Α έτσι εξηγείται εγώ σε κάλυκα NSI το έστησα.Ναι Γιώργο...απόρησα κ το ξανά έστεισα τώρα να σιγουρευτώ...
Σε κάλυκα T2 Cheddite με 688 μου δίνει 11mm κενό....
Σε τη κάλυκα το στήνεις;;;
View attachment 29616
Α έτσι εξηγείται εγώ σε κάλυκα NSI το έστησα.Ναι Γιώργο...απόρησα κ το ξανά έστεισα τώρα να σιγουρευτώ...
Σε κάλυκα T2 Cheddite με 688 μου δίνει 11mm κενό....
Σε τη κάλυκα το στήνεις;;;
View attachment 29616
Δν φταις εσύ Γιώργαρε....εγώ φταίω που μου διέφυγε και δν το επισήμανα στην ανάρτησή μου....Α έτσι εξηγείται εγώ σε κάλυκα NSI το έστησα.
Κώστα είσαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο set up σου βγάζει 11 χιλιοστά ελεύθερο χώρο; Εγώ το στήνω και μου βγάζει απάτητα 13!
Νικολα οι "τυπωμενοι" βγαζουν αλλη ογκομετρια.Πως το εβγαλες αυτο το 13 χιλιοστα απατητα βρε Γιωργο μου ???
Εσυ λες 13 χιλιοστα απατητα ..ο Κωστης 11....Και εγω βγαζω 11,5 και σε ΝΟΒΕΛ και σε ΣΕΝΤΙΤ καλυκες!!
View attachment 29624View attachment 29625View attachment 29626View attachment 29627View attachment 29628
Ο ημιδιαφανος καλυκας ΝΟΒΕΛ και μεζουρα στα 13 χιλιοστα.
Νικολα τωρα προσεξα οτι εβγαλες ογκομετρια σε καινουριους.Νικολα οι "τυπωμενοι" βγαζουν αλλη ογκομετρια.
Νικολα τωρα προσεξα οτι εβγαλες ογκομετρια σε καινουριους.
Μαλλον παιζουν διαφορές στους καλυκες
Μεγάλη κουβέντα αυτή φίλε.Μαλλον παιζουν διαφορές στους καλυκες
Τι να σου πω Νίκο!Καλυκας CHEDDITE...Ογκομετρια .
View attachment 29629View attachment 29630View attachment 29631
Αυτα εβγαλα εγω....
Γιώργο μη "σκας"...δοκίμασε σε κάλυκα maxam..εκεί θα βγάλεις,πιο μικρή ογκομετρία λογικά..ή δοκίμασε σε fiocchi ΑΝ ομως έχεις αποκαψουλωτή να αλλάξεις τα καψούλια....Τι να σου πω Νίκο!
Τόσο βγάζω εγώ πιέζοντας ελάχιστα την μεζούρα των 13 χιλιοστών έρχεται πρόσωπο.
Κώστα απλά θα το πατήσω στα 56,5 όπως είπε και ο Νίκος πιο πάνω. Πιστεύω και έτσι θα δουλέψει. Θα το δοκιμάσω και με SG 25.Γιώργο μη "σκας"...δοκίμασε σε κάλυκα maxam..εκεί θα βγάλεις,πιο μικρή ογκομετρία λογικά..ή δοκίμασε σε fiocchi ΑΝ ομως έχεις αποκαψουλωτή να αλλάξεις τα καψούλια....
Υ.Γ Τα πυθμένια από κάλυκα cheddite εμπορικό σε σχέση με τους ιδιογομωτικούς κάλυκες cheddite,αλλάζουν...σε όλες τις εταιρείες καλύκων το έχω δει αυτό...
Εσύ που έχεις 5 στάδια ΝΑΙ.Κώστα απλά θα το πατήσω στα 56,5 όπως είπε και ο Νίκος πιο πάνω. Πιστεύω και έτσι θα δουλέψει. Θα το δοκιμάσω και με SG 25.
Τι να σου πω Νίκο!
Τόσο βγάζω εγώ πιέζοντας ελάχιστα την μεζούρα των 13 χιλιοστών έρχεται πρόσωπο.
Κώστα απλά θα το πατήσω στα 56,5 όπως είπε και ο Νίκος πιο πάνω. Πιστεύω και έτσι θα δουλέψει. Θα το δοκιμάσω και με SG 25.
Κεντιμα και δυναμη Νικο