Για ποιο λόγο να βάλεις φουλ τσοκ και μαλλινη τάπα και να ριξεις 45 μετρα ?δεν είναι ειρωνική η ερώτηση....Εδω ειναι η τουφεκια Νικολη με 18.7 αυλο και Κικς 1.01 συσφιξη στα 45 μετρα, Φαντομ μαλλινη ταπα 34γρ νο6
View attachment 4138
Για ποιο λόγο να βάλεις φουλ τσοκ και μαλλινη τάπα και να ριξεις 45 μετρα ?δεν είναι ειρωνική η ερώτηση....Εδω ειναι η τουφεκια Νικολη με 18.7 αυλο και Κικς 1.01 συσφιξη στα 45 μετρα, Φαντομ μαλλινη ταπα 34γρ νο6
View attachment 4138
Βαγγέλη για ποιο λόγο να βάλω φουλ κ να Μην ρίξω μαλλινη ταπα στα 45 μετρα;;;;Για ποιο λόγο να βάλεις φουλ τσοκ και μαλλινη τάπα και να ριξεις 45 μετρα ?δεν είναι ειρωνική η ερώτηση....
Άντε και εγώ περιμένω σε F από Δευτέρα να δούμε τι κάνει χεχεΔοκιμασία σε χαρτόνια...
1: Gemini ported 3*** (M) // VENDRAS CSB-1 32gr #8 στα 35m (χαρτόνι 120x75 διάμετρος κύκλου 37.5)
2: Gemini ported 2** (IM) // FANTOM *ΜΑΛΛΙΝΗ ΤΑΠΑ* CSB-1 32gr #8 στα 40m (χαρτόνι 120x75 διάμετρος κύκλου 37.5)
3: Gemini ported 2** (IM) // B&P MB Extra 35gr #5 στα 50m (χαρτόνι 120x77 διάμετρος κύκλου 37.5)
Έριξα με Benelli Comfort με κανη απο Breda Echo 71cm και αυλός 18,4
View attachment 4256
View attachment 4257
1: Gemini ported 3*** (M) // VENDRAS CSB-1 32gr #8 [35m]
View attachment 4258
2: Gemini ported 2** (IM) // FANTOM *ΜΑΛΛΙΝΗ ΤΑΠΑ* CSB-1 32gr #8 [40m]
View attachment 4259
3: Gemini ported 2** (IM) // B&P MB Extra 35gr #5 [50m]
View attachment 4260
Και γιατι οχι Βαγγελη?Για ποιο λόγο να βάλεις φουλ τσοκ και μαλλινη τάπα και να ριξεις 45 μετρα ?δεν είναι ειρωνική η ερώτηση....
Σωστά.... το γνωρίζω αυτό που λες απλ α σκέφτηκα μήπως έχει κάνει δοκιμές και είδες καλύτερες κατανομες μ μαλλινη σε αυτά τα μέτρα απ ό τι με συγκεντρωτηρα με το συγκεκριμένο τσοκ....Και γιατι οχι Βαγγελη?
Η μαλλινη ταπα δεν ειναι μονο για ανοιχτο τσοκ και κοντινη τουφεκια, ειναι επισης για κλειστο τσοκ και μακρινη τουφεκια, οπως ειδες πηγε παρα πολυ καλα στα 45 μετρα, οι Αγγλοι ριχνουν μαλλινη στους φασιανους σε φοβερες αποστασεις, επισης καποιοι δικοι μας στο φορουμ γεμιζουν κατι μαλλινες σκετη φωτια!!!
Σκόνη θα τις κάνεις στο ξεκούρνιασμα φέτος.....
Ζόρικη... έχει κάνη φωτιά το άτιμο...
Τους δαγκώνει και αυτό του συγκεντρωτηρες απο ότι βλέπωΔοκιμασία σε χαρτόνια...
