Γιαννη για μενα ειναι οπως τα λες φιλε!!! Πρεπει να χτισεις την τουφεκια αναλογα το οπλο και την
καννη του!!!!
Την περασμενη εβδομαδα μου εφερε ενας καλος φιλος ( εδω απο το χωριό ) μια ρεμικτον χραπα με
60 εκατοστα καννη με σταθερο τσοκ 18,4.
Μου ζητησε λιγα 8 -10 βολα.....για να βγαλω ''τουφεκια'' με αξιοπρεπεια....δοκιμασα 4ρα διαφορετικα
στησιματα....Τελικα βρηκα την τουφεκια του....
Την Παρασκευη επανω στο βουνο....Δοκιμασαμε μια Μπενελι ΛΟΥΣΟ 61 εκατοστα καννη με τα τσοκ
τα δικα της.....και μετα με τα τσοκ της δικής μου Μπερετα Α390....Ταιριαζουν απολυτα!!!
Οι τουφεκιες του βελτιωθηκαν μπορω να πω πολυ,,,,,,την Μπερετα ομως δεν την ''επιασε''....
Πηγε πολυ καλα με τα 3* αστρα της μπερετα....το ΙΜ kick's.... φρενου.Το μομπιλε φουλ της μπερετα ( οχι το μαμα )
το πηρε ο διαολος και το σηκωσε....( πιστευω οτι αστοχισε )....Το ''κακο''' ειναι οτι δεν ειχαμε στοχους
( χαρτιά ) και δεν εχω σαφη εικονα....και δεν μπορεσαμε να δοκιμασουμε ολα τα τσοκ.
Σιγουρα ομως....απο αυτες τις λιγες δοκιμες που καναμε το συμπερασμα μου ειναι....οτι εκτος απο ''καλο''
φυσιγγιο.....το καλο τσοκ....πρεπει να χτισεις το φυσιγγιο πανω στην καννη του καθε οπλου.!!!!
Οι καννες εχουν διαφορές....ειτε θελουμε να το πιστεψουμε ....ειτε οχι.!!!!