Γιάννη,Είπα κ γω το χρυσωσε κιόλας
Έχω μια απορία, μήπως μπορείς τη λύσεις;
Γιάννη,Είπα κ γω το χρυσωσε κιόλας
Θα το κάνω Νίκο αύριο ...Βασιλη μετρα σκαγια....Δε γινεται να εχουμε τοση μεγαλη διαφορα με τα δικα μας...
Τα δικα μας Ν4 - 3,10 διαμετρο 58 σκαγια στα 10 γραμμαρια
Στα 35,5 γραμ, = 206 σκαγια...
Εαν εχει 170 σκαγια αυτο που εριξες....ειναι Ν3 και οχι Ν4 φιλε !!!
Μετρα τα σκαγια ,,,και την διαμμετρο !!!
Νίκο είναι #4 αμερικάνικο όχι Ιταλικό.Βασιλη μετρα σκαγια....Δε γινεται να εχουμε τοση μεγαλη διαφορα με τα δικα μας...
Τα δικα μας Ν4 - 3,10 διαμετρο 58 σκαγια στα 10 γραμμαρια
Στα 35,5 γραμ, = 206 σκαγια...
Εαν εχει 170 σκαγια αυτο που εριξες....ειναι Ν3 και οχι Ν4 φιλε !!!
Μετρα τα σκαγια ,,,και την διαμμετρο !!!
Είναι 3αρι ευρωπαϊκό το αμερικανικό 4αρι σε διάμετρο 3,3 χιλΠάρε την πρώτη απογοήτευση ... το φυσίγγι που θεωρώ βάση σύγκρισης για τα όπλα μου ...
Από την νέα παρτίδα (XLR), εντυπωσιακή στην πρώτη τουφεκιά ...
Αρκεί βέβαια τα σκάγια να είναι 170 ... θα τα μετρήσω όμως ...
Μέτρηση απόστασης με laser.
ps
Και η πραγματική φωτό από κάτω από την δοκιμή.
Αύριο έχει σειρά το Golden #6
View attachment 42753
Άρη φίλε μου, θα μου επιτρέψεις μια μικρούλα παρεμβασούλαΕίναι 3αρι ευρωπαϊκό το αμερικανικό 4αρι σε διάμετρο 3,3 χιλ
Δίκιο έχεις, το ίδιο εννοούσαμε εγώ με λάθος λέξεις...Άρη φίλε μου, θα μου επιτρέψεις μια μικρούλα παρεμβασούλα
Είναι 3αριευρωπαϊκόιταλικό το αμερικανικό 4αρι σε διάμετρο 3,3 χιλ
αμερική #4 Φ3,302
ιταλία #4 Φ3,1 #3 Φ3,3
ευρώπη: Γαλλία Γερμανία Ελλάς (ΠΥΡΚΑΛ) #4 Φ3,25, #3 Φ3,5
https://www.hunter.gr/index.php?a=2&b=2&c=shot
Νίκο είναι #4 αμερικάνικο όχι Ιταλικό.
Θα το δούμε όμως αύριο ....
Το ξέρω Νικ.Οσο ποιο χοντρο σκαγι...τοσο ποιο καλη συγκεντρωση στα ιδια μετρα Βασιλη μου !!!
Περίμενε να σου πω ακριβή γραμμάρια και πραγματικό μέγεθος σκαγιών αύριο ...Δεν ξερω βρε φιλε!!!! Τα εχω λιγο ''χαμενα''.....δεν μπορω να βγαλω ακρη...
Θα κλεισω ενα με 35,5 γραμ. σκαγια Ν3 για να εχει η γομωση 170 σκαγια....Θα το ριξω αυριο με 3* αστρα
στα 36,5 μετρα... και ενα με φουλ τσοκ στα ιδια μετρα για να εχω μετρο συγκρισης.
ShootΓιάννη,
Έχω μια απορία, μήπως μπορείς τη λύσεις;
Παίζει κάνα στοίχημαΠροσπαθώ να καταλάβω ποιός από τους δύο {εσύ ή ο Αλέξανδρος (Alex37)} είναι μεγαλύτερο "νούμερο".
Και για να μην παρεξηγηθώ, νούμερο = πειραχτήρι.
Όλ ιν στον Άλεξ, αρκετούς κουβάδες θα έχεις πάει.Μπας και βγάλεις κανένα σπασμένο, άνεργος άνθρωπος...Παίζει κάνα στοίχημα
@ΝίκοςΠΠερίμενε να σου πω ακριβή γραμμάρια και πραγματικό μέγεθος σκαγιών αύριο ...
Περίμενε να σου πω ακριβή γραμμάρια και πραγματικό μέγεθος σκαγιών αύριο ...
@ΝίκοςΠ
Κοιτάξτε τι θα πει Αμερικάνικο φυσίγγι παίδες.
Μέτρησα το Remington XLR #4 USA ή #3 Ιταλικό με 2 μεθόδους.
Στην πρώτη πήρα κάποια σκάγια, τα μέτρησα και τα ζύγισα, ενώ στην δεύτερη μέτρησα 20 διαμέτρους.
# 2.95 Ιταλικό με 169 σκάγια στα 35,514 gr.
View attachment 42800
View attachment 42801