνεις εσύ με τα 6 θα φάει πάνω από δέκα σκάγια κ θα μας χρωστάει ποδολιβρες!82% κ 51%!!Παλι σας τουφεκισα.... speed 34 παλι νο6 36 μετρα χαρτονι 64×65 256 σκαγια! Τσοκ xxx εκπληξη....
Και gorilla 34 no6 47m με τρελο αερα...5 φορες μου εριξε το χαρτονι και τελικα το σφινωσα σε κατι κλαδια απ το πουρναρι που μου εκοψαν μερικα σκαγια...εχει φοβερο κεντρο παντως η τουφεκια.
Θα το δοκιμασω παλι βεβαια χωρις αερα και κλαδια...
Που να το βρω το ρημαδι το παπι?...δεν εχει στην περιοχη μου και δεν εχω κανει ποτε αυτο το κυνηγι! Ελπιζω ομως στο μελλον να μπορεσωΚ παπί παίρνεις εσύ με τα 6 θα φάει πάνω από δέκα σκάγια κ θα μας χρωστάει ποδολιβρες!82% κ 51%!!
Κατέβα λίγο πιο κάτω Alex Αγία Τριάδα,κοντά είσαι!!!Που να το βρω το ρημαδι το παπι?...δεν εχει στην περιοχη μου και δεν εχω κανει ποτε αυτο το κυνηγι! Ελπιζω ομως στο μελλον να μπορεσω
Για τα όρια της τουφεκιας του όπλου σου καλός είσαιΠαλι σας τουφεκισα.... speed 34 παλι νο6 36 μετρα χαρτονι 64×65 256 σκαγια! Τσοκ xxx εκπληξη....
Και gorilla 34 no6 47m με τρελο αερα...5 φορες μου εριξε το χαρτονι και τελικα το σφινωσα σε κατι κλαδια απ το πουρναρι που μου εκοψαν μερικα σκαγια...εχει φοβερο κεντρο παντως η τουφεκια.
Άλεξ καλημέρα, κεντράρει καλά το ΧΧΧ !!! Όταν μπορέσεις κάνε μας και μια παρουσίαση του τσόκ.Παλι σας τουφεκισα.... speed 34 παλι νο6 36 μετρα χαρτονι 64×65 256 σκαγια! Τσοκ xxx εκπληξη....