Λοιπον παλικαρια μου ακουστε....Κατ'αρχην ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους τους φιλους που με
τα μηνυμα τα τους προσπαθησαμε να βρουμε ακρη με το οπλο...
'' Ακρη'' εγω ακομα εγω δεν εβγαλα....το οπλο γραφει επανω στην καννη του mod...ΟΚ....Η συσφιξη
ομως οπως μετραω εγω δεν ειναι mod δλδ 3*** αστρα.
Η συσφιξη του ειναι 17,8 οτι συσφιξη εχουν τα δικα μου 2** αστρα.... ΤΟ mod το δικο μου ειναι 17,9 χιλιοστα.
Ξερετε ποσο σημαντικη ειναι αυτη η διαφορα του 1ος δεκατου ?? Πολυ σημαντικη....αλλαζει ΟΛΗ η
τουφεκια.....Το βλεπω στο οπλο μου...
Λοιπον πιστευω οτι απο την ΠΡΩΤΗ τουφεκια του....θα ξερω και το τσοκαρισμα του....αν οχι με την
πρωτη....με την δευτερη δεν μου ''γλυτωνει'' . Οπως και ν'αχει....θα σας πω με ποιο τσοκ δικο μου
εγιναν οι δοκιμες....
Βασιλη μου δεν υπαρχει λογος ''οικονομιας'' φυσιγγιων....το ''θεμα'' θα το εξαντλησουμε.... χοντρα - ψιλα
σκαγια....Ξεκιναω απο τα 35 μετρα και μετα 50. Ο Μαικ εχει δικιο.....
Τις δοκιμες στα ψιλα σκαγια της ''χρωσταω'' στον φιλο μου τον Κωνσταντινο.....αλλα και εμενα με
ενδιαφερουν να δω τι κανει στα ψιλα σκαγια.
Ετοιμασα ( εκλεισα ) φυσιγγια με Ας στα 28 γραμ. Ν8,5 . Με SIPE στα 32 γραμ. Ν8,5 και 33+1,2 αλευρι
σε Ν4,5....και το νουμερο ειναι αυτο γιατι τα σκαγια εχουν 3χιλιοστα διαμετρο με 54 σκαγια στα 10 γραμ.
Εκλεισα ακομα ενα με ΜΒ36 στα 36 γραμμαρια με Ν4,5 και βυσμα ντρακο 14....
Και σκεπτομαι για να μην το ''αδικησω'' σαν οπλο...και λεω επειδη μου λενε οι φιλοι οτι εχει αυλο
18,55 να κλεισω και γνησια μαλλινη....ωστε να εχει καλυτερη εμφραξη στον κωνο του...
Αυτο δεν ξερω εαν ισχυει....ισως να λεω και πα ...ριές....αλλα θα δοκιμασω και με μαλλινη.
40 γραμμαρια σκαγια δεν βαζω σε αυτο το οπλο,,,,,,ειναι παλιο οπλο.....και δεν το ρισκαρω...
Τελος θελω να ξερετε οτι απο το δικο μου οπλο θα εχω μια αποτυπωση στοχου σε καθε σεταπ
και σε καθε αποσταση....με την ρεμι θα εχω 3εις αποτυπωσεις σε καθε σεταπ και σε καθε αποσταση
δλδ θα ριχνω τρεις τουφεκιες με την ρεμι επαναλαμβανω ...σε καθε σεταπ και αποσταση.
Εαν θεωρειτε οτι οι τουφεκιες ειναι λιγες...και δεν μπορουμε να βγαλουμε μεσο ορο...να μου πειτε
να ριξω περισσοτερες.
Απο αυριο πρωτα ο θεος....αρχιζουν να βαρουν τα οργανα....μην το ''δειτε'' σαν ''κοντρα'' οπλων....θα
ειναι ΛΑΘΟΣ σας.......Συμπερασματα προσπαθουμε να βγαλουμε αδελφια....για καλο ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!
ΥΓ. Οποια συμβουλη ή παρατηρηση καλοδεχουμενη...και την ακουω...''ακουω'' τροπος του λεγειν...κουφος
ειμαι....αλλα ξερω να διαβαζω.
Επισεις την γνωμη σας για τα μετρα δοκιμων...ποια ειναι η γνωμη σας...