Mafia Calabria
Moderator
ΩραίοςΟχι φιλε μου ειναι τουφεκισμενο και απο τις δυο μεριες το χαρτονι
ΩραίοςΟχι φιλε μου ειναι τουφεκισμενο και απο τις δυο μεριες το χαρτονι
Έχεις ιδέα από Άλεξ....μας χαζεψε με τις τουφεκιές του...κ καθόμαστε κ τον παίρνουμε μάτι ακόμα!!!!η ψυχή του τοπικ!Ωραίος
Για εικόνισμα είναι αυτή. Ήθελα ναξερα αν σου περάσει φασσα πχ στα 35μ την πετυχαίνεις? Γτ έτσι όπως το βλέπω και στα 50 ζόρικα είναι.51 μετρα 1100 G3 τσοκ goose φυσιγγι Ρουμελιωτης 34 νο6 csb1
View attachment 7341
Αν την πετυχαινω λεει????Για εικόνισμα είναι αυτή. Ήθελα ναξερα αν σου περάσει φασσα πχ στα 35μ την πετυχαίνεις? Γτ έτσι όπως το βλέπω και στα 50 ζόρικα είναι.
Καλά αυτό είναι άλλουνου παπά ευαγγέλιο. Εσύ χαραμίζεσαι ρε φιλαράκι με τα κυνήγια. Sniper έπρεπε να γίνειςΑν την πετυχαινω λεει????
Κεραυνος την χτυπαει φιλε, αλλα οι φασσες που ειναι...
Τι τις θέλεις μωρε τις καριόλες ;Αν την πετυχαινω λεει????
Εισαι παιχταρος λεμεεεεε, τεραστιος!!!!!Τι τις θέλεις μωρε τις καριόλες ;
Βάρα τα χαρτόνια τωρα που εχει μπάσιμο .
Στην Γαλλία Άλεξ χαχα!!!!!!!!!!!Αν την πετυχαινω λεει????
Και ενα μαλλινο με Κικς στα 51 μετρα, mythos mg2 37 no4, φοβερα κεντρα εβγαλε!
View attachment 7534
Buckkicker xfull 1.01 συσφιξη ειναι κυρ Νικο.Αλεξανδρε με ποιο Κικς το εριξες??
Buckkicker xfull 1.01 συσφιξη ειναι κυρ Νικο.
Buckkicker xfull 1.01 συσφιξη ειναι κυρ Νικο.
76 ειναι ειναι ο κυκλος οπως κανω παντα, βγαζει φοβερα κεντρα το Κικς γι αυτο αλλωστε και ειναι δυσκολο σκοπευτικαΑλλη μια ερωτηση φιλε Αλέξανδρε . Μηπως η διαμετρος του κυκλου ειναι μικροτερη απο 75 εκατοστα ??
Πολυ ''πυκνουρα'' η αποτυπωση.....για 98 σκαγια και 46% συγκεντρωση.....πολυ καλη η τουφεκια....και
ρωταω καλοπροαιρετα.....αλλωστε ποτε δεν αμφισβητησα τις δοκιμες σου.....και τα γραφομενα σου.....
Ισως να με ξεγελαει το οτι εχεις μεγαλες τελείες στη αποτυπωση.
Εαν θελεις γραψε την διαμετρο του κυκλου φιλε.
76 ειναι ειναι ο κυκλος οπως κανω παντα, βγαζει φοβερα κεντρα το Κικς γι αυτο αλλωστε και ειναι δυσκολο σκοπευτικα
Δεν εχω καμια αμφιβολια!!!OK Αλεξανδρε , και παλι σε ευχαριστω φιλε!!!
ΥΓ. Εχω ΙΜ -Κικς για την μπερετα δεν εχω φουλ.....και ενα εξωτερικο 2** της χραπα.....μου το εκανε φρενου ο Καββαδιας και βγαζουν και τα δυο απιστευτες τουφεκιες!!!!!
Αlex να είσαι καλά φίλε μου για τις πληροφορίες που μας δείχνεις . Σε ευχαριστώ !!!!Περυσι δοκιμασα ενα comp γαλοπουλας και απογοητευθηκα, μεχρι τα 50 μετρα ηταν στα ιδια περιπου με τα φρενατα kicks xfull και goose που το δινει για 70 γιαρδες, σε κατι μακρινες ομως δοκιμες απο 60 και πανω τα σκορπαγε εντελως το γαλοπουλας.
Παντως σιγουρα δεν ειναι για κοντινες τουφεκιες το goose γιατι σε δυσκολευει αρκετα, αλλα απο 40+ και πανω σε κανει μαγκα που ερχιζει να ανοιγει καπως η τουφεκια, στα 41 μετρα βαζει 225 νο6 στον κυκλο, στα 51 160+ 6αρια στον κυκλο, δοκιμασα και Λαμπρο κιτρινο διασπορας νο6 στα 25 μετρα και το αποτελεσμα ηταν 236 νο6 στον κυκλο
Τι να ντουφεκισεις ρε φιλε στα 51 μ ;Και ενα μαλλινο με Κικς στα 51 μετρα, mythos mg2 37 no4, φοβερα κεντρα εβγαλε!
View attachment 7534