1: Gemini ported 3*** (M) // VENDRAS CSB-1 32gr #8 στα 35m (χαρτόνι 120x75 διάμετρος κύκλου 37.5)
2: Gemini ported 2** (IM) // FANTOM *ΜΑΛΛΙΝΗ ΤΑΠΑ* CSB-1 32gr #8 στα 40m (χαρτόνι 120x75 διάμετρος κύκλου 37.5)
3: Gemini ported 2** (IM) // B&P MB Extra 35gr #5 στα 50m (χαρτόνι 120x77 διάμετρος κύκλου 37.5)
Έριξα με Benelli Comfort με κανη απο Breda Echo 71cm και αυλός 18,4
View attachment 4256
View attachment 4257
1: Gemini ported 3*** (M) // VENDRAS CSB-1 32gr #8 [35m]
View attachment 4258
2: Gemini ported 2** (IM) // FANTOM *ΜΑΛΛΙΝΗ ΤΑΠΑ* CSB-1 32gr #8 [40m]
View attachment 4259
3: Gemini ported 2** (IM) // B&P MB Extra 35gr #5 [50m]
View attachment 4260
Αυτό παρατήρησα και γω o Giovanni? όμως με τίποτα συνήθως ένα πεταλακι η καθόλου.Τους δαγκώνει και αυτό του συγκεντρωτηρες απο ότι βλέπω
Άρα φίλε Κωνσταντίνε λες ότι είναι στον τύπο του συγκεντρωτηρα? Αν θα τον δαγκώσει η όχι...Αυτό παρατήρησα και γω o Giovanni? όμως με τίποτα συνήθως ένα πεταλακι η καθόλου.
Το γνωρίζω αυτό για τα 75εκ κύκλου, όμως έβγαινα οριακά στα χαρτόνια, τώρα για το άλλο τι να πω ο καιρός ήταν αρκετά ζεστός για τόσο πρωί, ίσος είναι και το χαρτόνι που μπερδεύει ως προς το 12/7 ή ίσος δεν μου δουλεύει αυτόν το συνδυασμό.Κανονικα για εχεις ''ολοκληρωμενη'' εικονα οι δοκιμες πρεπει να γινονται σε 75 εκατοστα διαμετρο κυκλου.
Τωρα αυτο που βλεπω στα 50 μετρα....και 35 γραμμαρια σκαγια....δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο....
Παίζει κι αυτο ρόλο, ότι θα δαγκώσει θα δαγκώσει, αλλά αν θα ανοίξει ομοιόμορφα όλα τα πέταλα από ότι φαίνεται μερικοί είναι ποιο ζορικοι θέλουν τσοκακια wad retard.Άρα φίλε Κωνσταντίνε λες ότι είναι στον τύπο του συγκεντρωτηρα? Αν θα τον δαγκώσει η όχι...
Κατάλαβα φίλε μου..... ερώτηση στον φίλο που έκανε την δοκιμή το χαρτόνι αν δεν κάνω λάθος γράφει 60 μέτρα?Παίζει κι αυτο ρόλο, ότι θα δαγκώσει θα δαγκώσει, αλλά αν θα ανοίξει ομοιόμορφα όλα τα πέταλα από ότι φαίνεται μερικοί είναι ποιο ζορικοι θέλουν τσοκακια wad retard.
Δεν λέει κανένας να μην κάνεις οποίο συνδυασμό θέλεις....Εγώ δεν θα το έκανα...Εγώ χρησιμοποιώ την μαλλινη μόνο με 4* απλα αναρωτιέμαι αν υπάρχει κατι το εξαιρετικό με το συγκεκριμένο τσοκ σε αυτή την σύσφιξη με μαλλινη κι χρησιμοποιείτε στο κυνηγι η απλα εγινε η μια δοκιμή σε χαρτονιΒαγγέλη για ποιο λόγο να βάλω φουλ κ να Μην ρίξω μαλλινη ταπα στα 45 μετρα;;;;
Απλα μια δοκιμη εκανα φιλε μου να δω πως παει το Κικς με το συγγεκριμενο φυσιγγι που μου εδωσαν και γενικα με μαλινη ταπα, πολυ καλα τις παει αλλα με συγκεντρωτηρα εχω περισσοτερα σκαγια στον κυκλοΣωστά.... το γνωρίζω αυτό που λες απλ α σκέφτηκα μήπως έχει κάνει δοκιμές και είδες καλύτερες κατανομες μ μαλλινη σε αυτά τα μέτρα απ ό τι με συγκεντρωτηρα με το συγκεκριμένο τσοκ....
Κατάλαβα φίλε μου..... ερώτηση στον φίλο που έκανε την δοκιμή το χαρτόνι αν δεν κάνω λάθος γράφει 60 μέτρα?