Ωραιες τουφεκιες Γιωργο, αν μαλιστα κ ταTrulock που χρησιμοποιεις στο κυνηγι σου βγαζουν λιγο πιο σφιχτες τουφεκιες...
Τωρα αν αναλογιστουμε οτι δοκιμασες τα φυσιγγια με 20-25 βαθμους Κελσιου νομιζω οτι τα πηγαν πολυ καλα...
Το 686-2,04-37 μου κανει εντυπωση που σου φανηκε αργο, δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο με τη Benelli αλλα καθε οπλο εχει τα "κολπα" του...
Το 1,95-36,5 εβγαλε αρκετα πυκνο κεντρο, μου αρεσε...
Το 2-36,5 ανοιξε την κατανομη οπως ηταν φυσικο, λογικο με τετοιο καιρο αλλα σταθηκε μια χαρα... ωστοσο στην πραξη ειναι λιγο "σκληρο" φυσιγγι αλλα τα καπνιζει... Μου ηταν πολυ δυσκολο να συνηθισω οτι πρεπει να ριχνω σχεδον πανω στα πουλια μεχρι τα 40 μετρα...
Το 1,85-35 ειναι για καρτερακι σε φασσες στα μπασιματα να κανεις Show αφου με 4 αστρα εδωσε αυτη την εικονα στα 35 μετρα... Πολυ ωραιο για γενικη χρηση αλλα για γρηγορες βολες ισως ειναι λιγο υπερβολικο...
Το 1,8-35 ειναι λιγο πιο.... "κυνηγετικο" βαση τσοκ κ αποστασης, μπορει να φαινεται λιγη η μπαρουτι, ωστοσο το φυσιγγι κλεινεται στα 57 χιλ κ μειωνεται αρκετα ο θαλαμος καυσης...
Αναμεσα στο 1,95-36,5-z2m18 και στο 2-36,5-z2m15 θα ημουν ακπου αναμεσσα... Ισως αποφασιζα να ανεβασω λιγο την πυριτιδα στο πρωτο...1,97 ας πουμε... αλλα το θεμα ειναι τι σου αρεσει εσενα...
Δημητρη με SG "σκληραινουν" αρκετα τα φυσιγγια ρε φιλε για τα δικα μου γουστα, ο Baschieri τα μαλακωνει λιγο κ σπαει κ τα εντονα κεντρα...