Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νίκο δεν έχεις άδικο για την Α1 απλά χρειάζομαι μια πυρίτιδα για χαμηλές - μέσες γομώσεις ευγενική με τα δίκανα που κυνηγάω.......... Είχα βρει προπερσι την anigrina lamelare πραγματικά εξαιρετική στα 32-33 γραμμάρια με πολύ ωραία και φονική ντουφέκια ,με παρόμοια σύσταση με την MB!! Δυστυχώς δεν μπορώ να την ξαναβρώ ...........,. Εάν βάλω στο saint Etienne που κυνηγάω που ζυγίζει 2650 gr την παραπάνω γόμωση με mb32 και αλεύρι θα μείνει το όπλο σταθερό και εγώ θα εκτοξευτω προς τα πίσω οπως βλέπαμε μικροί στα κινούμενα σχέδια!!!!
Το υλικό που ψάχνεις λέγεται Psb 1

Οτι και να βαλει Κωστή μου , Α1 θα παραμεινει.....Και το λεω αυτο....γιατι στο παρελθον ουκ ολιγες
φορες με ''πουλησε'' η Α1. Κατι πρωινα με υγρασια και ομιχλη στον Κερκη σεπτεμβρη μηνα .....τον
''επινα'' κανονικα.....Ακομα τρεχουν οι περδικες....Τοτε ομως ημουν απειρος και σαν κυνηγος και σαν
ιδιογομωτης!!!!
Τωρα που ξερω πεντε πραγματα περισσοτερα....Δεν της ''χαριζομαι''......μονο στην τσιχλα και στα δισκακια
την ριχνω.....και πολυ της ειναι!!! Και αυτο μεχρι να τελειωσει....και δεν την ξανα πιανω στα χερια μου !!!
Βεβαια υπαρχουν ιδιογομωτες και κυνηγοι που την εχουν σε μεγαλη εκτιμηση....και καλα κανουν, και δεν
κατηγορω κανεναν.....Απλα λεω οτι για τα δικα μου ''γουστα''....δεν κανει.....

Η Α1, και παντα κατα την γνωμη μου.....''κοιταει'' και ψαχνει την ΜΒ32 με τα κυαλια και σε καιρικες
συνθηκες....και σε αποδοση.
Ολα αυτα με τα δικα μου κριτηρια......

Βαζω μια δοκιμη μου με ΜΒ32 σε ρελιαστο......ριγμενο στα 25 μετρα με 4* αστρα και στα 35 με 3* αστρα
με γνησια μαλλινη ταπα....και τα συμπερασματα δικα σας παλικαρια!!!!

View attachment 28524View attachment 28525View attachment 28526View attachment 28527View attachment 28528
Νίκο με καψουλι 616 είναι στημένο???????

A1 1,75*34 cx2000 sg.19...cheddite 12/70/16 ,bn2 special πατημα 57,8.. Αν αυτο το σεταπ δεν σας κανη με υγρασια .απλος αλαζεις πυρητιδα..δοκιμες σε χαρτονι δεν εχω
.. φωτο... εχω αν και δεν ανςβαζω ποτε με θυραματα κανο μια εξερεσηIMG_20190101_082507.jpgαυτα επεσαν με το παραπανο σεταπ με 98% υγρασια ...

A1 1,75*34 cx2000 sg.19...cheddite 12/70/16 ,bn2 special πατημα 57,8.. Αν αυτο το σεταπ δεν σας κανη με υγρασια .απλος αλαζεις πυρητιδα..δοκιμες σε χαρτονι δεν εχω
.. φωτο... εχω αν και δεν ανςβαζω ποτε με θυραματα κανο μια εξερεσηView attachment 28570αυτα επεσαν με το παραπανο σεταπ με 98% υγρασια ...
Έναν Οκτώμβρη (κάπου '14-'15) πήγα με την SX1 στα μπασίματα τσίχλας...φυσίγγια είχα τα Α1 fast του Ναυπλιώτη 33gr No8.....πάρα δίπλα μου κάθονταν 4 φίλοι χωριανοί μου με Vitoria-A400-303 κ Affinity.......όταν σήκωνα το τουφέκι σε ψηλομένες 40+ γελούσαν...όπως κ εγώ φυσικά για το ΑΝ θα πέσει...:D 6 τσίχλες δν έκαναν κιχ...βέβαια δν τις βρήκα ποτέ εκεί που έπεφταν....το ωραίο ήταν πως τα 2 αδέλφια ήρθαν στο καρτέρι μου βρίζοντάς με,για να δουν με τη τουφεκάω...νωρίτερα τους έλεγα πως ρίχνω Νο6.....:p θέλω να πω πως,εκείνο το πρωινό δούλευε τέλεια η Α1....γι'αυτό λοιπόν,ένα καλά στημένο φυσίγγι ιδιογόμωσης ανταποκρίνεται μια χαρά στην υγρασία.

