Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
τι να πάθω Βασίλη;
εδώ μέσα μπαίνουμε να περάσουμε όμορφα ανταλλάσσοντας γνώμες Και όχι να συγχυζόμαστε από τον κάθε "ουρανοκατέβατο" (όνομα και πράμα "skyfall") που εκτοξεύει χολή και λάσπη!
Μάριε κάπου έγραψες ότι ρίχνεις μόνο ρελιαστα.
Κ επειδή είσαι έμπειρος, κ έχω φάει κ εγώ κόλλημα τελευταία με το συγκεκριμένο κλείσιμο ( βλέπω ωραία πράγματα) θα ήθελα αν έχεις όρεξη να το αιτιολογησεις.

Μάριε μπορείς να αναφέρεις και τα άλλα παραδείγματα; Ίσως έστω αυτό με τον Σένα αν το άλλο είναι προσωπικό και δεν λέγεται...
θα σΕ πω για τον Σένα, το άλλο βαριέμαι να γράφω κατεβατά
o Senna είχε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του Honda NSX
ένας ενθουσιώδης Βραζιλιάνος δημοσιαγράφος τον ρωτούσε και υπερέβαλλε για τον ρόλο του, ο Σέννα απαντούσε διπλωματικά
σε κάποια φάση λέει ο δημοσιογράφος κάτι σαν (δεν θυμάμαι ακριβώς): χωρίς τον Σέννα οι μηχανικοί της Honda θα μέναν στην θεωρία! (χωρίς τον Σέννα δεν θα φτιάχναν το NSX) (χωρίς την πράξη η θεωρία πάει περίπατο) κ.λ.π.

Και γυρνάει ο Σέννα και του λέει:
"ακου να δεις, Ο "γιαμαμμοτο φουτζιμορι νακασουμο" (τες πα πως τον λέγανε τον αρχιμηχανικό της Χοντα) μπορεί να φτιάξει NSX χωρίς τον Σέννα, ο Σέννα όμως χωρίς τον ("χουλουσακι χιροχιτο πωςτονλενουμο") δεν μπορεί να φτιάξει ούτε βίδα από το NSX

https://traction.gr/i-ataka-tou-senna-pou-ekane-to-honda-nsx-thryliko-aftokinito-videos/

topic.

Δηλαδη συναδελφε η κατασκευαστρια εταιρια δινει μια λαθος δοσολογια , γιατι ; Τι κερδος εχει αυτη; Το υψος κλεισιματος ειναι στανταρ 64 χιλ για ολλα τα μαγκνουμ φυσιγγια ,και τα στροφεια , δηλαδη θα δεινει λαθος δοσολογιες και για τις 20 πυριτηδες που εχει !!! Ετσι οπως τα λετε που θα βρησκουμε δοσολογιες για τα μπαρουτια που αγοραζουμε ;
Παιδιά το ύψος ρελιασματος μπορεί να το δίνουν σταθερό αλλά μην πατάτε εκεί γιατί και στο απλό αν ρωτήσεις κατασκευαστές κανείς δεν κατεβαίνει κάτω από 57.8/57.6 το πολύ κλείνουμε όλοι εκεί τα απλά φυσίγγια δε νομίζω ..Άλλο το ότι το σετ απ' είναι ασφαλή και άλλο το στάνταρ ύψος ρελιασματος .

Παιδιά το ύψος ρελιασματος μπορεί να το δίνουν σταθερό αλλά μην πατάτε εκεί γιατί και στο απλό αν ρωτήσεις κατασκευαστές κανείς δεν κατεβαίνει κάτω από 57.8/57.6 το πολύ κλείνουμε όλοι εκεί τα απλά φυσίγγια δε νομίζω ..Άλλο το ότι το σετ απ' είναι ασφαλή και άλλο το στάνταρ ύψος ρελιασματος .
το υψος ρελιασματος εξαρταται απο τον κενο χωρο που εχεις ,αλλα αυτο για τους εμπειρους, το στανταρ ειναι εκει στα 64 χιλ με αρχικο κενο χωρο 10-11 χιλ για να εχεις και την σωστη συμπιεση του αμορτισερ

