Δημήτρη,τα 13/0 που τα βρίσκεις?View attachment 62066αυριο εχει κατι "ελαφρυα" σκοπευτικα !!! Φυσιγγακια για δοκιμη !! Με τι ταχυτητες πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος !??
Δημήτρη,τα 13/0 που τα βρίσκεις?View attachment 62066αυριο εχει κατι "ελαφρυα" σκοπευτικα !!! Φυσιγγακια για δοκιμη !! Με τι ταχυτητες πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος !??
Τα μονοβολα του γκαλαντι για το cal36/ειναι μπιλιες 9,5 χιλΔημήτρη,τα 13/0 που τα βρίσκεις?
Δάσκαλε χωράω πίσω στο τζιμινι μιας και θα περάσεις από εδώ;
Με αυτό το βύσμα Νίκο και 5* να βάλεις το ίδιο μπάλα θα πάει
Νίκο,με τι λιπαίνεις το στροφείο;Έχεις κάποιο συγκεκριμένο σπρέι;Θα κλεισω και απο δυο Γιαννη μου !!!
Ειμαι σε σταδιο παραγωγης....Με παιδεψε πολυ το κοψιμο στους καλυκες...διαφορετικο υψος πυθμενων...
Οτι σαβουρα εχουν σε εμας την σπρωχνουν φιλε !!!
View attachment 62073
View attachment 62074
View attachment 62075
Επιτέλους είπες αυτό που πρέπει.Ναι ρε φίλε, αλλά τα Rem είναι θρησκεία.
Τα φυσίγγια εννοώΕπιτέλους είπες αυτό που πρέπει.
Όλα τα εννοείς αλλα δε θες να το παραδεχτείς χαχαχαχαχαΤα φυσίγγια εννοώ
Καλά το παραδέχομαι ...Όλα τα εννοείς αλλα δε θες να το παραδεχτείς χαχαχαχαχα
Σαν το γουργουρητο του V8 δεν έχειΚαλά το παραδέχομαι ...
Πάρε την V3 εσύ που της λείπει ένας κύλινδρος.
Εγώ θα πάρω την V12 όταν βγει.
Αυτο λεω κ ξανα λεω....(οχι κύριοι) δεν φταιει ο καλυκοκοπτης, οπως με ρωταγε καποτε ενας...παιδεψε πολυ το κοψιμο στους καλυκες...διαφορετικο υψος πυθμενων...
Εκτός από τις διάφορες στο πυθμενιο,πολλοί κάλυκες έχουν γρεζια εσωτερικα εκεί που που γίνεται η τρύπα για να μπει το καψουλι.
Πατάει πιο ψιλά η άκρη του καλυκοκοφτη,κόβει ψηλότερα.
Αυτο λεω κ ξανα λεω....(οχι κύριοι) δεν φταιει ο καλυκοκοπτης, οπως με ρωταγε καποτε ενας...
Τα πυθμενια εχουν δεκατα του χιλιοστου διαφορες μεταξυ, η οποια θα σου στηχισει την τουφεκια....δηλαδη αλλη τουφεκια...αυτο, συμβαινει ακομη κ στο ιδιο πακετο των 100τμχ...
Δες εδω σε καλυκες Ν.S...κ μη μου πειτε πως παιζει ρολο η διαφορα στο μεταλλο.....
View attachment 62096View attachment 62097View attachment 62098
Το "κλάμα" εδω φενεται όμως....
View attachment 62099View attachment 62100
Νικόλα προχθές είχα διαφορά κοντά στα 2 χιλιοστα σε ίδιους κάλυκες cheddite 20αρηδες.Κωστη μου...Δικιο εχεις....αλλα το πατημα του αμορτισερ του βυσματος δεν μπορει να ειναι απο την
διαφορα του καλυκα. Ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα. Ψαξου λιγο φιλε....κατι αλλο συμβαινει !!!
Χέσε μέσαΝικόλα προχθές είχα διαφορά κοντά στα 2 χιλιοστα σε ίδιους κάλυκες cheddite 20αρηδες.
Πιάνω τυχαία 2 κάλυκες κ ρυθμίζω τον κόφτη να κόβει στα 65.4
Συνεχίζω με τους υπόλοιπους 8 κ στο τέλος βλέπω ότι έκοψα από 65.1 μέχρι κ 65.4. (αντε βρες άκρη)
Γεμίζω τους 4 που κοπηκαν 65.4 κ προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω ότι σε έναν είχα ογκομετρια +2 χιλ περιπου. (στενός καλυκας)
Πες μου τι να γεμίσω με αυτά τα χάλια
Κοροϊδία στο φουλ
Όλα τα άχρηστα καταλήγουν σε εμάς.
Μας έχουν πιάσει μαλακες, λες κ μας τα χαρίζουν τα υλικά.
Ρίξε μέσα ένα κέρμα ή ένα τζαμακι.Το κέρμα βγαίνει πιο εύκολα.Το πρόβλημα συνήθως είναι στην τρύπα του καψυλιου.Το κέρμα θα πατάει περιμετρικά του πυθμένα.Αναπροσαρμωσε τον καλυκοκοφτη και πες μας...Νικόλα προχθές είχα διαφορά κοντά στα 2 χιλιοστα σε ίδιους κάλυκες cheddite 20αρηδες.
Πιάνω τυχαία 2 κάλυκες κ ρυθμίζω τον κόφτη να κόβει στα 65.4
Συνεχίζω με τους υπόλοιπους 8 κ στο τέλος βλέπω ότι έκοψα από 65.1 μέχρι κ 65.4. (αντε βρες άκρη)
Γεμίζω τους 4 που κοπηκαν 65.4 κ προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω ότι σε έναν είχα ογκομετρια +2 χιλ περιπου. (στενός καλυκας)
Πες μου τι να γεμίσω με αυτά τα χάλια
Κοροϊδία στο φουλ
Όλα τα άχρηστα καταλήγουν σε εμάς.
Μας έχουν πιάσει μαλακες, λες κ μας τα χαρίζουν τα υλικά.
Αυτο ακριβως ρε Στελαρα....Συνεχίζω με τους υπόλοιπους 8 κ στο τέλος βλέπω ότι έκοψα από 65.1 μέχρι κ 65.4.