Δεν πειράζει Στελιο. Εγηνα απαραδεκτος απο την μία μερα στην άλλη. Τέλος πάντων. Ο κυριος δείχνει εληψη σοβαροτητας γραφοντας τετια πραγματαΣε όλους φάνηκε περίεργο το πως τα 50 γρ του σεταπ έβγαλαν αυτή τη μεγάλη ταχύτητα κ φυσικά θα ρωτούσαμε κ θα το σχολίαζαμε με τον Νίκο.
Εγω προσωπικά δεν ξέρω αυτήν την πυριτιδα, γι αυτό τον λόγο κ θα ρωτούσα.
Εσυ για άλλη μια φορά ( αν δεν κάνω λάθος) πετάγεσαι κ με αυτον τον τρόπο (άσχημος) προσπαθείς να "ρίξεις" τον συνάδελφο βγάζοντας ακόμα κ ιατρική γνωμάτευση, ενώ θα μπορούσες να κάνεις σωστά το σχόλιο σου.
Είσαι απαράδεκτος
Σωστά
και σε δικες μου δοκιμες 2,5 χ48 με uee/drago 14 no3 420 μου εδωσε μ.ο σε 5 φυσιγγια Τεο ! εχω το ιδιο λοτ με τον Νικο ,
οσο για τον "φιλο" πιο πανω που λεει τα "δικα" του , μπες πρωτα στο σαιτ τις μαξαμ να δεις τι δοσολογιες δινει και μετα μιλα !!
Μπορούσες κ μπορείς να γράψεις τη γνώμη σου, κ να την αιτιολογησεις φυσικά, χωρίς κοσμητικά επίθετα κτλπ.Δεν πειράζει Στελιο. Εγηνα απαραδεκτος απο την μία μερα στην άλλη. Τέλος πάντων. Ο κυριος δείχνει εληψη σοβαροτητας γραφοντας τετια πραγματα
Καμία φορά από τη φασαρία μπορεί να βγει κ κάτι καλό.
Αν η ssb δίνει στα 42γρ σκάγια 390m/sec με τόσο λίγα μπαρ 580!!!!!
Τότε μιλάμε για πολύ καλά χαρακτηριστικά. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τέτοιες μπαρουτες κ νομίζω θα κάνω τώρα την αρχή.
Αρκεί να καίγεται σωστά.
Τήν έχει γεμίσει κάποιος στα 42 γρ???
Άρα η Μαξάμ δίνει ελλιπείς και άρα επικίνδυνες πληροφορίες ;;;Ο πίνακασ της μαξαμ αναφέρει μια δοσολογια ναι δεν αναφέρει πάτημα στροφειο βύσμα και σε ποσό ύψος είναι ο κάλυκας που θα γεμιστει!!!
Δηλαδη συναδελφε η κατασκευαστρια εταιρια δινει μια λαθος δοσολογια , γιατι ; Τι κερδος εχει αυτη; Το υψος κλεισιματος ειναι στανταρ 64 χιλ για ολλα τα μαγκνουμ φυσιγγια ,και τα στροφεια , δηλαδη θα δεινει λαθος δοσολογιες και για τις 20 πυριτηδες που εχει !!! Ετσι οπως τα λετε που θα βρησκουμε δοσολογιες για τα μπαρουτια που αγοραζουμε ;Έπειδη έχω ασχοληθεί πολύ με τη συγκεκριμένη πυρίτιδα έχω κάνει άπειρες δοκιμές από 36 μέχρι 50 γρ προσωπικά στο δικό μου οπλο δεν θα την έβαζα στο 2,50 με 50 γρ είναι πολλά τα μπαρ για το δικό νου οπλο τώρα ο καθένας ας την γεμίσει όσο θέλει,το να πιάνει 420 μέτρα τα 50 γρ δεν σας κάνει εντύπωση για το πόσες πιέσεις μπορεί να σηκώνει το σεταπ;;ο πίνακασ της μαξαμ αναφέρει μια δοσολογια ναι δεν αναφέρει πάτημα στροφειο βύσμα και σε ποσό ύψος είναι ο κάλυκας που θα γεμιστει!!!
Οι ελλειπείς πληροφορίες είναι και επικίνδυνες σε χέρια αδαών σίγουρα.Άρα η Μαξάμ δίνει ελλιπείς και άρα επικίνδυνες πληροφορίες ;;;
Εκεί καταλήγουμε ... ;;;
Ποιά εταιρία δίνει πατήματα, βύσματα, στροφεία και όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να πάρεις την μέγιστη πίεση που κοτσάρει η ίδια η εταιρία στο site της ;;;
Απλά ρωτάω ...
Μη τα πιστέψεις αυτά Στέλιο δεν παίζουν τόσα λίγα μπαρΚαμία φορά από τη φασαρία μπορεί να βγει κ κάτι καλό.
Αν η ssb δίνει στα 42γρ σκάγια 390m/sec με τόσο λίγα μπαρ 580!!!!!
Τότε μιλάμε για πολύ καλά χαρακτηριστικά. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τέτοιες μπαρουτες κ νομίζω θα κάνω τώρα την αρχή.
Αρκεί να καίγεται σωστά.
Τήν έχει γεμίσει κάποιος στα 42 γρ???
Είναι άραγε ελλειπείς ;;;Οι ελλειπείς πληροφορίες είναι και επικίνδυνες σε χέρια αδαών σίγουρα
Ρε ας πάω να ρίξω ένα φιλί στα καλά μου Lambro στο ντουλάπιΒρε ιδιογομωτές ... πως γεμίζετε με ελλειπείς πληροφορίες ;;;
Πάω κ εγώ.Ρε ας πάω να ρίξω ένα φιλί στα καλά μου Lambro στο ντουλάπι