Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλή η δοκιμή αλλά κανείς δοκιμή με στενότερο τσοκ και από τα καλύτερα ταιριαστά για μπενελι με αρκετά ανοιχτοτερο και με λίγα γρ σκακιων επειδή είναι χοντρό νουμ κάνε την ίδια δοκιμή με 45 /50 γρ η με τα μαμα μπενελι και τα μαμά Μπράουνινγκ και θα δεις τι κάνει ο αυλός των 18.7 .Και η browning..Αν κάνει δοκιμή και με 28 γρ 5 άρια και πάρεις ένα baikal με 18.2 και κώνο 3/4 εκ θα πετάξεις μετά όλα τα άλλα ντουφέκια.Ακου τι σου λέω .
Εγώ Γιάννη λέω ...
Της κοντής ψ..λής της φταίνε οι τρίχες.

Για τα όπλα μιλάω, για να μην υπάρχει παρεξήγηση.

Last edited:
Η 1187 σήμερα θα καθαριστεί και θα μπει στην θήκη της.

Χαίρομαι που μιλάτε για πραγματικές συσφίξεις και όχι ονομαστικές.

Γιατί όπως έχω πει από την αρχή.
Οποιοδήποτε όπλο της σειράς (μέχρι 2000€) βγάζει περίπου τις ίδιες συγκεντρώσεις με την ίδια μετρημένη σύσφιξη με το κατάλληλο φυσίγγι φθηνό ή ακριβό.

Περιμένω δοκιμές σας να δείχνουν το αντίθετο.
Και η απόσταση 36,5μ από το στόμιο ... μην ξεχνιόμαστε.
Και τουλάχιστον 15 βολές με διαφορετικά φυσίγγια.
Με ένα φυσίγγι δεν βλέπεις τίποτα.

Οποιοδήποτε όπλο της σειράς (μέχρι 2000€) βγάζει περίπου τις ίδιες συγκεντρώσεις με την ίδια μετρημένη σύσφιξη με το κατάλληλο φυσίγγι φθηνό ή ακριβό.

Βασίλη καλημερα
Πιστεύεις ότι τα όπλα των 2-3000 ευρώ κ πάνω βγάζουν καλύτερες τουφεκιες;

Εγώ Γιάννη λέω ...
Της κοντής ψ..λής της φταίνε οι τρίχες.

Για τα όπλα μιλάω, για να μην υπάρχει παρεξήγηση.
Καλές οι δοκιμές φίλε αλλά πρέπει να υπάρχει αναλογικότητα.Σα κάτι φίλους που μου λένε ψάχνω λασταχα για το αυτοκίνητο λένε τις διαστάσεις και σου λέει βρήκα με 60 € φθηνότερο πες μου χαρακτηριστικά κωδικούς κατασκευή τι επειδή είναι όλα ίδιο νουμ είναι το ίδιο κάτι τέτοιο μου θυμίζουν κάποιες δοκιμές.Δεν θα ξαναγράψω για βλητικα όπλων όταν θα βαλεται μαμισια τσοκ στα μπενελι και στα άλλα όπλα και θα ξεκινήσει δοκιμές από 28 γρ μέχρι 50 σε ότι νουμ σκαγιων θελεται το χειμώνα όμως με θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν και όταν βγαλεται αποτέλεσμα πείτε στα ποσά γρ υπερτερεί ένα μπενελι έναντι μια Μπερέτα μιας Μπράουνινγκ μιας Ρεμίνγκτον μιας γουιντζιστερ και σε διατρήσεις και αν κάπου υπερτερεί μου το λέτε εγώ ξέρω μέχρι που μπορεί και με τι μπορεί και σε ποια γρ μπορεί και σε τι νουμ σκαγιων ενολιγοις γνωρίζω την ογκομετρια της γομωσεις που μπορεί να δώσει η κανη της σωστά πράγματα χωρίς να ξεχωρίσει αλλά απλά να σταθεί αντάξια γιατί με την ςς την είχα ξεσκίσει στις δοκιμές και σε συνθήκες πραγματικές .Έχω ξαναγράψει δοκίμαζα στη κωπαιδα φυσίγγια με 0 βαθμους στις 5.30 το πρωί με τα φώτα του αυτοκινήτου για να βλέπω και το σταμάτησα μη μου τη πέσουν για καρτέρι μπεκατσας οι θηροφυλακές και όχι μια φορά .Ο κάθε ένας ας βγάζει τα συμπεράσματα του από κει και πέρα.Και δε με ενοχλει καθόλου να ασχολουμε με τρίχες για να υπάρχουν κάπου χρησιμεύουν και αυτές .

Πολλοί μύθοι έχουν καταρριφθεί από όσους έχουν μπει στη διαδικασία που κάνεις εσύ... δεν θα ξεχάσω και μάλιστα οπλουργός μας είχε πει δεν θα αναφέρω μοντέλο το Χ όπλο Beretta αποδίδει τα μέγιστα ένας φίλος του ρίχνει μόνο με πέντε άστρα γιατί τα θηράματα τα καταστρέφει και τουφέκια μέχρι 50 m.

