Έχεις δίκιο Βίκτωρα και 40 μέτρα είναι λίγο μακριά για μαλλινη.Αν συγκρινες τουφεκια μαλλινης με πλαστικο βυσμα, λογικο ειναι να εχεις αποψη κακη για τις μαλλινες
Θα δωκιμασω τα ίδια φυσίγγια και με την fabarm, η beneli Γιάννη είναι 2*σταθερή. Για λαγό την προοριζα την μαλλινη αλλά αν έχω τα ίδια αποτελέσματα και τον χειμώνα με την benelli και με την fabarm(νομίζω ότι θα είναι χειρότερη τουφεκιά λόγο 18.8 αυλου) δεν μου κάνει γιατί τα σκυλιά κυνηγάνε πολύ κοντά τον λαγό.Μυρο,αν δοκιμαζες με 1* μπορει να εβλεπες αααλλα κολπα απο την ταπεινη μαλλινη!
Βίκτωρα γνήσια αλλά αλιπαστη.Ταπεινη δεν τη λες, απλα θελει πιο πολυ "στοργη" στο γεμισμα, και προσοχη σε καποιες λεπτομερειες.
Ταπεινη δεν τη λες, απλα θελει πιο πολυ "στοργη" στο γεμισμα, και προσοχη σε καποιες λεπτομερειες.
Εκει,Μυρο,ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πλαστικο εμφρακτηρα!Θα δωκιμασω τα ίδια φυσίγγια και με την fabarm, η beneli Γιάννη είναι 2*σταθερή. Για λαγό την προοριζα την μαλλινη αλλά αν έχω τα ίδια αποτελέσματα και τον χειμώνα με την benelli και με την fabarm(νομίζω ότι θα είναι χειρότερη τουφεκιά λόγο 18.8 αυλου) δεν μου κάνει γιατί τα σκυλιά κυνηγάνε πολύ κοντά τον λαγό.
Εκει,Μυρο,ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πλαστικο εμφρακτηρα!
Αυτό δεν το ξέρω λόγο νεότηταςτο cuvette
το πιο εντονο κεντρο αλλα με περιφερεια τελειως ακανονιστη την δινει ο Θωδης , σου εχω πει τι θελει για να δουλεψει , ο γκουαλαντι είναι απο τα αγαπημενα μου βυσματα , δουλευει πιο καλα σε διευρυμένους αυλους , πρωτογενες υλικο και τελεια εμφραξη , ο Ζ είναι από παλια καψουρα , ταιριαζει πιο πολύ σε συμβατικο αυλο , σε όλα του αστερι , εχει μονο ένα μειονέκτημαΔημήτρη είναι η χειρότερη τουφεκιά απ όλες μαζί με την μαληνη. Πολύ σκληρός ο drakon, το χειμώνα θα τον ξανά δωκιμασω με mb 36...ο z2m μου δουλεύει καλά! Αλλά θέλω να δοκιμάσω το θωδη και τον gualadi να δω την διαφορά με τον z2m.
Και πιο είναι αυτό φίλε μου;εχει μονο ένα μειονέκτημα