το υψος ρελιασματος εξαρταται απο τον κενο χωρο που εχεις ,αλλα αυτο για τους εμπειρους, το στανταρ ειναι εκει στα 64 χιλ με αρχικο κενο χωρο 10-11 χιλ για να εχεις και την σωστη συμπιεση του αμορτισερ
Μιλάς για ρελι έχεις μεγαλύτερες ανοχές

Καλησπέρα παίδες εσείς όλοι γνωρίζετε τον Νίκο παπ από το σαιτ εγώ έχω τν τιμή να τν γνωρίζω από κοντά πολύ κοντά είναι ο δάσκαλος μ κ ένας εξερετος άνθρωπος κανένας δν έχει βρεθεί να τν αμφισβήτηση και να τον προσβάλει όπως ο κ....... Αυτός εδώ βρισκόμαστε για να ανταλλάζουμε γνώμες το αν δν αρέσει κάτι σε κάποιον υπάρχει πολύ καλητερο τρόπος να το κάνει. Κατά τν συμπεριφορά αυτού του κ....... Τι να πω δν έχω λόγια

Ειπα να παιξω κι εγω παλι σημερα, δυο τουφεκιες με το φουλ του οπλου στα 45 και 51 μετρα αλλα σε μικρο χαρτονι 55×75 και μια στα 45 με kicks xfull και Ρουμελ 35 psb2 no5

Περμενω καποια ψυχη να γραψει παλι οτι κακως πεταξα τα λεφτα μου για τσοκ αλλα εχω τρελα τι να κανω;;;

View attachment 39347View attachment 39348View attachment 39349
Και τι σε νοιάζει???Άμα εσύ κάνεις το κέφι σου...

τι να πάθω Βασίλη;
εδώ μέσα μπαίνουμε να περάσουμε όμορφα ανταλλάσσοντας γνώμες Και όχι να συγχυζόμαστε από τον κάθε "ουρανοκατέβατο" (όνομα και πράμα "skyfall") που εκτοξεύει χολή και λάσπη!
Έχεις δίκιο Μάριε.

Καλημερα και απο εδω παλικαρια !!!!

Υπαρχουν και τετοια ατομα....αμορφωτα.....αστοιχειωτα.... ασχετα με ιδιογομωση....που με τα
γραφομενα τους.....κατεβαζουν το επιπεδο του φορουμ πολυ χαμηλα....
Ο λογος για τον skyfall ....... Δεν θα σταθω σε αυτον....Δεν αξιζει τον κοπο. Ευτυχως πηρε μετρα η διαχειριση
και τον εβαλε στην θεση του!!!!

Θα σταθω ομως σε καποια πραγματα που διαβαζω απο ιδιογομωτη που υποστηριζε τις αποψεις του.

Και ρωταω....Εχουμε ενα σεταπ με δοσολογια της ΜΑΧΑΜ .

Το ΣΕΤΑΠ ειναι αυτο. UEE - 2,50X48+2αλευρι -drago 14-N4,5- 8* πτυχο - 75 στα 64,5 τελικο υψος ρελιασματος.
Νορμαλ δοσολογια της ΜΑΧΑΜ.

Η ΜΑΧΑΜ....χωρις να αναφερει βυσμα και ουτε στροφειο και υψος ρελιασματος. ( ως γνωστον τα 12/76
ρελιαζονται στα 64 χιλιοστα και ποτε ποιο κατω ) το δινει 650 bar με 380μ/δ.

Θα ηθελα λοιπον....εαν εχει την καλωσυνη ο συναδελφος Κωστας ( ΣΕΡΡΕΣ -ΒΑΛΤΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ) να
μου πει με ποιο ΣΤΡΟΦΕΙΟ και ειδος ρελιασματος....αυτο το σεταπ θα γινει επικινδυνο.....και θα
ξεπερασει τα 1050 bar !!!

Eπισεις θα ηθελα να μου πεις... μεσα απο τις απειρες δοκιμες σου....ποιο βυσμα πιστευεις οτι εχει βαλει η ΜΑΧΑΜ και εχει βγαλει τα 650 bar ???

