Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα.
Σήμερα βρήκα το χρόνο να ρίξω 2 τουφεκιές (κυριολεκτικά) μια και οι γεωργικές δραστηριότητες δεν έχουν τελειωμό.
Δυστυχώς καμία από τις 2 δεν βρήκε κέντρο γιατί η κούραση δεν μου άφησε πολλά περιθώρια συν ότι δεν είχα βάλει και κανένα σημάδι στα χαρτόνια.
Οι βολές έγιναν στα 30 μέτρα σε 80×80 χαρτόνι.

1η με lambro skeet series 2 9.5×28 (πήγε λίγο πλάι και κάτω)
20200207_184331.jpg

2η με lambro euromix 8/9x31 (πήγε λίγο πανω)
20200207_184409.jpg
Η τρύπα που φαίνεται πάνω δεξιά είναι από τον συγκεντρωτηρα που καρφώθηκε στο χαρτόνι.

Καλησπέρα στην παρέα.
Σήμερα βρήκα το χρόνο να ρίξω 2 τουφεκιές (κυριολεκτικά) μια και οι γεωργικές δραστηριότητες δεν έχουν τελειωμό.
Δυστυχώς καμία από τις 2 δεν βρήκε κέντρο γιατί η κούραση δεν μου άφησε πολλά περιθώρια συν ότι δεν είχα βάλει και κανένα σημάδι στα χαρτόνια.
Οι βολές έγιναν στα 30 μέτρα σε 80×80 χαρτόνι.

1η με lambro skeet series 2 9.5×28 (πήγε λίγο πλάι και κάτω)
View attachment 9286

2η με lambro euromix 8/9x31 (πήγε λίγο πανω)
View attachment 9287
Η τρύπα που φαίνεται πάνω δεξιά είναι από τον συγκεντρωτηρα που καρφώθηκε στο χαρτόνι.
Ωραίες τουφεκιές.....;);)
Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω μερικά lambro series 2 28gr.....μόνο κ μόνο επιδεί είναι οικονομικό και λόγο της ΑS.......... και φένεται και καλό το άτιμο...:rolleyes:

Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω μερικά lambro series 2 28gr.....μόνο κ μόνο επιδεί είναι οικονομικό και λόγο της ΑS.......... και φένεται και καλό το άτιμο...:rolleyes:

Μέχρι τώρα τα εχω ρίξει στο κυνήγι τα 28 και ειμαι πολύ ικανοποιημένος, απλά την τελευταία φορά που πήγα να τα πάρω είχαν εξαντληθεί.
Αλλά θα δοκιμαστεί και αυτό στο χαρτί, σύντομα εύχομαι.

Ενώ και το 24 βγάζει σχετικά καλή τουφεκιά δεν μου έχει κάτσει καλά μέχρι τώρα στο κυνήγι. Παρότι έχει σχεδόν 100 σκάγια πιο πολλά από το 28 νο8 πολλά πουλιά είχαν αρκετά τραύματα αλλά ζωντανά και αρκετά έφυγαν με κάποια πούπουλα λιγότερα...

Τέλος για μένα τα λαμπρο όπως και άλλες δυο μάρκες.... μαχαίρι... ούτε δώρο να μου τα κάνουν.... μια παροιμία λέει γάτος πηδάει γάτος σκούζει.. ας πρόσεχαν τις κινήσεις τους.. έπαιρνα μόνο καφέ έτσι γιατί μου άρεσαν και έλεγα ας πάρω και κανένα αγοραστό.... με τις τελευταίες μαγκιές με έδιωξαν ακόμα περισσότερο.....

Τέλος για μένα τα λαμπρο όπως και άλλες δυο μάρκες.... μαχαίρι... ούτε δώρο να μου τα κάνουν.... μια παροιμία λέει γάτος πηδάει γάτος σκούζει.. ας πρόσεχαν τις κινήσεις τους.. έπαιρνα μόνο καφέ έτσι γιατί μου άρεσαν και έλεγα ας πάρω και κανένα αγοραστό.... με τις τελευταίες μαγκιές με έδιωξαν ακόμα περισσότερο.....

Μπορείς να γράψεις το λόγο αν επιτρέπεται;
Πληροφοριακά ρωτάω μιας και φέτος εχω ξεκινήσει να τα Ρίχνω...

Μέχρι τώρα τα εχω ρίξει στο κυνήγι τα 28 και ειμαι πολύ ικανοποιημένος, απλά την τελευταία φορά που πήγα να τα πάρω είχαν εξαντληθεί.

Ενώ και το 24 βγάζει σχετικά καλή τουφεκιά δεν μου έχει κάτσει καλά μέχρι τώρα στο κυνήγι. Παρότι έχει σχεδόν 100 σκάγια πιο πολλά από το 28 νο8 πολλά πουλιά είχαν αρκετά τραύματα αλλά ζωντανά και αρκετά έφυγαν με κάποια πούπουλα λιγότερα...
το νο9.5 θελει πιο μεγαλη προσκοπευση απ το νο8 ;)
το σειρα2 28 γαζωνει παντως δουλεμενο σε 18.4 και 18.5 αυλους δικαννακια

το νο9.5 θελει πιο μεγαλη προσκοπευση απ το νο8 ;)
το σειρα2 28 γαζωνει παντως δουλεμενο σε 18.4 και 18.5 αυλους δικαννακια

Για το 28 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Όσο για την προσκοπευση καλώς ή κακώς επειδή χρόνια τώρα χρησιμοποιώ φυσίγγια του κουτουμανου, όλα τα νούμερα και γομωσεις, ακόμα και όταν δοκιμάζω κάτι καινούργιο βάζω ασυναίσθητα τις ίδιες ακριβώς (σχεδον) προσκοπευσεις οπότε αν ισχύει κάτι τέτοιο σίγουρα θα προτιμήσω να μην τα ξαναπάρω από το να αλλάξω εγω μετά από τόσα χρόνια...
Με τα sporting και τα euromix πάντως είμαι μια χαρά...

Τα ασφαλη συμπερασματα βγαινουν στον κυνηγοτοπο. Καλες ειναι οι δοκιμες στο χαρτονι.....εχεις μια εικονα...
αλλα για ειναι ολοκληρωμενη πρεπει να ριξεις 5 φυσιγγια απο καθε σεταπ με το ιδιο τσοκ και ιδια μετρα και
να παρεις τον μεσω ορο . Δυο πραγματα μην ξεχναμε 1ον ) την ατρακτο των σκαγιων.....2ον ) δοκιμες που
στο χαρτονι ηταν μέτριες....στον κυνηγοτοπο γαζωναν!!! ;) :)

Status
Not open for further replies.
Back