Μπα Νικο το μαπα δε σωνετε με τπτ τωρα εαν στησεις ενα φυσιγγι συγγεντρωτικο ποσο να ανοιξει απο φουλ σε 5* στα 30 μετρα θελω να μαθω γτ πανω απο 20 εκ παραπανω δε πιστευω ε δε σωνετε η πλιοψειφια να πω οτι δεν λαμβανουμε υποψη της τροποπιεισεις στο στησιμο
Δεν χρειαστηκε να κανω ποτε δοκιμη ενα φυσιγγιο συγκεντρωτικο με 5* αστρα στα 30 μετρα ειδικοτερα
σε χοντρα σκαγια δεν εχω καμια δοκιμη.... Εκανα καποιες δοκιμες για αυτον τον φιλο μου που παμε στον
λαγο σε χοντρα διασπορας.....Δεν τολμησα να του δωσω τετοια φυσιγγια....θα σκοτωσει τα σκυλια....και
θα εχουμε δραματα....θα χασουμε και το κυνηγι!!!!
Ακου Τολη , το θεμα συγκεντρωσης.....ειναι μια ''πονεμενη'' ιστορια....αλλαζει για ''πλακα'' προς το
καλυτερο η το χειροτερο αναλογα την γομωση το βυσμα την πυριτιδα το καψουλι και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ
απο την ποιοτητα των σκαγιων....
Εμπορικα φυσιγγια κυκλοφορουν πολυ καλα.....κυκλοφορουν και φολες ομως....Τις φολες τις ''μαζευεις'' μεχρι
ενα ορισμενο σημειο.... αλλα δυσκολα θα γλυτωσει τα μπινελικια!!!!! Στο καλο φυσιγγιο οτι και τσοκ να βαλεις
αναλογα τα μετρα που θελεις να το ριξεις....θα ''δουλεψει''....
Το θεμα ειναι να ξερει ο κυνηγος.....τι φυσιγγιο εχει στην θαλαμη του....αν δεν το ξερει αυτο....επαιξε και
εχασε!!!!
Σφαζω καθε μερα φυσιγγια που ειχα αγορασμενα απο παλια....δεν κανω παρουσιασεις....γιατι θα ΠΙΚΡΑΘΕΙ
κοσμος...
Μην εμπιστευεστε αυτο που γραφουν οι συσκευασιες....καθε αλλο παρα αληθεια ειναι....ΟΧΙ σε ολα....αλλα
σε αρκετα.....εχω βρει τον αδη με λειψανα μεσα...
Δεν ειναι τιποτα να σφαξει ενα φυσιγγιο ο 'οποιος κυνηγος....και ας μην εχει γνωσεις....ρωτωντας πας στην
πολη.....και μετα ξερει τι εχει στην θαλαμη του
Οι εμποροι πουλανε....για το τι θα αγορασει και θα ριξει.....ειναι υπευθυνος ο κυνηγος!!!
Ο ''δικος'' μου που παμε στον λαγο....σημαδευει τον γαιδαρο...και ξερός ο μπακαλης....Καβαλα στα σκυλια
στους 10 λαγους θα παρει τους δυο απο τυχη....Για να παρει 3ον.....μονο με θαυμα της Παναγιάς....
Του λεω.....ελα να σου ριχνω δισκακια χαμηλα....να μαθεις να σημαδευεις....τιποτα αυτος...εγω τα λεω...εγω
τα ακουω !!!
Κατα τα αλλα μιλαμε για πολυ καλο παιδι....ψυχουλα....φιλοτιμος...αλεγρος τυπος...ολα τα καλα του θεου
εχει....Ειναι αστοχος σε απιστευτο βαθμο.....Καλυπτετε απο ολα τα αλλα καλα που εχει!!!!
Τι φυσιγγιο να δωσεις σε αυτον ??? Οτι και να του δωσεις....θεμα τυχης ειναι να σκοτωσει!!!
ΥΓ, Τολη στην σελιδα 710 εχει μια δοκιμη μου στα 30 μετρα με 3* αστρα και το ιδιο φυσιγγιο στα 27 μετρα
με 4* αστρα....Ισως παρεις μια ''ιδεα'' φιλε!!!!