Το θέμα ειναι να μην ειναι επικυνδινο για κανένα οπλο,Πράγμα το οποίο δεν το πιστεύω γιατί ο κατασκευαστής του ειναι έμπειρος και σοβαρός.Δεν το λες και λιγο.Για G3000 ειναι πολυ φορτωμενο
Το θέμα ειναι να μην ειναι επικυνδινο για κανένα οπλο,Πράγμα το οποίο δεν το πιστεύω γιατί ο κατασκευαστής του ειναι έμπειρος και σοβαρός.Δεν το λες και λιγο.Για G3000 ειναι πολυ φορτωμενο
Πιο χοντρο στα "ψιλα".8,9,10κλπ.Στα χοντρα το αντιθετο.Υποτιθεται πως ακολουθουμε την ιταλικη.Κι Ο Θεος βοηθος!η ιταλικη κλιμακα εχει πιο χοντρο σκαγι παντα , η αγγλικη - ισπανικη ελαχιστα πιο ψιλα , η ελληνικη βαζει ότι γουσταρει
Ε όχι και επικίνδυνο γιατρέ μου, είναι σοβαρός άνθρωπος και επαγγελματίας. Από την άλλη δεν θα το διάλεγα ποτέ για τσίχλα.Επικίνδυνο ή όχι;
Επικινδυνο σε καμια περιπτωση,απλα βλητικα δεν θα παρεις το αναμενομενο αποτελεσμα σε ψιλα σκαγια και ζεστες ημερες.Το θέμα ειναι να μην ειναι επικυνδινο για κανένα οπλο,Πράγμα το οποίο δεν το πιστεύω γιατί ο κατασκευαστής του ειναι έμπειρος και σοβαρός.
Το επιβεβαιωνω!Φημολογειται οτι την μεγαλητερη σταθεροτητα απο παρτιδα σε παρτιδα την εχει η SIPE-N
Αφου το λεει ο δασκαλοσ αυτη είναι .ειπαμε είναι G 3000 φιλε
θα γίνει και αυτό , έχω την αίσθηση ότι είχα πατήσει πολύ τους συγκεντρωτήρες στο ρέλιασμα , ειδικά τον gualandi που είναι και ποιο μαλακός .....Καλη αρχη Βαγγελη, το δευτερο δεν ειναι ασχημο, στο πρωτο εγω θα ξαναδοκιμαζα με 1,45χ29...
κλεισε τσοκ φιλε , η ισπανιδα ταιριαζει στο οπλο σουΕκανα σήμερα τις πρώτες δοκιμές σε χαρτί σε δυο πιθανά γεμίσματα. Η απόσταση βολής ήταν 40 βήματα με τσοκ modified και όπλο την FABARM STL VS.
To πρώτο set up : κάλυκας Nobel , πυρίτιδα F2X28 1,50gr, συγκεντρωτήρας cheddite aquila 24 με φελλό , σκάγια 30gr No 8 , κλείσιμο αστέρι 8
photoupload
Δεύτερο set up : PSB1, κάλυκας Νobel , πυρίτιδα 1,70gr, συγκεντρωτήρας gualandi 22mm, σκάγια 32gr No 8, κλείσιμο αστέρι 8
capture screen
Εριξα το δεύτερο set up και σε παραλλαγές 1,70Χ33 και 1,75Χ33 αλλά δεν με ικανοποίησαν καθόλου σκορποσκαγιά μεγάλη το κέντρο της τουφεκιάς είχε εξαφανισθεί εντελώς. Οχι οτι στα δύο που παραθέτω ήταν γεμάτο το κέντρο αλλά τα άλλα ήταν χειρότερο. Δοκίμασα λευκούς κάλυκες αλλά το πλαστικό τους στο κλείσιμο δεν έδινε καλή εικόνα , σαν να τσάκιζε ,και στο ρέλιασμα δεν άφηνε αυτήν την στρωτή αίσθηση .
Μμμμμ.. δεν έχω ποιο σφιχτό midas απο Full Αρη .. το Extra-Full βαίνει κοντα στο -1,05 αλλα δεν το πήρα γιατι θα είχε πολύ περιορισμένη χρίσηΔεν το λες ασχημο το 5αρακι στα 28 ειδικα αν σφιξεις λιγο κ τσοκ...