Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλή σου μέρα Νίκο...Ναι με 9αρια ιδια μαρκα και φυσίγγια απο το ιδιο κουτί με ιδιες καιρικες συνθηκες.

Ηλια θα σου πω την γνωμη....χωρις να σου ''χαιδεψω'' τα αυτια φιλε!!! Αυτο που βλεπεις στο χαρτι....το καταλαβαινεις
και εσυ οτι ειναι πλασματικο....εννοω οτι δεν πρεπει να ξεχναμε την ατρακτο των σκαγιων...Αυτο το 55%
που εβγαλε η τουφεκια με φουλ τσοκ στα 35 μετρα....εμενα ( παντα για μενα λεω ) μου λεει οτι το φυσεκι
ειναι καλα καλα φολα. Και αυτο γιατι αν υπολογισουμε την ατρακτο των σκαγιων....τα σκαγια που θα
ταξιδευουν για το θηραμα θα ειναι πολυ λιγα. Ενα καλο εμπορικο φυσεκι στα 35 μετρα με φουλ τσοκ πρεπει
να εχει τουλαχιστον 75% συγκεντρωση.....οταν της ιδιογομωσης σε αυτα τα μετρα και 3*** μαμα τσοκ
πιανουν το 90% συγκεντρωσης.Αυτο εχω να πω....ειναι προσωπικη μου αποψη βεβαια και ευχομαι να μην
παρεξηγηθω φιλε.

Ξερει καποιος να μου πει αν η μακρια ατρακτος στα σκαγια ειναι ενα φαινομενο που παρατηρητε στις βαριες γομωσεις (πχ ανω των 36-38 γραμμαριων); η υπαρχει και σε χαμηλο βαρος γομωσης (28,30,32 γραμμαριων).Πως δημιουργειτε η μεγαλη ατρακτος; Απο ποιον παραγοντα;

Ξερει καποιος να μου πει αν η μακρια ατρακτος στα σκαγια ειναι ενα φαινομενο που παρατηρητε στις βαριες γομωσεις (πχ ανω των 36-38 γραμμαριων); η υπαρχει και σε χαμηλο βαρος γομωσης (28,30,32 γραμμαριων).Πως δημιουργειτε η μεγαλη ατρακτος; Απο ποιον παραγοντα;

Στρατο απο λιγα που γνωριζω....οσο μεγαλωνει η ποσοτητα των σκαγιων τοσο μεγαλωνει και η ατρακτος
των σκαγιων. Οσο ποιο κλειστο τσοκ τοσο μεγαλυτερη ατρακτος....την μικροτερη ατρακτο την εχουν οι
τετραγωνες γομωσεις δλδ οσο το υψος ( η στηλη ) των σκαγιων πλησιαζει την διαμετρο του αυλου τοσο
μικροτερη ατρακτο εχουμε.Δεν διεκδικω το αλαθητο....μπορει καποιος συναδελφος να με διορθωσει.

Στρατο απο λιγα που γνωριζω....οσο μεγαλωνει η ποσοτητα των σκαγιων τοσο μεγαλωνει και η ατρακτος
των σκαγιων. Οσο ποιο κλειστο τσοκ τοσο μεγαλυτερη ατρακτος....την μικροτερη ατρακτο την εχουν οι
τετραγωνες γομωσεις δλδ οσο το υψος ( η στηλη ) των σκαγιων πλησιαζει την διαμετρο του αυλου τοσο
μικροτερη ατρακτο εχουμε.Δεν διεκδικω το αλαθητο....μπορει καποιος συναδελφος να με διορθωσει.
Ευχαριστω Νικο!!!

Τα ανοιχτα τσοκ δινουν μεγαλυτερη ατρακτο , οσο κλεινουμε τσοκ μικραινει κ η ατρακτος

ΟΚ. Σε ευχαριστω για την διορθωση!!! Μηπως γνωριζεις τον λογο ?? Αλλιως το ειχα στο μυαλο μου
και το λεω ειλικρινα .

Last edited:
Πες ακομα κατι βρε φιλε. Οταν λες 10/10 εννοεις φουλ τσοκ ?? Και 9/10 τα 2** αστρα ??
Μέχρι 1/10 ανοχή μπορούμε να έχουμε, φουλ τσοκ το δίνει και η φαμπαρμ το 9/10 της.
Τα ανοιχτα τσοκ δινουν μεγαλυτερη ατρακτο , οσο κλεινουμε τσοκ μικραινει κ η ατρακτος
Δημήτρη μπορείς να μας το εξηγήσεις γιατί συμβαίνει αυτό;

Με 9αρια σκάγια μην περιμένεις να δεις κάτι καλύτερο. Κατέβα κατω απο 6 και δοκίμασε το Φουλ τσοκ .

Δηλαδη τα 9ρια σκαγια ειναι για τα 25 ή 30 μετρα ?? Πανω απο αυτα τα μετρα βαζουμε 6ρια ??
Δεν καταλαβα τι εννοεις....φιλικα παντα.!!!

Δηλαδη τα 9ρια σκαγια ειναι για τα 25 ή 30 μετρα ?? Πανω απο αυτα τα μετρα βαζουμε 6ρια ??
Δεν καταλαβα τι εννοεις....φιλικα παντα.!!!
Μιλάω για την απόδοση των κλειστών τσοκ και μόνο. Τα μέτρα τα ξέρετε εσείς καλύτερα .

Status
Not open for further replies.
Back