Χρόνια πολλά για εχθέςςςς ετρεχα και το ξεχασα τελιοςςς.παντα με υγεια
Νίκο να είσαι πάντα γερός και δυνατός.
Χρόνια πολλά Μαστρονικο ( Νίκος Π) για χθες...βλέπω οι μηχανές δουλεύουν στο full
Γέμισε κ.Νίκο ένα κουτί GM3 688 1.45X28 N.81/2 VO23 8* 57.80 καί ρίξε σε μακρυνούς .
Ασυναγώνιστο ....
Κάνε πάσα καμία ρε φίλος!Εεεεεε ρε ψυχή μου σουφρες
Μια φορά κ έναν καιρό ,οι σουφρες χωρίς συναίσθημα,οι αριθμοί δε λένε τίποταΚάνε πάσα καμία ρε φίλος!
...και με τα μπάζα χτίζουμε!!!Μια φορά κ έναν καιρό ,οι σουφρες χωρίς συναίσθημα,οι αριθμοί δε λένε τίποτα
Έχεις θέμα με το ίντερνετ πάλι μάλλονΕμενα δεν ξερω το ''γιατι'' αλλα οι φωτο δεν ''ανοιγουν'' ωστε να κανω μεγενθυση και να τις δω.
Έλα! Σταματααααα!Προς @gvp9000 . Στις ανεβάζω χωρίς επεξεργασία όπως είναι από το κινητό για να μην υπάρχουν υπόνοιες. Απόσταση 38 μέτρα από εκεί που στεκόμουν. Θερμοκρασία 18° και υγρασία 73%. Πλάτος χαρτονιού 100,5 εκατοστά. Το ύψος είναι στο περίπου όπως το έκοβα. Άμα δεν θες να βγάλεις τα μάτια σου και χρειάζεται να μαρκάρω τα σκάγια, πες μου.
Όπλο Beretta A300. Οι συσφίξεις των τσοκ είναι 5,1/10 για το Mod και 9,4/10 για το Full.
Γκαβαθκαμει νομίζω είναι το σωστό τι λεςΚαθυστερεί ο Μπίλυ
ααααααα'ι' μπιιιιιιλ γκαβωθκαμει
Ανάλογα...είσαι απ' την πάνω η την κάτω ραχούλαΓκαβαθκαμει νομίζω είναι το σωστό τι λες
Τα καταλαβαίνω τα καρδιτσιοτκαΑνάλογα...είσαι απ' την πάνω η την κάτω ραχούλα
Βλέπω κανά φωτοσοπ όπως σβήνουν τα σπυριά οι κοπέλες...Καθυστερεί ο Μπίλυ
ααααααα'ι' μπιιιιιιλ γκαβωθκαμει