Tolis SBE1
Banned
Δεν εχω παει εχει πολλυ φασσα αλλα ετσι που τις κυνηγανε θα βγαλω σπυριαΠλεξιγκλας βαλε ειναι της μοδας αχαχαχα
Ε μα τοσα χρονια στα Λονδινα ενα εγγλεζικο το μαθαμε αχαχαχχαχαχ
Δεν εχω παει εχει πολλυ φασσα αλλα ετσι που τις κυνηγανε θα βγαλω σπυριαΠλεξιγκλας βαλε ειναι της μοδας αχαχαχα
Ε μα τοσα χρονια στα Λονδινα ενα εγγλεζικο το μαθαμε αχαχαχχαχαχ
Ναι έτσι λέει αλλά δε γνωρίζω γιατί.άμα γνωρίζεις απαντησε μουΜηπως ομως λεει οτι σε μαγαλητερη αποσταση ο κυλινδρος θα μαγαλωσει την ατρακτο ενω το φουλ θα την μαζεψει???
Κοιτα πως το βλεπει το μυλοδακι μου με το στενο τσοκ με το μικρο μετοπο τουφεκιας τα μπροστα σκαγια ανοιγουν δρομο και προστατευουν τα πισω ενω στα ανοιχτα τσοκ με μεγαλο μετοπο τουφεκιας καπια ολο και μενουν και πιο πισωΝαι έτσι λέει αλλά δε γνωρίζω γιατί.άμα γνωρίζεις απαντησε μου
Γιατρε διορθοσε εδω γιατι τουφεκισα εξω απ τον πινακα αχαχαΚοιτα πως το βλεπει το μυλοδακι μου με το στενο τσοκ με το μικρο μετοπο τουφεκιας τα μπροστα σκαγια ανοιγουν δρομο και προστατευουν τα πισω ενω στα ανοιχτα τσοκ με μεγαλο μετοπο τουφεκιας καπια ολο και μενουν και πιο πισω
Αν διαβασεις πιο πισω εγραψα τον λογο που συμβαινει αυτοΝαι έτσι λέει αλλά δε γνωρίζω γιατί.άμα γνωρίζεις απαντησε μου
Ποιός το'χει πλέξει;;; Ο Glass...;;;Πλεξιγκλας
ε ναι τον εμαθε η βαβω στο χωριο να παει το βελονακι γοναΠοιός το'χει πλέξει;;; Ο Glass...;;;
Δεν θυμάμαι εικόνα από το Google είναι τώρα δεν την βρίσκω
Σωστά θα το βρω και θα στο στείλωΕγώ θέλω να μάθω
1. είναι σκίτσο και δεν είναι φωτογραφία
2. μιλάει και για μια άλλη σελίδα που δεν την βλέπουμε
3. δεν διευκρινίζει αν τα τεστ έγιναν με ατσάλινα ή μολύβδινα σκάγια ή καλύτερα για όλες τις παραμέτρους ...
4. μιλάει για more αλλά πόσο more ?
5. Δεν αναφέρει αριθμούς ... πάντα είμαι επιφυλακτικός όταν αναφέρονται μόνο λόγια και όχι αριθμοί.
6. Αναφέρει γενικά ερευνητές χωρίς ονόματα
Μην θεωρείς ότι όλοι ξέρουν τι γράφουν.
Αν διάβαζα όλο το κείμενο ίσως να έβγαινε ένα λογικό συμπέρασμα.
https://www.randywakeman.com/EdLowryOnShotshellBallistics.htmΕγώ θέλω να μάθω
1. είναι σκίτσο και δεν είναι φωτογραφία
2. μιλάει και για μια άλλη σελίδα που δεν την βλέπουμε
3. δεν διευκρινίζει αν τα τεστ έγιναν με ατσάλινα ή μολύβδινα σκάγια ή καλύτερα για όλες τις παραμέτρους ...
4. μιλάει για more αλλά πόσο more ?
5. Δεν αναφέρει αριθμούς ... πάντα είμαι επιφυλακτικός όταν αναφέρονται μόνο λόγια και όχι αριθμοί.
6. Αναφέρει γενικά ερευνητές χωρίς ονόματα
Μην θεωρείς ότι όλοι ξέρουν τι γράφουν.
Αν διάβαζα όλο το κείμενο ίσως να έβγαινε ένα λογικό συμπέρασμα.
Αφου λοιπον δεν ειναι σημαντικο το μηκος ατρακτου για ποιο λογο ο Gualandi εφτιαξε τον piston skeet που στην ουσια δινει διπλη ατρακτο ;Ο ίδιος γράφει στο link που σου έδωσα (1ο post δεύτερη σελίδα)
Shot string is insignificant based on the relationship of target speed to shot speed. Calling it "shot string" is problematic in itself, for the what is important is pattern thinning on target downrange due to the length of the shot cloud against a ninety degree passing target. It isn't that patterns don't thin on target, they do . . . but only 3 - 6%.
If anyone thinks that their pattern is too thin to be effective, the solution is the same as always: use a tighter choke, more spherical shot, higher quality high-antimony lead shot, or high-antimony buffered loads, or components of all of these variables.
Κοινώς σε συζήτηση να βρισκόμαστε ... δεν είναι σημαντικό το μήκος ατράκτου.
Βασικά για να πουλήσει προϊόντα ... όταν όμως αυτά συνοδεύονται από μια καλή θεωρία πουλάνε καλύτερα.Αφου λοιπον δεν ειναι σημαντικο το μηκος ατρακτου για ποιο λογο ο Gualandi εφτιαξε τον piston skeet που στην ουσια δινει διπλη ατρακτο ;
Περιμενα αλλη απαντηση , μηπως ξερεις το πανελληνιο ρεκορ στο κομπακ κ το παγκυπριο ρεκορ στο κομπακ με τι φυσιγγι εχουν γινει ;Βασικά για να πουλήσει προϊόντα ... όταν όμως αυτά συνοδεύονται από μια καλή θεωρία πουλάνε καλύτερα.
Για να μην το αναφέρει καν και να μιλάει μόνο για τα σκάγια (steel, tungsten, lead) φαντάζεσαι ποια η σημασία του τσοκ ... μπορούμε να τον ρωτήσουμε βέβαια ...Αυτός αν δοκίμαζε διάφορα τσόκ θα μας έλυνε την απορία