Δεν κλέβω εκκλησίες εγώΛεωνίδα έλεγα θα ρίξεις με το DT αλλά μου την έκανες ...
Τα 38 είναι 36,5 από το στόμιοΜη ξεχνάμε και τα 38 μέτρα.........άλλο 35,άλλο 36,50,άλλο 38.........
Και οι δικές μου παρατηρήσεις συμφωνούν με αυτό. Ίσως έχει κάποια δεύτερη κωνικοτητα ο αυλός του όπλου μου μετά τον κώνο που δεν φαίνεται με το μάτι. Θα πρέπει να το μετρήσω (έλα που δεν με νοιάζει καθόλου )Ο πολύ μακρύς κώνος ΑΚΥΡΩΝΕΙ τα τσοκ (ή κάποια από αυτά).
Ουσιαστικά δεν χρειάζεται να βάλεις ποτέ full ... μένεις μόνιμα με το mod και το ic.
Και FITASC Sporting me IC/IC έπαιζα Γιώργο! Με το ίδιο όπλο και τον ίδιο συνδυασμό έριχνε και ο διευθυντής πωλήσεων της Beretta International στην πούλα μου.Το μοναδικο οπλο που με εχει παστελωσει σε συγκεντρωση στον πινακα απο τα 37μ ειναι το 692 με μαμα 4*. Επαναλαμβανομενες απιστευτες τουφεκιες με διαφορα φυσιγγια. Αν είχα αυτο το οπλο (ξουυ) θα είχα μονιμα δυο 4ρια πανω δε χρειαζεται κατι αλλο. Σε ολα τα υπόλοιπα βέβαια το οπλο ήταν για την ανακυκλωση
38 μετρα θελουμε Μπιλ οχι 36.5...
Μας πιάσανε κότσο Άλεξ;38 μετρα θελουμε Μπιλ οχι 36.5...
Σημερα μετρησα στο δωματιο στον τοιχο την διαφορα 38 με 36.5 απο στομιο, ειναι -90 ποντοι τα 38, δηλαδη 37.10 στομιο
Ολα οκ σιγα, βαλε +5 συγκεντρωση ακομα για τα 36.5Μας πιάσανε κότσο Άλεξ;
από το στόμιο ...38 μετρα θελουμε Μπιλ οχι 36.5...
Σημερα μετρησα στο δωματιο στον τοιχο την διαφορα 38 με 36.5 απο στομιο, ειναι -90 ποντοι τα 38, δηλαδη 37.10 στομιο
Εξαρτάται το τούρλωμα του κώλου που κάνει ο καθένας ...Σημερα μετρησα στο δωματιο στον τοιχο την διαφορα 38 με 36.5 απο στομιο, ειναι -90 ποντοι τα 38, δηλαδη 37.10 στομιο
Εσυ δεν εχεις καλο χερι γι αυτο, εγω και στα 50 και 70 δεν στηριζω οπλο πουθενα.Εξαρτάται το τούρλωμα του κώλου που κάνει ο καθένας ...
Για αυτό και εγώ κάνω μια γραμμή στον ουρανό του αυτοκινήτου στα 36,5 και κάθομαι έτσι ώστε το άκρο της κάνης να βρίσκεται στην γραμμή.
Ούτε 38 ούτε 37,5 ...
1m (στα 36m) => 3% περίπου ... θα μου φάτε τα μηνύματα ...Εσυ δεν εχεις καλο χερι γι αυτο, εγω και στα 50 και 70 δεν στηριζω οπλο πουθενα.
1 μετρο ποσο % ειναι συγκεντρωση? 8% η 4%
Βαλε ρε τσιγγουνη 10% ακου 3%1m (στα 36m) => 3% περίπου ... θα μου φάτε τα μηνύματα ...
Άι άι καπτειν
Μιλάμε για κώνο από θαλαμη σε αυλό ; Κάποια εξήγηση γιατί αυτό ;Επίσης μου το έχει σφυρίξει ένας γνωστός (αλλά όχι τυχαίος !!!) ...
Ο πολύ μακρύς κώνος ΑΚΥΡΩΝΕΙ τα τσοκ (ή κάποια από αυτά).
Ναι ρε, τι κακό είναι αυτό; Πάνω που ζεσταίνεται το χέρι τσουυυπ, χειρόφρενο!θα μου φάτε τα μηνύματα ...
Ναι από θαλάμη σε αυλό.Μιλάμε για κώνο από θαλαμη σε αυλό ; Κάποια εξήγηση γιατί αυτό ;
πριν το διατύπωσες καλυτεραΟ πολύ μακρύς κώνος ΑΚΥΡΩΝΕΙ τα τσοκ (ή κάποια από αυτά).