Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
ωραια βαγγελη σε ευχαριστω...εχεις ριξει και με 4αρι ή 5αρι τσοκ τα ιδια φυσιγγια;...δηλαδη η απορια που εχω ειναι αν το σεταπ του φυσιγγιου θα επιτρεψει στο τσοκ να δουλεψει οπως πρεπει....στο φουλ βλεπω τη διαφορα με τη φωτο που ανεβασες..οντως απεδωσε ...
Βεβαίως τα δοκιμάζω και με πιο ανοικτά τσοκ (άλλωστε το αγαπημένο μου κυνήγι το κάνω με ανοικτό όπλο) . Οι δοκιμές τώρα που κάνω γίνονται με το συγκεκριμένο όπλο με 3* σχεδόν πάντα........ Είναι ένας τρόπος για μένα να συγκρίνω τα διάφορα φυσίγγια μεταξύ τους....... Ένας μπουσουλας....... Άλλωστε τα άλλα όπλα που έχω δεν μου δίνουν ίδιες συγκεντρώσεις με αυτό ακόμα και με τ ίδιο τσοκ αλλά αρκετά μικρότερες......

Άλλωστε τα άλλα όπλα που έχω δεν μου δίνουν ίδιες συγκεντρώσεις με αυτό ακόμα και με τ ίδιο τσοκ αλλά αρκετά μικρότερες......
Κάποιο λάθος έχει κάνει η Beretta σε αυτό το μοντέλο φίλε Βαγγέλη, η στην κάννη ή στα τσόκ....
Ακυρώνει το ποσοστό συγκέντρωσης που θα έπρεπε να έχει με 3* στα 36,5 μέτρα και το ανεβάζει 10-15%!!!

Έχω το ίδιο πρόβλημα με εσένα.... .cofee.

Κάποιο λάθος έχει κάνει η Beretta σε αυτό το μοντέλο φίλε Βαγγέλη, η στην κάννη ή στα τσόκ....
Ακυρώνει το ποσοστό συγκέντρωσης που θα έπρεπε να έχει με 3* στα 36,5 μέτρα και το ανεβάζει 10-15%!!!

Ευτυχώς που ρίχνει στα θηράματα με πιο ανοιχτό τσοκ :)

Μόνο 4*αρι φιλαράκι παντου!!!

Οι λόγοι που κατασκευάζεις ένα τέτοιο φυσίγγι είναι πολλοί και έχουν να κάνουν από το τι θήραμα κυνηγάει ο καθένας σε τι απόσταση με ποιο όπλο εάν έχει σταθερό τσοκαρισμα για παράδειγμα και θέλει με το όπλο του που είναι 3* απόδοση φουλ,η γιατί είδε ότι αυτή η συγκέντρωση του ταιριάζει στον τρόπο που κυνηγάει . Άλλωστε όπως έχει γραφτεί και από άλλους εδώ μέσα η κλειστή ντουφέκια εύκολα ανοίγει ...... Το σκορποσκαγιασμα δε μαζεύεται με κανένα τσοκ....... Προσωπικά κυνηγάω πέρδικα με ένα δίκανο που είναι απόλυτα στα μέτρα μου, είναι πολύ ελαφρύ αλλά έχει ανοιχτά σταθερά τσοκ οπότε την χρειάζομαι την συγκέντρωση δεδομένου ότι μου αρέσουν οι μακρύνες ντουφέκιες...
Bαγγέλη ,long range ΜΒ 32 set up ενός καλού ιδιογομωτή Ιταλού .
615 1.80 Χ 35 Ν.6 ζ2μ21 58.00 6*

Eνα λιγο συγκεντρωτικο καλοκαιρινο ''παλιο'' δικο μου.....δοκιμασμενο στην εναρξη στην φασσα...
που τις κατεβαζε και στα 45 μετρα ακλαφτες !!!! :)
Στα 35 μετρα με 4*αστρα μαμα.....εγινε ''σκουπα''..... !!!!;)

