Έχει διαφημίσεις...Δε βλέπεις σασμο!!
Έχει διαφημίσεις...Δε βλέπεις σασμο!!
Είπα και εγώΈχει διαφημίσεις...
οκ δεκτό το ποσοστό σου ... εγώ αυτό έβγαλα για 304 σκάγια324 σκάγια το δικό μου μπλε. 6½αρι.
Εμμεβάλεις ειμενα να πάρου λάιτ φουλ, για να μην χαλαν οι τφικιες κισυ πειρεις φουλποιος συ φταίειαGamebore με Full
Απ'ολα έχω, ο Βασίλης μου είπε να ρίξω τα συγκεκριμένα φυσίγγια με τις συγκεκριμένες συσφίξεις. Σκέψου να είχα ρίξει και με το Kicks LF τι δράματα θα είχαμε τώρα...Εμμεβάλεις ειμενα να πάρου λάιτ φουλ, για να μην χαλαν οι τφικιες κισυ πειρεις φουλποιος συ φταίεια
Ουφ, τέλος! Καρπιαίο σωλήνα θα πάθω!
Γι'αυτό δε σκοτώνει το κωλοφυσιγγο και είναι μάπα επειδή βγαίνει από νερό σωλήνα .Ουφ, τέλος! Καρπιαίο σωλήνα θα πάθω!
Το συγκεκριμένο φουλ δεν δίνει κάτι παραπάνω από τα 2* στο όπλο μου, συνήθως και παρακάτω. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι κάνει το όπλο μου. Απλά συμμορφώθηκα με τις οδηγίες του Βασίλη για το ποια φυσίγγια να ρίξω και με ποιες συσφίξεις. Εάν βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο να βάλει ένα "ίσως" στα συμπεράσματα του τότε θα χαρώ ειλικρινά. Βλέπεις ότι η κάννη μου σχεδόν αδιαφορεί για το τσοκ και το φυσίγγι και αυτό κάτι λέει για τις κάννες γενικότερα. Ήθελα να ρίξω και με 4* αλλά δεν είχα χαρτόνια.Τι οπλα ειναι αυτα @leo που το 3 δινει καλυτερες συγκεντρωσεις απ το φουλ?
Για ονομα....
Απο Σαββατο που θα παρω αδεια θα ριξω κι εγω καμια με περκορσο στα 38.5 ομως, με 3 και φουλ, ετσι για να βγω μπροστα...
Οπως πας κοουτς θα με βαλεις στην πριζα να παρω κανενα smoke Mod να δω τι κανει...
Αυτό έχει ενδιαφέρον αν παρουσιάσει επαναληψιμότητα,και δεν οφείλεται στο φυσίγγι.Σκεφτειτε ότι μπορεί να στρεσαρει τη γομωση,να παραμορφώνει σκάγια,με αποτέλεσμα,ένα πιο φτωχό.. πίνακα.Γι'αυτο λέω ,ότι όλες οι δοκιμές,εκτός απ'το κόστος που έχουν γι αυτούς που τις πραγματοποιούν,έχουν σπουδαία σημασία για όλους...Τι οπλα ειναι αυτα @leo που το 3 δινει καλυτερες συγκεντρωσεις απ το φουλ?
Για ονομα....
Απο Σαββατο που θα παρω αδεια θα ριξω κι εγω καμια με περκορσο στα 38.5 ομως, με 3 και φουλ, ετσι για να βγω μπροστα...
Οπως πας κοουτς θα με βαλεις στην πριζα να παρω κανενα smoke Mod να δω τι κανει...
Απ'ολα έχω, ο
Βαλε το Κικς κυριουλη πανω και δωσε πονο!!!!Το συγκεκριμένο φουλ δεν δίνει κάτι παραπάνω από τα 2* στο όπλο μου, συνήθως και παρακάτω. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι κάνει το όπλο μου. Απλά συμμορφώθηκα με τις οδηγίες του Βασίλη για το ποια φυσίγγια να ρίξω και με ποιες συσφίξεις. Εάν βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο να βάλει ένα "ίσως" στα συμπεράσματα του τότε θα χαρώ ειλικρινά. Βλέπεις ότι η κάννη μου σχεδόν αδιαφορεί για το τσοκ και το φυσίγγι και αυτό κάτι λέει για τις κάννες γενικότερα. Ήθελα να ρίξω και με 4* αλλά δεν είχα χαρτόνια.
Πολυ σωστος.Αυτό έχει ενδιαφέρον αν παρουσιάσει επαναληψιμότητα,και δεν οφείλεται στο φυσίγγι.Σκεφτειτε ότι μπορεί να στρεσαρει τη γομωση,να παραμορφώνει σκάγια,με αποτέλεσμα,ένα πιο φτωχό.. πίνακα.Γι'αυτο λέω ,ότι όλες οι δοκιμές,εκτός απ'το κόστος που έχουν γι αυτούς που τις πραγματοποιούν,έχουν σπουδαία σημασία για όλους...
