Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όχι φίλε όχι μη, μη σου λέω, csb1??????? Θα σε διαβάζει ο φίλος ο @Kostas Winchester SX και δεν θα μπορεί να κοιμηθεί!!!!!!! Αν την βρεις, απλά γ@μαει την πάω με 1000!!!!!!
Σιγά μην ασχολιθεί ο @MiltosL με τη Csb ρε....αυτός ασχολείτο μόνο με πυρίτιδες για ΑLάνια....;);)

Όχι φίλε όχι μη, μη σου λέω, csb1??????? Θα σε διαβάζει ο φίλος ο @Kostas Winchester SX και δεν θα μπορεί να κοιμηθεί!!!!!!! Αν την βρεις, απλά γ@μαει την πάω με 1000!!!!!!
Ωραια πυριτιδα ειναι Αρη ειδικα με την psb1 την εχω καταβρει στα τσιχλακια..κανουν ωραιο πουφ οταν τα βρισκουν τα σκαγια!θα τις μαθει και ο Κωστας και θα του καλοαρεσουν οι ισπανιδες εχουν καλα προσοντα

Ωραια πυριτιδα ειναι Αρη ειδικα με την psb1 την εχω καταβρει στα τσιχλακια..κανουν ωραιο πουφ οταν τα βρισκουν τα σκαγια!θα τις μαθει και ο Κωστας και θα του καλοαρεσουν οι ισπανιδες εχουν καλα προσοντα
Ψιτ... .my man. Όρκους ζωής δν καταπατώ...ΑΝ ΠΟΤΕ μόνο Psb1 +2...

Σιγά μην ασχολιθεί ο @MiltosL με τη Csb ρε....αυτός ασχολείτο μόνο με πυρίτιδες για ΑLάνια....;);)
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. φιλε μπορει να εχω τις περισσοτερες της b&p μιας και η αγαπη μου γι αυτες δεν κρυβεται αλλα δεν μου λειπουν ισπανιδες απο το μπαουλο..να σου στειλω λιγη psb1 να δεις τι ωραια πραματακια κανουν;η AL ειναι αλανιαρα μεγαλη γκομενα για ζορικες καταστασεις

Ψιτ... .my man. Όρκους ζωής δν καταπατώ...ΑΝ ΠΟΤΕ μόνο Psb1 +2...
Ιδιογομωτης εισαι..θυμησου το που στο λεω..ειναι σαν το χρυσαφι οι πυριτιδες ποτε δεν σου φτανει λιγο..θα ρθει ο καιρος που θα τις δοκιμασεις και αυτες

Και βέβαια θα τις δοκιμάσω...αυτό το έλεγα μια μέρα κ στο φιλαράκι τν @Aris πως θα τις ρίξω κάποια στιγμή τις PSB 1+2 ξανά λέω.
Αν θες σου στελνω περιπου 250 γραμμαρια που εχω..φετος τσιχλιτσα αν θα παω που μακαρι να μην παω και να χει πολυ μπεκατσα θα παιξω με f2x28 και την 24αρα

Λες να ειχε καλυτερη συγκεντρωση με μπαφερ? Μηπως θελει κ παραπανω γραμμαρια σαν φυσιγγι?
Πιστευω πως με το μπαφερ ναι θα είχε καλυτερη συγκέντρωση, προσωπικα το παρομοιο που χρησιμοποιώ στο κυνήγι μου είναι στα 44 γρ με το μπαφερ μαζί!

Παρόλα αυτά με ένα kicks θα επερνες πιο μαζεμένη τουφεκιά.
Με την ζέστη όσο σφίγγει το τσοκ νομίζω χαλάει η τουφέκια, ασε που από ότι έχω δει τα χοντρά δεν απαιτουν τόσο σφιχτο τσοκ, βλεπεις με το τριαρι κάτι φανταστικες βολές αν σου πετυχει η γεμισια

Με την ζέστη όσο σφίγγει το τσοκ νομίζω χαλάει η τουφέκια, ασε που από ότι έχω δει τα χοντρά δεν απαιτουν τόσο σφιχτο τσοκ, βλεπεις με το τριαρι κάτι φανταστικες βολές αν σου πετυχει η γεμισια
Με ιδιογομοση ναι αλλά με εμπορικά πρέπει να σφίξεις.

Mην ''μπερδευουμε'' την ιδιογομωση με εμπορικα φυσεκια.....αλλο πραγμα το ενα και αλλο το αλλο.....
Επισεις αλλο τα τσοκ ''μαμα'' και αλλο τα εξτρα τσοκ. Παντα κατα την γνωμη μου...για να εχεις σωστη
εικονα της τουφεκιας οι δοκιμες πρεπει να γινονται με μαμα τσοκ....και μετα το εξτρα τσοκ.
Τα πολλα μετρα οντως θελουν χοντρα σκαγια....και ακομα καλυτερα ή με 5% αντιμονιο ή επινικελωμενα..
Το αλευρι σωνει την ''κατασταση'' δινοντας σου ενα 8 με 10% καλυτερη συγκεντρωση απ' οτι τα σκετα
και ''απλα'' μολυβδινα χωρις αλευρι.
Τωρα τα μετρα της τουφεκιας στην φωτο ειναι αρκετα,,,,,,δεν ειναι λιγα τα 60 μετρα....και ο καιρος δεν ειναι
καταλληλος για δοκιμες σε τετοια φυσεκια....ωστοσο περιμενα να εχει κατι καλυτερο σε συγκεντρωση...το 43,5%
ειναι λιγο και με εξτρα τσοκ παντα κατα την γνωμη μου...τα λεω απλα και φιλικα παντα ....για ανταλλασσουμε
αποψεις!!!!

Status
Not open for further replies.
Back