Το είχα κάποτε κ το έδωσα σε φίλο.Θα μετρήσω,δεν θυμάμαι...
Θυμάμαι ότι με συγκεντρωτηρα nsi έριχνε κ στα 40 μέτρα.
Το είχα κάποτε κ το έδωσα σε φίλο.Θα μετρήσω,δεν θυμάμαι...
δεν βρισκεις ποια.Να πάρω ένα τέτοιο ή πεταμένα χρήματα ?
Βάλε τον κύλινδρο στη Μπενελα και ρίξε προς τα κει!Διαβάζω και εγώ σπρίντερ ... τι λένε ρε φούστη μου λέω ... τώρα κατάλαβα .... σπρέντερ
Να πάρω ένα τέτοιο ή πεταμένα χρήματα ?
Τουφεκιές στα 10μ.
Τις χρειάζομαι μερικές φορές.
Αν βρεις μόνο σε μεταχειρισμένο Βασίλη.Διαβάζω και εγώ σπρίντερ ... τι λένε ρε φούστη μου λέω ... τώρα κατάλαβα .... σπρέντερ
Να πάρω ένα τέτοιο ή πεταμένα χρήματα ?
Τουφεκιές στα 10μ.
Τις χρειάζομαι μερικές φορές.
https://store.geminichokes.com/en/c...hoke-12-gauge#/38-size-d_dispersant_lead_onlyδεν βρισκεις πια.
Τα πάει μπάλα ... το έχω δοκιμάσειΒάλε τον κύλινδρο στη Μπενελα και ρίξε προς τα κει!
seminole spreder δεν ειναι!αστο!https://store.geminichokes.com/en/c...hoke-12-gauge#/38-size-d_dispersant_lead_only
Τα πάει μπάλα ... το έχω δοκιμάσει
Πότε όμως. Βρήκα την υγεία μου. Κάνα 24αρι για το δικανο και όλα καλά.να ανεβεις παλι γραμμαρια.
Ναιιιι!mobile?
18.8 πίσω????Ναιιιι!
Ότι γράφει το εργαλείο!18.8 πίσω????
Έχεις όρεξη για δοκιμές ;
Πώς μπορώ να βοηθήσω;Έχεις όρεξη για δοκιμές ;
Η απορία μου είναι γιατί οι Αμερικάνοι δεν υπολογίζουν στην γόμωση και το μπάφερ ;Πώς μπορώ να βοηθήσω;
6 γρ αλευρι; Δεν θα μπορεις να βαλεις σκαγια μεσα τον γεμησες τον καληκα ! Το μπαφερ δεν ειναι για χορταση θελει τοσο οσο χρειαζεταιΗ απορία μου είναι γιατί οι Αμερικάνοι δεν υπολογίζουν στην γόμωση και το μπάφερ ;
Εμείς μπορεί να λέμε ένα κιλό σίδερο έχει ίδιο βάρος με ένα κιλό βαμβάκι αλλά στην βλητική μήπως αλλάζουν τα δεδομένα ;
Δοκιμή ταχύτητας :
Με δικό σου σετάπ, δοκιμασμένο και απλό & προτιμότερο Ν°6, και όλα ίδια στα φυσίγγια εκτός από :
2 φυσίγγια με 29 γραμμάρια σκάγια χωρίς αλεύρι
2 φυσίγγια με 29 γραμμάρια σκάγια και 6 γραμμάρια αλεύρι
2 φυσίγγια με 35 γραμμάρια σκάγια χωρίς αλεύρι
2 φυσίγγια με 35 γραμμάρια σκάγια και 6 γραμμάρια αλεύρι
Πιστεύω ότι οριακά και τα τελευταία μπορούν να κλείσουν σε αστέρι.
Αν όχι κάνετα όλα σε ρέλι ξεκινώντας από τα τελευταία.
Ευχαριστώ
Για την δοκιμή τόσα γραμμάρια, για να δούμε διαφορά.6 γρ αλευρι; Δεν θα μπορεις να βαλεις σκαγια μεσα τον γεμησες τον καληκα ! Το μπαφερ δεν ειναι για χορταση θελει τοσο οσο χρειαζεται
Θεός φυλάξει, δεν αντέχεται ο καραγκιοζακος!