εικόνα_Viber_2020-10-26_17-02-07.jpg

εικόνα_Viber_2020-10-26_17-03-06.jpg

εικόνα_Viber_2020-10-26_17-03-33.jpg

Eνα λιγο συγκεντρωτικο καλοκαιρινο ''παλιο'' δικο μου.....δοκιμασμενο στην εναρξη στην φασσα...
που τις κατεβαζε και στα 45 μετρα ακλαφτες !!!! :)
Στα 35 μετρα με 4*αστρα μαμα.....εγινε ''σκουπα''..... !!!!;)

View attachment 51691

View attachment 51692

View attachment 51693
Κυρ Νικο
Η εναρξη ερχεται
Παρε κανα φιλαρακι σου με αμπελι να αφησει πανω λιγο σταφυλι στα μερη σου
Βρες και κανενα χωραφακι που θα τοθερισουν καπως αργα η ξωφαλτσα που λεμε να χει μεινει κατω πραμα

Μπας και βρεθει κανα πουλακι να χαρεις τους κοπους σου

Να σε δω με θηραματα διπλα σου να χαρω που καθε χρονο δοκιμαζεις δοκιμαζεις και ξεκινα το κυνηγι και δεν βλεπεις να πετα τιποτα

Πς. Φετος πεστην κυρα οτι θα σου φτιαχνει κολατσο!
Δεν θα τρως απο το αμπελι! :)

Εσας τους μεγαλυτερους θελω να σας βλεπω καθε φορα με θηραμα!
Εστω και ενα!
Χαιρομαι!!!
Θυμαμαι το παππου μου!!!

Κυρ Νικο
Η εναρξη ερχεται
Παρε κανα φιλαρακι σου με αμπελι να αφησει πανω λιγο σταφυλι στα μερη σου
Βρες και κανενα χωραφακι που θα τοθερισουν καπως αργα η ξωφαλτσα που λεμε να χει μεινει κατω πραμα

Μπας και βρεθει κανα πουλακι να χαρεις τους κοπους σου

Να σε δω με θηραματα διπλα σου να χαρω που καθε χρονο δοκιμαζεις δοκιμαζεις και ξεκινα το κυνηγι και δεν βλεπεις να πετα τιποτα

Πς. Φετος πεστην κυρα οτι θα σου φτιαχνει κολατσο!
Δεν θα τρως απο το αμπελι! :)

Εσας τους μεγαλυτερους θελω να σας βλεπω καθε φορα με θηραμα!
Εστω και ενα!
Χαιρομαι!!!
Θυμαμαι το παππου μου!!!

Να εισαι παντα καλα Χρυσανθε !!!
Οι καλες εποχες πεθαναν.....Τα λιγα πουλια που εχουν μεινει στο νησι....εχουν φαει μολυβι....ειναι πονηρα
και εξυπνα....Δεν βγαινουν απο την απαγορευμενη ζωνη...και εαν βγουν ....πετανε στην στρατοσφαιρα...
Εαν δεν μπουν καινουργια πουλια....για αλλη μια χρονια θα την κατσουμε την βαρκα φιλε μου !!!
Σεταπ και φυσιγγια εχω για ολους τους καιρους και για ολα τα γουστα....τα θηραματα ακριβοθωρητα...

ΥΓ. Οπως και ν'αχει το οτι μπορω να ειμαι εξω και να πινω τον πρωινο καφε μου στην φυση....λεει
πολλα για μενα!!!
Και εαν θελει και η Παναγιά.....μου δινει και κανα πουλακι !!! :)

Σωστός

Πιο απλά δεν θα μπορούσες να το πείς !!!!!!!
Σωστότατος, αυτό πιστεύω και εγώ.

Για κάθε άνθρωπο υπάρχει ενα εύρος συγκεντρώσεων μετρημένο στα 36.5μ στο οποίο έχει περισσότερες επιτυχίες στο κυνήγι.
Η εξήγηση είναι χρονοβόρα να την γράψω αλλά έτσι είναι.
Εσυ μας εχεις κανει κουρκουτι τα μυαλα αντε να ερθει 15 σεπτεμβρη να ησυχασουμε αχαχαχαχχαχαχα

Status
Not open for further replies.
Back