Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλε Alex το winter το πηρα περσι πρωτη φορα κ χτυπησα 2 λαγους κ το λατρευω .big smile. ! Το f2 long range πρωτη φορα το παιρνω! Το nsi lepre ξεχασα να ριξω σε τενεκε....
Το lepre το δοκιμασα περυσι αλλα δεν μου αρεσε καθολου, ηταν κλασεις ανωτερο το superkill λαγος 38γρ νο3 ειδικα σε δυναμη

Όλα τα φυσίγγια της nsi με αποσπώμενο πάτο προτιμούν ανοιχτά τσοκ, ειδικά σε κάννες με στενό αυλό.
Σε 18.7 αυλο μαλλον δεν ισχυει αυτο Νικολη, σε οσες δοκιμες εκανα δουλευαν βαση συσφιξης, αλλα θα το τσεκαρω ξανα!

Όλα τα φυσίγγια της nsi με αποσπώμενο πάτο προτιμούν ανοιχτά τσοκ, ειδικά σε κάννες με στενό αυλό.
Συμφωνώ απόλυτα, κυνηγάω με Benelli Duca Montefeltro με αυλό 18,3 και σχεδόν αποκλειστικά σε όλα μου τα κυνήγια τρυγόνι και τσίχλα με NSI Classica και δεν χρησιμοποιώ πάνω από 4**** τσόκ. Δεν έχω νοιώσει την ανάγκη γιά πιο σφιχτό τσοκάρισμα, βέβαια δεν τουφεκάω πάνω από 35-40 μέτρα το πολύ!
Δεν είμαι fan του long range .sarcastic.

Το ειχα σκεφτει αυτο φιλε αλλα νομιζα οτι ημουν λαθος
Γιατί να είσαι λάθος ; Στα μαμά τσοκ έχουμε πέντε διαιρέσεις στο ένα χιλιοστό. Δηλαδή σε αυλό 18.6 ο κύλινδρος ειναι 18.6 και το φουλ 17.6. Στα αμερικανικά τσοκ νομίζω δεν ισχύει θέλουν την ίδια κατανομή σε όλους τους αυλούς.

Αφου τα εχει ολα τα συστηματα γιατι δεν γραφει και τις ταχυτητες στις συσκευασιες........????
Έλα ντε....Ολόκληρη εταιρεία.
Και γιατί στο video δν δοκίμασε ένα φυσίγγι του να δούμε τη θα βγάλει...;;

Όσα λιγότερα αναγράφονται στην συσκευασία τόσο περισσότερο με απομακρύνουν.
Δεν είναι έτσι όπως τα λες.....
Και με τη θα τουφεκάς στην τελική...;; Αφού το μόνο που γράφουν οι ελληνικές μεγαλο εταιρείες είναι....
1) Η ιδανική αποθήκευση φυσιγγίων..
2) Διάμετρος σκαγίων
3) Πιέσεις σε Bar..

Αν δν σου αρέσουν αυτά τότε οι μικρότερες βιοτεχνίες που δν τα αναγράφουν θα πρέπει να τις επικυρίξουμε...;;; :)

Ξεπουπουλιασματα μπορει να δεις κ στις τσιχλες με 8αρια κ 9αρια..αυτο δεν λεει κατι απο μονο του..θελω να πω δλδ οτι πολλοι λεμε (κ εγω πολλες φορες αθελα μου..)μα αφου το μαδησα γιατι δεν επεσε,δεν κοβουν τα φυσιγγια κλπ..ομως κανεις δεν προκειται να μας εγγυηθει οτι πετυχαμε "κρεας" κ οχι ξωφαλτσα πουπουλα..ενα σκαγι κ μονο βγαζει αρκετα..
συμφωνω , αλλα αμα γινεται ξανα και ξανα , τοτε συγουρα φταιει το φυσιγγι , και οχι το νουμερο σκαγιων , ητε ειναι 8αρι , ητε ειναι 6αρι στο παππι, που ακομα και 5αρι η 4αρι εαν το φυσιγγι δεν παει και τοτε εκει θα δεις ξεπουλιασματα

Δεν είναι έτσι όπως τα λες.....
Και με τη θα τουφεκάς στην τελική...;; Αφού το μόνο που γράφουν οι ελληνικές μεγαλο εταιρείες είναι....
1) Η ιδανική αποθήκευση φυσιγγίων..
2) Διάμετρος σκαγίων
3) Πιέσεις σε Bar..

Αν δν σου αρέσουν αυτά τότε οι μικρότερες βιοτεχνίες που δν τα αναγράφουν θα πρέπει να τις επικυρίξουμε...;;; :)
Άμα δεν γράφουν τα bar τρώνε πόρτα από μένα.
Η αναγραφή ταχύτητας προφανώς είναι στοιχείο εντυπωσιασμού αλλα ταυτόχρονα δείχνει την σιγουριά και τον ποιοτικό έλεγχο που έχει η εταιρεία.

Status
Not open for further replies.
Back