Να τις φτιαξουν τα παιδιά αύριο αν γίνεται,σε έναν πινακα ,να έχουμε μια εικόνα.Εχω την εντύπωση ,ότι το gamebore είναι με μάλλινη.Ισως παίζει κι αυτό το ρόλο του...Βαλε το Κικς κυριουλη πανω και δωσε πονο!!!!
Πολυ σωστος.
Στο δικο μου οπλο παντως ακουνε στα τσοκ οι τουφεκιες, απο 4αρι μεχρι φουλ αλλαζει αρκετα η συγκεντρωση,αλλα μιας και θα εχω χρονο θα κανω καμια δοκιμη στο διαλλειμα απ τις καριολες.
Πλαστικό συγκεντρωτήρα Ζ2Μ της Β&Ρ έχειΝα τις φτιαξουν τα παιδιά αύριο αν γίνεται,σε έναν πινακα ,να έχουμε μια εικόνα.Εχω την εντύπωση ,ότι το gamebore είναι με μάλλινη.Ισως παίζει κι αυτό το ρόλο του...
Α!Οκ.Ειχα την εντύπωση,ότι το pigeon extreme,ήταν μαλλινοταπο...Πλαστικό συγκεντρωτήρα Ζ2Μ της Β&Ρ έχει
Απ'ολα έχω, ο Βασίλης μου είπε να ρίξω τα συγκεκριμένα φυσίγγια με τις συγκεκριμένες συσφίξεις. Σκέψου να είχα ρίξει και με το Kicks LF τι δράματα θα είχαμε τώρα...
Το ρεζουμέ: Σε κάθε δοκιμή πάνω κάτω αυτά βλέπω, γύρω στο 70% ± είναι το όπλο μου με τέτοια νούμερα σκαγιων. Του Βασίλη τα όπλα δίνουν άλλα. Για την Benelli δεν μου κάνει εντύπωση αλλά για την Remington ειλικρινά εξεπλάγην!
[/Q
Καλησπέρα......... Θα μου επιτρέψετε να καταθέσω την εμπειρία μου από την beretta Al 391 που κατέχω όπως και από την benelli. Η πρώτη άσχετα με το φυσίγγι δίνει συγκεντρώσεις με τα 3* στα 36,50 μέτρα που κυμαίνονται στο 70% + - 5% ενώ η δεύτερη με το ίδιο τσοκ και φυσίγγια κυμαίνεται στο 55% που πολύ σπάνια,με ψάξιμο στα φυσιγγια το ξεπερνάει λίγο ....... Όπως π.χ. φυσίγγια με antigelo........
Πλαστικό συγκεντρωτήρα Ζ2Μ της Β&Ρ έχει
Το D του Δία το έριξες από τον Άρη; Αυτό πες μας μόνο!Σήμερα πήρα τη V3 μαζί μου σκοπευτήριο για καμία δοκιμή όμως είχε πολύ κόσμο και δεν μπόρεσα να ρίξω στον πίνακα. Ένα μόνο έριξα βιαστικά στα 50m το special palombe N6 36gr με τσοκ ΙΜ Teague. Μετά στα πιατάκια με 28γρ ωραία σπασίματα σε όλες τις αποστάσεις. View attachment 62345View attachment 62346
Εσύ έχεις τη μοναδική outlander και ο Βασίλης τη μοναδική m2 xaxaxa.Το συγκεκριμένο φουλ δεν δίνει κάτι παραπάνω από τα 2* στο όπλο μου, συνήθως και παρακάτω. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι κάνει το όπλο μου. Απλά συμμορφώθηκα με τις οδηγίες του Βασίλη για το ποια φυσίγγια να ρίξω και με ποιες συσφίξεις. Εάν βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο να βάλει ένα "ίσως" στα συμπεράσματα του τότε θα χαρώ ειλικρινά. Βλέπεις ότι η κάννη μου σχεδόν αδιαφορεί για το τσοκ και το φυσίγγι και αυτό κάτι λέει για τις κάννες γενικότερα. Ήθελα να ρίξω και με 4* αλλά δεν είχα χαρτόνια.
Ευχαριστώ Λεωνίδα για τον κόπο σου.Απ'ολα έχω, ο Βασίλης μου είπε να ρίξω τα συγκεκριμένα φυσίγγια με τις συγκεκριμένες συσφίξεις. Σκέψου να είχα ρίξει και με το Kicks LF τι δράματα θα είχαμε τώρα...
Το ρεζουμέ: Σε κάθε δοκιμή πάνω κάτω αυτά βλέπω, γύρω στο 70% ± είναι το όπλο μου με τέτοια νούμερα σκαγιων. Του Βασίλη τα όπλα δίνουν άλλα. Για την Benelli δεν μου κάνει εντύπωση αλλά για την Remington ειλικρινά εξεπλάγην!