Δώσε πόνο!Ευχαριστώ Λεωνίδα για τον κόπο σου.
A300 Gamebore Full Briley 68%
A300 Gamebore Mod Gemini 75%
A300 Lambro μπλε Full Briley 72%
A300 Lambro μπλε Mod Gemini 70%
1187 Gamebore Mod μαμά 61%
1187 Lambro μπλε Mod μαμά 54%
Μ2 Lambro μπλε #6 Full Briley 65%
Μ2 Lambro μπλε #6 Mod μαμά 58%
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Έχει Α300 ένας φίλος και θα προσπαθήσω να τα αναπαράγω.
Έχεις κάνει κώνο γιατί την βλέπω να φλερτάρει με το full ανεξάρτητα από το τσοκ ;
Όχι λέμε! Ξαναριχτω!Το palombe καισαρα μου θελει κρυο δεν ειναι για νορμαλ καιρο, αν ριξεις percorso θα εχεις καλυτερη συγκεντρωση.
Τι οχι...δεν θελει κρυο το παλομπακι?Όχι λέμε! Ξαναριχτω!
μεχρι να σβήσει ο ήλιος και να σταματήσει η γη να γυρίζειΌχι λέμε! Ξαναριχτω!
Ρε! Κανόνι έχεις!Τι οχι...δεν θελει κρυο το παλομπακι?
Ειναι πιο δυνατο ρε απ το περκορσο
είναι δυνατουτσικο είναι αλήθεια αυτόΤο palombe καισαρα μου θελει κρυο δεν ειναι για νορμαλ καιρο, αν ριξεις percorso θα εχεις καλυτερη συγκεντρωση.
Δεν το νομίζω! Είμαστε πολλοί!Εσύ έχεις τη μοναδική outlander και ο Βασίλης τη μοναδική m2 xaxaxa.
Ετσ!!!Δεν το νομίζω! Είμαστε πολλοί!
Για το Βασίλη το γράφω αν κατάλαβεςΔεν το νομίζω! Είμαστε πολλοί!
Μ2 έχω διαθέσιμες να φάνε και οι κότες ... θα ρίξω με μια ακόμη να δω αν η δική μου είναι διαφορετική
Τα ίδια φυσίγγια από το ίδιο κουτί και τα ίδια δικά μου τσοκ.
Όχι! Δεν την έχω αγγίξει! Με παρότρυνε ένας φίλος που έχει ίδια να της κάνω αλλά δεν είδα κάποιο λόγο. Όλο το όπλο είναι 100% εργοστασιακό.Ευχαριστώ Λεωνίδα για τον κόπο σου.
A300 Gamebore Full Briley 68%
A300 Gamebore Mod Gemini 75%
A300 Lambro μπλε Full Briley 72%
A300 Lambro μπλε Mod Gemini 70%
1187 Gamebore Mod μαμά 61%
1187 Lambro μπλε Mod μαμά 54%
Μ2 Lambro μπλε #6 Full Briley 65%
Μ2 Lambro μπλε #6 Mod μαμά 58%
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Έχει Α300 ένας φίλος και θα προσπαθήσω να τα αναπαράγω.
Έχεις κάνει κώνο γιατί την βλέπω να φλερτάρει με το full ανεξάρτητα από το τσοκ ;
Είναι μακρυχερης!Άντε πάλι με τα 38,5.
Βρε θες να με τρελάνεις ?
Είπαμε 36,5 απο το στόμιο ... κάτσε περίπου στα 37,5-38 ... ρε τι τραβάμε ....
Γ@μώ το laserfinder μέσα
Οοοοοχι κύριε, δεν το δεχόμαστε με ξένα σμπαρα! Περιμένουμε τις δοκιμές σας!Δεν το νομίζω! Είμαστε πολλοί!
Με την 1187 πρόσφατα με την Μ2 δεν θυμάμαι (μην με βάζεις να ψάχνω) ... καλοκαίρι κάνω συνήθως δοκιμέςΤο λαμπρο πότε το έριξες;Δεν πιστεύω να το έριξες Οκτώβρη - Νοεμβρη,φέτος...
Να τα ξαναριξεις...Με την 1187 πρόσφατα με την Μ2 δεν θυμάμαι (μην με βάζεις να ψάχνω) ... καλοκαίρι κάνω συνήθως δοκιμές
Τι κώνο έχει από το εργοστάσιο ?Όχι! Δεν την έχω αγγίξει! Με παρότρυνε ένας φίλος που έχει ίδια να της κάνω αλλά δεν είδα κάποιο λόγο. Όλο το όπλο είναι 100% εργοστασιακό.