Το 10βολο είναι πιο γρήγορο από rem-win κατά πολυΤίποτα το ιδιαίτερο και τα δυο....
Το 10βολο είναι πιο γρήγορο από rem-win κατά πολυΤίποτα το ιδιαίτερο και τα δυο....
1*steel πραγματικό 3* για μολυβδιναΜε ποιο τσοκ?
Μόνο από ταχύτητα όμως γιατί συγκέντρωση και διάτρηση από αυτά που ακούω και βλέπω.....Το 10βολο είναι πιο γρήγορο από rem-win κατά πολυ
Το 12βολο ΣωστόςΓιαννη με την sp8 κλησμενο 6στερο ειναι..??
Την συγκέντρωσή θα την δεις στο οπλο σου, η Ρωσίδα είναι 12/89 Μην το προσπερνάςΜόνο από ταχύτητα όμως γιατί συγκέντρωση και διάτρηση από αυτά που ακούω και βλέπω.....
Πριν λίγο έκλεισε 12/89 128βολο 13/0 με sp2Γιαννη ξερω .....οτι μπορεις και ξερεις να μαζεψεις ολα τα βολια σε μικροτερη διαμετρο κυκλου.....και σε
μεγαλυτερη αποσταση.......κανε το λοιπον φιλε!!!!
Πριν λίγο έκλεισε 12βολο 13/0 σε 12/89 Κ sp2Γιαννη ξερω .....οτι μπορεις και ξερεις να μαζεψεις ολα τα βολια σε μικροτερη διαμετρο κυκλου.....και σε
μεγαλυτερη αποσταση.......κανε το λοιπον φιλε!!!!
Τα σκορπάει τα 70-76 η super magnum?Την συγκέντρωσή θα την δεις στο οπλο σου, η Ρωσίδα είναι 12/89 Μην το προσπερνάς
Μηπως αν εβαζες full (για μολυβδινα) να σφιξει η τουφεκια?1*steel πραγματικό 3* για μολυβδινα
Μηπως εχεις μετρησει την πραγματικη ταχυτητα των remington (10βολα)?Το 10βολο είναι πιο γρήγορο από rem-win κατά πολυ
Του κολλητου μου η Baikal mp153 s.magnum με το full (για ατσαλινα) παει καλα τα win 10p, και τα federal τα power shok 8p & 9p! Τα 10βολα τα nsi τα σκορπαει!1*steel πραγματικό 3* για μολυβδινα
Αυτό είναι δικό μου 10βολο 13/0 με sp8 στα 450m/sΤου κολλητου μου η Baikal mp153 s.magnum με το full (για ατσαλινα) παει καλα τα win 10p, και τα federal τα power shok 8p & 9p! Τα 10βολα τα nsi τα σκορπαει!
380+Μηπως εχεις μετρησει την πραγματικη ταχυτητα των remington (10βολα)?
Τα 12/70 ειναι λες κ εχεις διασποράςΤα σκορπάει τα 70-76 η super magnum?
Πηρα gemini+5cm 2* αλλά το 1*steel τα πηγενε καλύτερα. Τώρα το έκανα πορτινγκ κ το περιμένω για δοκιμέςΜηπως αν εβαζες full (για μολυβδινα) να σφιξει η τουφεκια?
Ευχαριστουμε για την δοκιμη! Ωραιο το δικο σου...450m/sΑυτό είναι δικό μου 10βολο 13/0 με sp8 στα 450m/s
Αν δεις τα 7 είναι σε κοικλο 35cm
Δεν ασχολούμαι με του εμπορίου στο κυνήγι. Επειδή τα είχα τα έριξα για το φόρουμ.
Ωραια! Ευχαριστω πολυ!380+
Εχεις δοκιμασει αλλα εμπορικα δραμια με το full (ατσαλινα)?Πηρα gemini+5cm 2* αλλά το 1*steel τα πηγενε καλύτερα. Τώρα το έκανα πορτινγκ κ το περιμένω για δοκιμές
Παντού αυτό το αποτέλεσμα Γιάννη;Τα 12/70 ειναι λες κ εχεις διασποράς
Δλδ με porting στην κανη θα εχουμε τοσο καλο αποτελεσμαΤο έχεις πιάσει το νόημα. Τα κικς δεν βγάζουν τοσο σφιχτες τουφέκιες από το δάγκωμα όπως λένε πολλοί. Το μυστικό είναι στην απομάκρυνση των αερίων μακρια από το κυαθιο η την μαλλινη. Μειώνεται στο ελάχιστο ο εμβολισμος στα σκάγια, και αυτό δίνει πολύ έντονα κέντρα
Με πορτιγκ κ κικς το καλύτεροΔλδ με porting στην κανη θα εχουμε τοσο καλο αποτελεσμα