Στη δεύτερη δοκιμή, αυτή με τα νο 3, τι συγκεντρωτήρα έχεις Νίκο;Σε Ευχαριστω φιλαρα!!!!
Το πας για nobel prize στην ιδιογομωσηκρίμα που δεν είσαι βιοτέχνηςΣε Ευχαριστω φιλαρα!!!!
Το πας για nobel prize στην ιδιογομωσηκρίμα που δεν είσαι βιοτέχνης
Κ εγώ ως ασπρομαλλης σου μιλάωΚοψε κατι Τζωνη....ευτυχως που εχω ασπρα μαλλια....δεν καβαλαω το ''καλαμι '' φιλε μου!!!!
Στη δεύτερη δοκιμή, αυτή με τα νο 3, τι συγκεντρωτήρα έχεις Νίκο;
Φτιάξε και κανένα φυσιγγακι για χηναρια χεχεχεΔεν σου λεω..............δεν σου λεω....
DRAGO 14 φιλε....συγνωμη .....ξεχασα να το γραψω!!!
Νίκο γιατί σε 12/65 και όχι σε 12/70. Ρωτάω γιατί όταν έκανα κάποιες δοκιμές με mb32 στα 35 γραμμ. σε 65αρι κάλυκα είχα ακαυστη πυρίτιδα και σκορποσκαγιασμα και το δικό σου σετ απ' είναι λιγο φορτωμενο. Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο στα σετ απ' σου;
Φτιάξε και κανένα φυσιγγακι για χηναρια χεχεχε
Δεν ζητάω πολλά χαχαΟτι γουσταρει ο φιλος μου....πες μου γραμμαρια....νουμερο σκαγιων....και τι πυριτιδα γουσταρεις...
χατιρια δεν χαλαω Τελη μου!!!
Δεν ζητάω πολλά χαχα
Κάτι τέτοιο θέλω γιατί τις ρίχνουμε στα χωράφια απλά θέλω να έχει μια ωραία συγκέντρωση στα 80-100 μέτρα πχ όπως κάνουν τα cheddite metri που είναι για μεγάλες αποστάσεις αλλά με 4bk
https://www.kalkantzakos.com/Product/2111/41vola-express,-remington
Σε ευχαριστώ φιλαράκι μου εννοείται θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται...μην με ξεχάσεις ε χεχεΛΟΙΠΟΝ....Ακου...για να μην με εχεις για ''χαλαρό''.....
Θα κοιταξω στις δοκιμες μου...σιγουρα εχω ενα 26 -28 βολο θανατηφορο....
Πρεπει να εχω και 80 βολο.....φωτια και λαβρα...
Οταν τα βρω...θα σου βαλω φωτο...
Τελη μου....οτι γουσταρουμε φτιαχνουμε.....αρκει να ασχοληθουμε και να το θελουμε φιλε!!!
Σε ευχαριστώ φιλαράκι μου εννοείται θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται...μην με ξεχάσεις ε χεχε
Χαχαχα εύκολο καθιστά πουλιά είναι σταθερός στόχος 80-100 μέτρα ....... γιατί στο φτερό εκεί που πετάνε συνήθως εδώ σε εμάς θέλουν ΑΚ 47 χαχαΑκου να σου πω....Σιγουρα τις εχω αυτες τις δοκιμες....ειναι δοκιμες πριν αρκετα χρονια...και τις
εκανα για παρτη μου....Αν θυμαμαι καλα ειναι δοκιμες σε μετρα ( ξεφτιλα 45-50 ) μηπως ηξερα στα
ποσα μετρα ριχνουν στα χηναρια ?? Δεν ηξερα......Λοιπον εγω θα βγαλω φυσεκι για 80 μετρα,,,,εσυ
θα μου υποσχεθεις οτι δεν θα σημαδευεις τον ''μπακαλη'' ??
Χαχαχα εύκολο καθιστά πουλιά είναι σταθερός στόχος 80-100 μέτρα ....... γιατί στο φτερό εκεί που πετάνε συνήθως εδώ σε εμάς θέλουν ΑΚ 47 χαχα