Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετά από αρκετό καιρό αποχής λόγω ενός θέματος υγεία να ανεβάσω κάποιες δοκιμές μου οπλο beretta a350 στα 60 μέτρα με τσοκ anaconda mid View attachment 12898View attachment 12899View attachment 12900View attachment 12901 η τελευταία με κικς φουλ

Θα με κανεις να παραγγελνω Ανακοντες; Τωρα ειμαστε σε σφιχτη περιοδο

Πολύ ψαγμένες τουφεκιές με πολύ ψαγμένο τσοκ. Το αποτέλεσμα σου εντυπωσιακό και σίγουρα μετά από πολλά πειράματα! Μπράβο σου φίλε, περιμένουμε καινούργιες δοκιμές!!!
Παύλο όπως είχες πει και εσυ πριν πολλά χρόνια φίλε πολύ απλά δεν υπάρχει βγάζει φοβερά πράγματα με το κατάλληλο ψάξιμο!!

Θα με κανεις να παραγγελνω Ανακοντες; Τωρα ειμαστε σε σφιχτη περιοδο
Πιστευω πως δεν ειναι τοσο το τσοκ όσο ότι έδωσαν όλα τα υλικά μαζί υστερα από πειραματισμο! Εμπορικό δεν θεωρώ πως μπορεί να το κάνει αυτο

Μετά από αρκετό καιρό αποχής λόγω ενός θέματος υγεία να ανεβάσω κάποιες δοκιμές μου οπλο beretta a350 στα 60 μέτρα με τσοκ anaconda mid View attachment 12898View attachment 12899View attachment 12900View attachment 12901 η τελευταία με κικς φουλ
Ωραίες τουφεκιές με τα κατάλληλα σκάγια σε αυτά τα μέτρα!
Θα ήθελα πολύ να δω την ίδια δοκιμή με anaconda long!!!
Αν και πιστεύω ότι θα ανοίξει περισσότερο...
Μπράβο Κώστα!

Ωραίες τουφεκιές με τα κατάλληλα σκάγια σε αυτά τα μέτρα!
Θα ήθελα πολύ να δω την ίδια δοκιμή με anaconda long!!!
Αν και πιστεύω ότι θα ανοίξει περισσότερο...
Μπράβο Κώστα!
Ο λιπτον πάντως δεν έχει ενθουσιαστεί με το λονγκ δεν δίνει και πολλα πράγματα ακόμα μου έχει πει!

Ο λιπτον πάντως δεν έχει ενθουσιαστεί με το λονγκ δεν δίνει και πολλα πράγματα ακόμα μου έχει πει!
Κάτι παραπάνω θα το δείνει! δεν μπορεί...
Από 36 - 38 το πολύ 40 γρμ... Από κει και πάνω νομίζω ότι αλλάζουν τα πράγματα...
Ας μας πει και milvus την γνώμη του μιας και τα έχει ρίξει περισσότερο!

Ειναι εξωφρενική η συγκέντρωση για τέτοια σύσφιξη
Πρέπει να έχει τελειοπησει τα πάντα για μια τέτοια Τουφεκιά. Θα μας πει ο φίλος Κώστας αλλά υπολογίζω να είναι το καλύτερο αποτέλεσμα από πολλές γομώσεις που δοκίμασε με μπαρούτι, βύσμα, σκάγια, κλείσιμο όλα ψαγμένα.

Από 36 - 38 το πολύ 40 γρμ... Από κει και πάνω νομίζω ότι αλλάζουν τα πράγματα...

Σου δίνει δέκα μέτρα σίγουρα περισσότερο ωφελημο από το μιντ με λίγο μεγαλύτερη αυστηρότητα. Το κοντά μακριά το έχει όπως και το μιντ. Το μιντ είναι τσοκ πασπαρτού

Σιγουρα θελει και κοπο, και διαφορες δοκιμες ωσπου να βγει αυτο το αποτελεσμα. Εκτος αν του κατσε η καλη απο τη πρωτη φορα
Πολλές δοκιμές βικ πολλές εργατοώρες πολλά στησίματα πολλά βύσματα που δοκίμασα για να βγάλω αυτό το αποτέλεσμα!!

Eδω το long με 36 γρ ατσαλι Ν1

Πολλές δοκιμές βικ πολλές εργατοώρες πολλά στησίματα πολλά βύσματα που δοκίμασα για να βγάλω αυτό το αποτέλεσμα!!

Στην ιδιογομωση, πρεπει να γουσταρεις και αυτην τη ταλαιπωρια. Οταν το βρεις ομως, το αποτελεσμα σε δικαιωνει

Status
Not open for further replies.
Back