Τραβηγμένο λέω αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έτυχε το όπλο να είναι στα χέρια γνωστού Μόλις το δοκιμάσαμε ήταν η πλήρη απογοήτευση όσο αναφορά τις συγκεντρώσεις.

Μ2 vs Maxus I
Federal upland 38,5gr #3
36,5m

Χαλασμένη και η Maxus εεε ή διαλέγει φυσίγγια ?
Πολλά γραμμάρια, μεγάλος αυλός, μεγάλος κώνος.
Κάθε τσοκ απέδωσε το ονομαστικό περίπου.

Τελικό συμπέρασμα:
Έχετε όλοι χαλασμένες μετροταινίες 🤣

View attachment 61497
Στο έδειξα με την μαξους και 391 διαφορά..
Που να δεις σε μπίλιες.

Πολλοί μύθοι έχουν καταρριφθεί από όσους έχουν μπει στη διαδικασία που κάνεις εσύ... δεν θα ξεχάσω και μάλιστα οπλουργός μας είχε πει δεν θα αναφέρω μοντέλο το Χ όπλο Beretta αποδίδει τα μέγιστα ένας φίλος του ρίχνει μόνο με πέντε άστρα γιατί τα θηράματα τα καταστρέφει και τουφέκια μέχρι 50 m.

Τραβηγμένο λέω αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έτυχε το όπλο να είναι στα χέρια γνωστού Μόλις το δοκιμάσαμε ήταν η πλήρη απογοήτευση όσο αναφορά τις συγκεντρώσεις.
Έτυχες σε χαλασμένο και εσύ 🤣

Φίλε, όταν καταρρίψεις έναν μύθο ξεφυτρώνουν άλλοι 5 .. είναι σαν λερναία ύδρα.
Τώρα ξεφύτρωσαν άλλοι.

Τα όπλα κάτω από κάποιες θερμοκρασίες έχουν πρόβλημα να σκοτώσουν (ενώ το πρόβλημα είναι στα φυσίγγια).
Μπορεί στα 36,5m να μην πάνε καλά αλλά στα 50m γαζώνουν.
Πρέπει να μετράμε αυλό και τσόκ και να τους ταιριάζουμε για να έχουμε την max απόδοση.
Πρέπει να ρίχνω στις τσίχλες 50gr για να αποδώσει καλά ο διευρυμένος.
Πρέπει να αγοράσουμε καμιά 50αριά τσοκ για να βρούμε την max απόδοση γιατί ακόμα και ένα σκάγι μετράει.
Κάποια όπλα είναι χαλασμένα και άλλα μας βγήκαν καλά
Τα θηράματα περνάνε όλα πέρα από τα 50m

Οκ, χώστε ΒΑΘΕΙΑ το χέρι στην τσέπη και ψάξτε, εμένα στα @@ μου. 🤣

Last edited:
Έτυχες σε χαλασμένο και εσύ 🤣

Φίλε, όταν καταρρίψεις έναν μύθο ξεφυτρώνουν άλλοι 5 .. είναι σαν λερναία ύδρα.
Τώρα ξεφύτρωσαν άλλοι.

Τα όπλα κάτω από κάποιες θερμοκρασίες έχουν πρόβλημα να σκοτώσουν (ενώ το πρόβλημα είναι στα φυσίγγια).
Μπορεί στα 36,5m να μην πάνε καλά αλλά στα 50m γαζώνουν.
Πρέπει να μετράμε αυλό και τσόκ και να τους ταιριάζουμε για να έχουμε την max απόδοση.
Πρέπει να ρίχνω στις τσίχλες 50gr για να αποδώσει καλά ο διευρυμένος.
Πρέπει να αγοράσουμε καμιά 50αριά τσοκ για να βρούμε την max απόδοση γιατί ακόμα και ένα σκάγι μετράει.
Κάποια όπλα είναι χαλασμένα και άλλα μας βγήκαν καλά

Οκ, χώστε ΒΑΘΕΙΑ το χέρι στην τσέπη και ψάξτε, εμένα στα @@ μου. 🤣
Βρε παρε ενα μπαικαλ να σωθεις και αμοχαλικο να του βαλεις θα σκοτωνεις

Βρε να κάνω την δοκιμή όποτε μπορέσω ή θα μου πεις έχω λάθος κορδέλα (δεν έχω, λέιζερ αποστασιομετρο χρησιμοποιώ), έριξα λίγα φυσίγγια, έχω πειράξει το όπλο (δεν έχω πειράξει το όπλο), είπα ψέματα για την απόσταση κλπ.

Άμα είναι να την κάνουμε μαζί όποτε βρεθούμε. Αν και φοβάμαι ότι μπορεί να γκαντεμιασεις και τα δικά μου όπλα και να γίνουν σκορποσκαγιαστρες!

Status
Not open for further replies.
Back