Για να μου την χαλάσει τελείως αχαχααχαχα
Άστο, ότι όπλο πιάνω υποβαθμίζεται αχαχαχα
Τι να σου χαλασει βρε Βασιλη ???? Καλα σου λεει ο Στελιος.....χειροτερο δεν γινεται φιλε !!!
Για να μου την χαλάσει τελείως αχαχααχαχα
Άστο, ότι όπλο πιάνω υποβαθμίζεται αχαχαχα
Να και ένα παλαιοτερο,για του λόγου το αληθές...Περσινο condor, ειχα γραψει οτι δεν ειχε καμια σχεση με καποια που ειχα παρει πριν 4 χρονια
Πολυ λιγη σε δοσολογια μπαρουτι και τερμα πατημενο συγκ.
View attachment 40137View attachment 40138
Βρε δεν πάτε εσείς τις κάνες σας σε κανέναν οπλουργό να τις κάνει πιο οικολογικέςΤι να σου χαλασει βρε Βασιλη ???? Καλα σου λεει ο Στελιος.....χειροτερο δεν γινεται φιλε !!!
Τωρα τι ερωτηση ειναι αυτη;;;Και παλι σε ρωταω.....Το kick's γιατι το πηρες ???
Β&Ρ long range είναι και τα 2 ;;;
Οχι ρε Βασιλη, του Ρουμελιωτη το 35 ειναι και στις δυο, ιδια μερα ιδια ωραΒ&Ρ long range είναι και τα 2 ;;;
35γρ Νο5 ;
Στα 50μ έχεις φωτό με το ίδιο φυσίγγι ;;;Οχι ρε Βασιλη, του Ρουμελιωτη το 35 ειναι και στις δυο, ιδια μερα ιδια ωρα
Δεν θυμαμαι καθολου, ασε που εχω χασει πολλες δοκιμες απο οταν μου εσπασε τοτε το κινητοΣτα 50μ έχεις φωτό με το ίδιο φυσίγγι ;;;
Βάρα μια στα 51μ με όποιο τσοκ θες full ή kicks όποτε μπορείς.Δεν θυμαμαι καθολου, ασε που εχω χασει πολλες δοκιμες απο οταν μου εσπασε τοτε το κινητο
Εχω πιο πισω στα 45 αν σου κανειΒάρα μια στα 51μ με όποιο τσοκ θες full ή kicks όποτε μπορείς.
Νίκο και μόνο που μαζεύει την αναπήδηση όπως λέει ο Αλεξ φθάνει για να αυξήσει τις επιτυχίες και να βιδωθεί μόνιμα επάνω.Και παλι σε ρωταω.....Το kick's γιατι το πηρες ???
Τωρα τι ερωτηση ειναι αυτη;;;
Ετσι για την καυλα μου το πηρα και για την μουρλα που εχω, δηλαδη τι πρεπει; να το πεταξω και να βαλω το φουλ του οπλου πανω?
Το γουσταρω και το εχω μονιμα πανω, εστω 2% να μου δωσει μου φτανει...
Κ όπως θα παίρνω τις στροφές ,εσύαν θέλεις κοίταζε με....πσσσσσσσ γαμω τα σονγκιαΝαι τρελεγκας αχαχαχχα
Ο @Alex37 εχει ενα καλο φυσιγγακι για τη δουλεια που το θες απλο στησιμο απλα κοστιζει κανα 5 λεπτο παραπανω
ΠυκνότηταΝαι σαφως, αλλα...
Οταν στο 90% τις κραταω με νο6 και ακομα πιο μακρια με νο5 το νο4 επρεπε να τις καιει και οχι να τους βγαζει μερικα πουπουλα...αλιμονο αν ηθελα νο4 για τα 50 μετρα...
Όχι άλλο κάρβουνο!!!Στείλε την κάννη στον Κουρκουλο
Εννοει ρε Αλεξ ,τι περίμενες απ' το κιξ ,που δεν στο έδινε το μαμάτι δεν σου άρεσε στο μαμισιοΤωρα τι ερωτηση ειναι αυτη;;;
Ετσι για την καυλα μου το πηρα και για την μουρλα που εχω, δηλαδη τι πρεπει; να το πεταξω και να βαλω το φουλ του οπλου πανω?
Το γουσταρω και το εχω μονιμα πανω, εστω 2% να μου δωσει μου φτανει...