Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν σου είπα να μεταφράσεις.Ξέρω και εγω εγγλεζικα.Να δεις τις εικόνες και να καταλάβεις γιατί μεγαλώνει η ατρακτος όσο στενευει το τσοκ
Σορυ δεν κοροιδευω αλλα που δειχνει για ατρακτο στις εικονες

Μηπως ομως λεει οτι σε μαγαλητερη αποσταση ο κυλινδρος θα μαγαλωσει την ατρακτο ενω το φουλ θα την μαζεψει???
Αυτο ακριβως λεει Τολη..στην αρχη λεει οτι ενω υπηρχε η αποψη οτι το φουλ δινει μεγαλη ατρακτο ερευνες εδειξαν το αντιθετο και ο κυλινδρος μεγαλωνει την ατρακτο οσο αυξανει η αποσταση.

Αυτο ακριβως λεει Τολη..στην αρχη λεει οτι ενω υπηρχε η αποψη οτι το φουλ δινει μεγαλη ατρακτο ερευνες εδειξαν το αντιθετο και ο κυλινδρος μεγαλωνει την ατρακτο οσο αυξανει η αποσταση.
Ναι γιατι μετα βγηκαν και οι καμερες που μπωρουν και ακολουθουν την τουφεκια ενω πριν ηταν σταθερες μπρωστα στην κανη μονο

Ναι γιατι μετα βγηκαν και οι καμερες που μπωρουν και ακολουθουν την τουφεκια ενω πριν ηταν σταθερες μπρωστα στην κανη μονο
Και καμερα να μην εχεις αν τουφεκισεις σε μια λαμαρινα θα καταλαβεις διαφορα..στην μικρη ατρακτο εχεις ενα αποτομο χτυπημα ενω στην μακρυτερη ειναι σαν να πεφτει βροχη πανω στον τσιγκο

Και καμερα να μην εχεις αν τουφεκισεις σε μια λαμαρινα θα καταλαβεις διαφορα..στην μικρη ατρακτο εχεις ενα αποτομο χτυπημα ενω στην μακρυτερη ειναι σαν να πεφτει βροχη πανω στον τσιγκο
Δεν ακουω τοσο πλεων φιλε μου αχαχαχαχαχα

Πος λεμε το θυριο θεριεβει μεγαλωνει δλδ η ατρακτο ατρακτωνει μεγαλωνει δλδ αμερικανοι ειναι αυτοι φιλε αχαχαχαχα
Σαν ακριβη μεταφραση στο phrase λεξικο των Αγηλων σημαινει streching to a long line δηλαδη τεντωνεται σε μακρια γραμμη

Ε βαλε κανεναν που ζει επικινδυνα να κατσει σε ασφαλη αποσταση να στησει αυτι ή παρε μια καμερουλα και με slomo επεξεργασια θα το δεις
1 ον κανω παρεα με σωβαρα ατομα 2ον δεν εχω φραγγα για καμερα ασε που με τη μπενελλι θα την παρει κανα περιφεριακο αχαχαχαχαχαχαχα

1 ον κανω παρεα με σωβαρα ατομα 2ον δεν εχω φραγγα για καμερα ασε που με τη μπενελλι θα την παρει κανα περιφεριακο αχαχαχαχαχαχαχα
Πλεξιγκλας βαλε ειναι της μοδας αχαχαχα
Ρε Μιλτο αφου σου λεω το μιλαω το εγγλεζικο αμ πως για
Ε μα τοσα χρονια στα Λονδινα ενα εγγλεζικο το μαθαμε αχαχαχχαχαχ

Status
Not open for further replies.
Back