Tolis SBE1
Banned
Εγω γτ νομιζεις ανβενω στις κορυφες?Εκεί πάνω κ το 4αρι μπορεί να δώσει
Εγω γτ νομιζεις ανβενω στις κορυφες?Εκεί πάνω κ το 4αρι μπορεί να δώσει
Τωρα χερι θα εχει θολο ματι θα εχει δε ξερω αχαχαχαχαχΚαι για να μη μακρυγορουμε, οποιος εχει χερι, ριχνει καλα στα 50m+...οοοοοοο!!
Αλλο μη βαζεις τουφεκιες δε ξερεις οτι στην ελλαδα αν λες αληθεια σε περνουνε με τσι πετρες αχαχαχχααχ αστο και επηδη τα εγραψες στον υπολογιστη θες να σε πιστεψουμε δλδ? Αχαχαχααχα
Μηπως παίζει τπτ στην κάννη εκεί μπροστά που μπαίνει το τσοκακι?
Ναι τρελεγκας αχαχαχχαΜηπως παίζει τπτ στην κάννη εκεί μπροστά που μπαίνει το τσοκακι?
Και Auto5 κ μερικά άλλα με διάφορα μήκη καννων κ τσοκ.Καλα ρε τι οπλο εχεις κατι για αυτο5 ελεγες
Πριν ψαχτείς άλλο με φυσιγγια
Το παθενει σκαλωνει στα κλαδια τραβαει κεραυνους καθοντε τα πουλια επανω τι πες μου σε παρακαλω και ηθελα μιαΚαι Auto5 κ μερικά άλλα με διάφορα μήκη καννων κ τσοκ.
Η μπενελλο είναι δώρο κ την εχω από το 98.
Βγήκε καλή όμως δεν έχω παράπονο εκτός από μια κάννη 76φουλ που δεν...
Γιατι το πληρωσα μαζι με τελωνειο 130 ευρω, γιατι μου αρεσει πολυ σαν εμφανιση, γιατι κοβει αναπηδηση κανης, γιατι το παω με χιλια και οταν πληρωσα αποφασισα οτι θα κυνηγησω με αυτο.ΟΚ.....ΕΧΕΙς το ιδιο αποτελεσμα με μαμα φουλ - τσοκ ???
Αν ναι....γιατι εχεις το kick's επανω και δεν ανεβαζεις δοκιμες με το φουλ μαμα ???
Για να μου την χαλάσει τελείως αχαχααχαχαΠριν ψαχτείς άλλο με φυσιγγια
Στείλε την κάννη στον Κουρκουλο η σε κάποιον άλλο οπλουργό που εμπιστεύεσαι.
Κάτι περίεργο παίζει
Αμα βρεις λιρες μη τις ακουμπας παρεμε τηλεφωνο θα ερθω μη στεναχωριεσε αχαχαχαχχαΓια να μου την χαλάσει τελείως αχαχααχαχα
Άστο, ότι όπλο πιάνω υποβαθμίζεται αχαχαχα
Κάτσε ... Θα σε φτιάξω καλά σε λίγο εσέναΑμα βρεις λιρες μη τις ακουμπας παρεμε τηλεφωνο θα ερθω μη ατεναχωριεσε αχαχαχαχχα