Το αμεσος επιμενο μοντελο του Μ1 ειναιΚανόνι το m2?????
Το αμεσος επιμενο μοντελο του Μ1 ειναιΚανόνι το m2?????
Και δεν ξεφουσκώνει....Κανόνι το m2?????
Ρίξτο ρε συ ... μην φοβάσαι ... δεν παρεξηγιέμαι με κανέναν εγώ ...θέλω πολυ να απαντήσω αλλά κρατιέμαι
Κανονάρα !!!!!Κανόνι το m2?????
Δηλαδή τι ?το εχουμε ξαναπει για τις moss
Όπλο ;;;;;5αρια νικελ στα 38.5 μέτρα με V1.5-403m/sec. View attachment 65245View attachment 65246
Με τη Franchi.Όπλο ;;;;;
Κακής ποιότητας νίκελ σκάγια Στέλιο .Επίσης όσα μάζεψα μπροστά από τον τενεκε ήταν λιγότερο παραμορφωμενα από τα νίκελ. Τρέχα γύρευε...
Είχα βάλει πέτρα πάνω στον τενεκε.Στέλιο,είχες βάλει βάρος από πάνω η εριξες σε σκετο τον τενεκέ?
Κάτι δεν πάει καλά...
Κάποια,αν όχι όλα,έπρεπε να τον τρυπήσουν.
ειναι μαπα τα σκαγια και τα νικελ και τα απλα μπορει να μην εχουν καθολου αντιμονιο μεσα !!! τα απλα πυ ξερω εγω γιατι νικελ δεν δουλευω επρεπε 3-4 σκαγια τουλαχιστον να τριπησουνΕίχα βάλει πέτρα πάνω στον τενεκε.
Τα νίκελ είχαν μια τρύπα κ σίγουρα είναι κακής ποιότητος γιατί παραμορφωθηκαν πιο πολύ.
3 από τα μολύβια του έκαναν ένα μικρό σκίσιμο.
Μάλλον αυτό φταίει. Ο μετρητής θέλω να πιστεύω ότι είναι οκ γιατί έδωσε σε mb long range, neo velox, r plus λίγο πάνω από 400m/sec.ειναι μαπα τα σκαγια και τα νικελ και τα απλα μπορει να μην εχουν καθολου αντιμονιο μεσα !!! τα απλα πυ ξερω εγω γιατι νικελ δεν δουλευω επρεπε 3-4 σκαγια τουλαχιστον να τριπησουν
Είχα βάλει πέτρα πάνω στον τενεκε.
Τα νίκελ είχαν μια τρύπα κ σίγουρα είναι κακής ποιότητος γιατί παραμορφωθηκαν πιο πολύ.
3 από τα μολύβια του έκαναν ένα μικρό σκίσιμο.
Φυσιολογικό μου φαίνεται για συνταγές χωρίς μπαφερ εμπειρικά... Τα νίκελ αν είχαν παραπάνω ταχύτητα μπορεί να τρυπαγαν κάποια...Ο Άρης ο Καλαματιανός έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους δοκιμές με διάφορα νο σκαγιων κ ταχύτητες.
Ας μας πει τι παιζει
Μην το ψάχνεις φίλε ...Ο Άρης ο Καλαματιανός έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους δοκιμές με διάφορα νο σκαγιων κ ταχύτητες.
Ας μας πει τι παιζει
τρυπαει....τρυπαειιΜην το ψάχνεις φίλε ...
Δεν τρυπάει ο τενεκές στα 38,5 με #5.
Ίσως με κανένα gamebore ή κανένα Rem ...
Μην το ψάχνεις φίλε ...
Δεν τρυπάει ο τενεκές στα 38,5 με #5.
Ίσως με κανένα gamebore ή κανένα Rem ...
Με κατιούσες ?τρυπαει....τρυπαειι
Με αλεύρια ?Βαζεις στοιχημα....???