.. φωτο... εχω αν και δεν ανςβαζω ποτε με θυραματα κανο μια εξερεσηView attachment 28570αυτα επεσαν με το παραπανο σεταπ με 98% υγρασια ...
Το sg 19 την έκανε super power :)

Σε τι νούμερο Ηλία????

Και μιας κ μιλάμε για την Α1 να μια δοκιμή χειμερινή για μπεκάτσα...έχω στήσει 10 τμχ. να τα δώσω σε ένα φίλο για δοκιμή στο θύραμα αργότερα.

(2 Στάδια κ 6*)
Κάλυκας Cheddite (T2)
12/67,5 U.E.E A1 1.65x32.5gr
Έλικας Θώδη 18 Νο:8,5 ή 9 στα 56.2mm Κ.Α.Χ. 11mm

20210226_184842.jpg
20210226_184859.jpg

Έναν Οκτώμβρη (κάπου '14-'15) πήγα με την SX1 στα μπασίματα τσίχλας...φυσίγγια είχα τα Α1 fast του Ναυπλιώτη 33gr No8.....πάρα δίπλα μου κάθονταν 4 φίλοι χωριανοί μου με Vitoria-A400-303 κ Affinity.......όταν σήκωνα το τουφέκι σε ψηλομένες 40+ γελούσαν...όπως κ εγώ φυσικά για το ΑΝ θα πέσει...:D 6 τσίχλες δν έκαναν κιχ...βέβαια δν τις βρήκα ποτέ εκεί που έπεφταν....το ωραίο ήταν πως τα 2 αδέλφια ήρθαν στο καρτέρι μου βρίζοντάς με,για να δουν με τη τουφεκάω...νωρίτερα τους έλεγα πως ρίχνω Νο6.....:p θέλω να πω πως,εκείνο το πρωινό δούλευε τέλεια η Α1....γι'αυτό λοιπόν,ένα καλά στημένο φυσίγγι ιδιογόμωσης ανταποκρίνεται μια χαρά στην υγρασία.
Αυτο ειχε 1,65*33 με 686.jiovvani 20

Και μιας κ μιλάμε για την Α1 να μια δοκιμή χειμερινή για μπεκάτσα...έχω στήσει 10 τμχ. να τα δώσω σε ένα φίλο για δοκιμή στο θύραμα αργότερα.

(2 Στάδια κ 6*)
Κάλυκας Cheddite (T2)
12/67,5 U.E.E A1 1.65x32.5gr
Έλικας Θώδη 18 Νο:8,5 ή 9 στα 56.2mm Κ.Α.Χ. 11mm

View attachment 28571
View attachment 28572

Επειδη εισαι καλός φιλος....και με το θαρρος της φιλιας Γουσταρω.....να σε πειραξω.....σου λεω......

1ον Να εχεις ντεπον για τους πονοκεφάλους που θα εχεις.....Το τι μπινελικια θα ακουσεις μονο ο Θεος
ξερει!!!!:p

2ον. Απο εγκεφαλικο μπορει να πεσουν οι μπεκατσες.....απο την Α1 μην το περιμενεις....yel.:D

Επειδη εισαι καλός φιλος....και με το θαρρος της φιλιας Γουσταρω.....να σε πειραξω.....σου λεω......

1ον Να εχεις ντεπον για τους πονοκεφάλους που θα εχεις.....Το τι μπινελικια θα ακουσεις μονο ο Θεος
ξερει!!!!:p

2ον. Απο εγκεφαλικο μπορει να πεσουν οι μπεκατσες.....απο την Α1 μην το περιμενεις....yel.:D
Αυτός που θα τα ρίξει,ρίχνει τα 40άρια του κουτουμάνου...τα δικά μου,θα του φανούν βούτηρο. .big smile. :p

Ηλία δεν παιζεσαι ρε φίλε, κ η συνταγή σου πολυ καλη κ δυνατή

Status
Not open for further replies.
Back