Χονδρικα.κατα την γνομη μου.οτη στρωφιο και να πεξης στενο η βαθη τα μπαρ πανο απο 150 δια βιας 200 δεν πανε με τηποτα.τωρα στα κιαθια οτη σκλιρο κιαν μπει πανο απο 100,150 μπραρ παλη δε δηνη με τηποτα.και κατει αλο οπος ειπε και ο νικολας δησκολο να υπαρχει πυριτηδα που να μην εχω δουλεψη ισαγομενη και μη.τα πηραματα και η δοκημες και η μπαρουτες μουχουν δοση αυτα που ξερο και εμαθα.ετημα σεταπ δεν πηρα απο κανεναν οτη εχω βρει το βρυκα μονος.ξερο σημπεριφορες σε σχεδων σε ολες γιατη???αυτες με δηδαξαν.εψαχνα παντα το γιατη οχη το οτη πηγε καλα.καλα μπορει να πηγε γιατη ομως???

Υπαρχουν και τετοια ατομα....αμορφωτα.....αστοιχειωτα.... ασχετα με ιδιογομωση....που με τα
Ο λογος για τον skyfall ....... Δεν θα σταθω σε αυτον....Δεν αξιζει τον κοπο. Ευτυχως πηρε μετρα η διαχειριση

Θα σταθω ομως σε καποια πραγματα που διαβαζω απο ιδιογομωτη που υποστηριζε τις αποψεις του.

Το ΣΕΤΑΠ ειναι αυτο. UEE - 2,50X48+2αλευρι -drago 14-N4,5- 8* πτυχο - 75 στα 64,5 τελικο υψος ρελιασματος.

Η ΜΑΧΑΜ....χωρις να αναφερει βυσμα και ουτε στροφειο και υψος ρελιασματος. ( ως γνωστον τα 12/76

Θα ηθελα λοιπον....εαν εχει την καλωσυνη ο συναδελφος Κωστας ( ΣΕΡΡΕΣ -ΒΑΛΤΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ) να
μου πει με ποιο ΣΤΡΟΦΕΙΟ και ειδος ρελιασματος....αυτο το σεταπ θα γινει επικινδυνο.....και θα

Eπισεις θα ηθελα να μου πεις... μεσα απο τις απειρες δοκιμες σου....ποιο βυσμα πιστευεις οτι εχει βαλει η ΜΑΧΑΜ και εχει βγαλει τα 650 bar ???
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τίποτα από τον πίνακα που αναφέρεις και δεν καταλαβαίνεις και τι γράφεις,η μαξαμ σου δίνει ένα σεταπ 2,47*50 και βγάζει 385 ταχύτητα με 650 μπαρ εσυ βγάζεις ένα σεταπ με ταχύτητα 423 όπως λες και ανεβάζεις σχεδόν 40 μέτρα πάνω μια γόμωση των 50 γρ αν εσυ θεωρείς πως οι πιέσεις δεν πήγαν στο θεό εγώ έχω τελείως διαφορετική άποψη από αυτά τα λίγα που γνωρίζω!!βυσμα κάτσε και ψάξε πιο να βάλεις για το σεταπ μην τα θέλεις όλα έτοιμα!!

Νίκο θα βάλω ένα μυνημα στη ΜΑΧΑΜ (αν δεν το έχετε κάνει ήδη)
Να μας λυθούν οι απορίες φίλε.

Χονδρικα.κατα την γνομη μου.οτη στρωφιο και να πεξης στενο η βαθη τα μπαρ πανο απο 150 δια βιας 200 δεν πανε με τηποτα.τωρα στα κιαθια οτη σκλιρο κιαν μπει πανο απο 100,150 μπραρ παλη δε δηνη με τηποτα.και κατει αλο οπος ειπε και ο νικολας δησκολο να υπαρχει πυριτηδα που να μην εχω δουλεψη ισαγομενη και μη.τα πηραματα και η δοκημες και η μπαρουτες μουχουν δοση αυτα που ξερο και εμαθα.ετημα σεταπ δεν πηρα απο κανεναν οτη εχω βρει το βρυκα μονος.ξερο σημπεριφορες σε σχεδων σε ολες γιατη???αυτες με δηδαξαν.εψαχνα παντα το γιατη οχη το οτη πηγε καλα.καλα μπορει να πηγε γιατη ομως???
.RESPECT..RESPECT.

Status
Not open for further replies.
Back