Prowler®
Banned
2 πραγματάκια
1ον: το θήραμα να δεχτεί ΕΠΑΡΚΗ αριθμό πληγμάτων (τουτέστιν δεν χρειάζονται 14 ή 44 αλλά 4 πλήγματα αρκούν)
2ον: τα πλήγματα να είναι αρκετά ισχυρά ώστε να το καταβάλλουν
πως τα ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ αυτά τα 2 πραγματάκια;
εις αυριον
ας πει κανείς την γνώμη του!
τα είπε πάνω - κάτω ο ΝίκοςΝα πω εγω.....Οταν καταφερνω και βγαζω τετοιες τουφεκιες....και εχω μετρησει και διατρηση...
Δεν κοιταω τιποτα αλλο!!!
Εχω φτασει πλεον και δεν μετραω διατρηση.....Απο την ταχυτητα και την συγκεντρωση που θα βγαλει το φυσιγγιο ξερω και τι διατρηση εχουν τα σκαγια αναλογα το νουμερο τους και εαν εχουν αλευρι η οχι.
ι δεν με πειραζει εαν δεν εχει απολυτη ισοκατανομη...ε' ας γλυτωσει και καποιο θηραμα φιλε !!!
τουφεκάμε σε πίνακα (αυτόν που "δεν σκοτώνει")
και υπάρχουν αρκετές μεθοδολογίες να διαπιστώσεις αν το θήραμα θα πάρει 3-4-5 ή παραπάνω σκάγια
και όσον αφορά την ισχύ των πληγμάτων την διαπιστώνουμε με τηλ. καταλόγους ή ακόμα καλύτερα με μπλοκ ζελατίνης
με 4-5 φυσίγγια βγάζουμε ΑΣΦΑΛΕΣ συμπέρασμα που "στο κυνήγι" ΔΕΝ πρόκειται να το βρούμε ούτε με τις δεκαπλάσιες βολές
προσωπικά ελάχιστες φορές κατάλαβα ότι "δεν τραβάνε" τα φυσίγγια στο κυνήγι, σε κυνήγια τσίχλας και υδροβίων με μεγάλη κατανάλωση φυσιγγίων (οπότε υπήρχε το στατιστικό πλήθος).
το γιατί στο κυνήγι δεν βγαίνει ΑΣΦΑΛΕΣ συμπέρασμα τα έχουμε γράψει χίλιες φορές
θα πω μόνο έναν από τους πολλούς λόγους: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΟΤΕ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΣ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΦΕΚΙΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΛΕΣ (ΚΕΝΤΡΟ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ)
* εδώ δεν μπορούμε να πετύχουμε σωστά έναν ακίνητο πίνακα στα 36,5 μ θα βγάλουμε συμπέρασμα από τις 3-4 βολές σε φασσοστούκας;
** κι ο "πίνακας σκοτώνει" αλλά μόνο ο σιδερένιος..................... ειδικά αν τον κοπανήσεις σε καμιά ξερή κεφάλα!!!!