Θα φτιάξω ένα με τα σκακια μέσα σε ψημένο χοντραλατο με το σκότωμα θα έχει και αλατισμα κατευθείαν λύση και για τυχόν αιμορραγίες του θηράματος.
Νομιζα πως είναι υγρόΣου γράφω ότι έχω διαβάσει.
Το υλικό της winchester θρυμματίζεται στην πυροδότηση (δεν ξέρω σε ποιά ακριβώς χρονική στιγμή, υποθέτω στην Pmax) και μετά γίνεται σκόνη.
Σιμιγδάλι με δύο, τρεις σταγόνες νερό
Εγώ έτσι όπως το βλέπω με μηδενικό κενό ανάμεσα στα σκάγια το θεωρώ πολύ επικίνδυνο.Δεν είναι τόσο επικίνδυνο όσο νομίζουμε απλά δεν θέλει υπερβολες
Σιμιγδάλι με δύο, τρεις σταγόνες νερό
Ρε συ,μήπως έκανες τίποτα τέτοια και της εσκισες τα βαρδουλα??Στείλε να τα δοκιμάσω εγώ ...
Με την 1187 και πυροδότηση με σχοινί
Έχεις απόλυτο δίκιο θέλει μεγάλη προσοχή......γενικά .....όχι μόνο το συγκεκριμένο αλλά οτιδήποτε προσπαθούμε να αντιγράψουμε.Νίκο, Γιώργο, τον ίδιο εγωισμό έχουμε αλλά όταν κάποιος έχει την τεχνολογική υπεροχή απέναντί μας δεν τον κοντράρουμε στα ίσα, είναι αυτοκτονία. Αυτό το τζελ που βάλανε μάλλον έχει τέτοια συμπεριφορά που αυξομειώνει την διάμετρο της στήλης δίχως τριβες και έτσι δεν παραμορφώνει τα σκάγια, κυρίως όμως, όπως φαίνεται στο αποτέλεσμα, αφήνει τα σκάγια χωρίς να παρεμβαίνει στην πορεία τους και αυτά συνεχίζουν σε ευθεία τροχιά, γιαυτό και η μικρή αλλαγή στην συγκέντρωση από 36 στα 45 μ. αν οι χημικοί του φόρουμ μπορούν να αντιγράψουν το τζελ, τότε ναι.
Ποτέ Γιάννη και όλοι το ίδιο με ρωτάνε πρώτα.Ρε συ,μήπως έκανες τίποτα τέτοια και της εσκισες τα βαρδουλα??
Εγώ έτσι όπως το βλέπω με μηδενικό κενό ανάμεσα στα σκάγια το θεωρώ πολύ επικίνδυνο.
Το έχεις μετρήσει κανένας σε κανονάκι ;
Τι παραπάνω πιέσεις βγάζει ;
Μήπως καλύτερα να ΜΗΝ το στήσει πριν "γράψει κάνα χιλιόμετρο"??Ειναι ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ..δεν σηκωνει λαθη.... και καλο θα ηταν εαν θελησει
νεος ιδιογομωτης να το στησει... Να ρωτησει πριν κανει οτιδηποτε...
Δεν θέλω να το αντιγράψω πως δουλεύει το ταπακι ήθελα να δω , θέλει βάθος για να ανοίξει η πίτα.61,70
3,20
Δεν αντιγράφεται αυτό το φυσίγγι.
Κοίτα πως είναι τα σκάγια του.
Φωτό από internet
View attachment 63907
Η ανάκρουση πως ήταν;Όχι Λευτέρη ... Στερεό το οποίο θρυμματίζεται.
Για αυτό είμαι σίγουρος.
View attachment 63922
Προφανώς πριν την εφαρμογή είναι υγρό και προσθέτουν κάποιον σκληρυντή.
Υποθέσεις όμως κάνω.
Νίκο, Γιώργο, τον ίδιο εγωισμό έχουμε αλλά όταν κάποιος έχει την τεχνολογική υπεροχή απέναντί μας δεν τον κοντράρουμε στα ίσα, είναι αυτοκτονία. Αυτό το τζελ που βάλανε μάλλον έχει τέτοια συμπεριφορά που αυξομειώνει την διάμετρο της στήλης δίχως τριβες και έτσι δεν παραμορφώνει τα σκάγια, κυρίως όμως, όπως φαίνεται στο αποτέλεσμα, αφήνει τα σκάγια χωρίς να παρεμβαίνει στην πορεία τους και αυτά συνεχίζουν σε ευθεία τροχιά, γιαυτό και η μικρή αλλαγή στην συγκέντρωση από 36 στα 45 μ. αν οι χημικοί του φόρουμ μπορούν να αντιγράψουν το τζελ, τότε ναι.
Το πιο πιθανό είναι να σφάξει ο @ΝίκοςΠ.Δεν θέλω να το αντιγράψω πως δουλεύει το ταπακι ήθελα να δω , θέλει βάθος για να ανοίξει η πίτα.
Δε νομίζω να είναι επικίνδυνο....... Το μόνοβολο ένα σώμα είναι οπότε κάπως έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται κι αυτό.......Εγώ έτσι όπως το βλέπω με μηδενικό κενό ανάμεσα στα σκάγια το θεωρώ πολύ επικίνδυνο.
Το έχεις μετρήσει κανένας σε κανονάκι ;
Τι παραπάνω πιέσεις βγάζει ;
Ένα τακ πάνω από το normal.Η ανάκρουση πως ήταν;
Μήπως καλύτερα να ΜΗΝ το στήσει πριν "γράψει κάνα χιλιόμετρο"??
Το μονόβολο έχει ραβδώσεις για αυτόν τον σκοπό.Δε νομίζω να είναι επικίνδυνο....... Το μόνοβολο ένα σώμα είναι οπότε κάπως έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται κι αυτό.......