Κόψε 15Άμα έχεις μπενελι σκοτων 25 μέτρα άνετα
Πες καλύτερα ότι πρέπει να βλεπεις τα νύχια της πριν πατήσεις σκανδάλη.Κόψε 15
Με κύλινδρο μέχρι 25 μέτρα, ανεξαρτήτως νούμερου σκαγιων. Άντε με το 10αρι να πάει λίγο παραπάνω αλλά στα 35 χλωμό να σε καλύψει.Με συγχωρείς πολύ, ώρες ώρες είμαι για το πέος. Τώρα ξαναδιάβασα αυτό που ρώτησα.
Η σωστή ερώτηση:
Έχει κάνει κανείς δοκιμή φυσίγγι 32 γραμμαρίων με σκάγια νούμερο 10 στα 35 μέτρα με τσοκ κύλινδρο;
Ε είπαμε ρε Βασιλη δε σκοτών αλλά όχι και έτσιΚόψε 15
Έχουν έλλειψη κερατίνης!Δε ξέρω τώρα τελευταία τις τσίχλες όλο το Ράμφος σπάω τι γίνεται έχω καμία δεκαριά
Συγνώμη, παρασύρθηκαΕ είπαμε ρε Βασιλη δε σκοτών αλλά όχι και έτσι
Υπάρχει το κλάσμα : τραυματίζω / σκοτώνω. Παίρνει τιμές πάνω και κάτω από ένα (1)Με συγχωρείς πολύ, ώρες ώρες είμαι για το πέος. Τώρα ξαναδιάβασα αυτό που ρώτησα.
Η σωστή ερώτηση:
Έχει κάνει κανείς δοκιμή φυσίγγι 32 γραμμαρίων με σκάγια νούμερο 10 στα 35 μέτρα με τσοκ κύλινδρο;
Αγαπημένο τσοκ, που έκανε κουλά πράγματα στο κυνήγι. Έχω διάφορα περιστατικά που μου είχαν κάνει εντύπωση αλλά το πλέον εντυπωσιακό ήταν όταν μία πολύ κρύα χειμωνιάτικη μέρα είχα μπει στην Παραλίμνη με βάρκα και είχα μαζί μου μόνο B&P Winter 5αρια. Παπιά τελικά δεν είχε αλλά είχε πολύ παιχνίδι από μπεκατσινια. Μην έχοντας ψιλοτερα σκάγια, έβαλα απλά το Spreader στο όπλο και τα πλάκωσα. Κάποια στιγμή πέρασε ένα σφυριχταρι ΜΑΚΡΙΑ και του έριξα με το Spreader δύο απανωτές τουφεκιές μπας και! Η πρώτη το πατσαβουριασε και η δεύτερη απλά πέρασε από πάνω του όσο έπεφτε!Το spreader το είχα κάμποσα χρόνια στο συρτάρι,με ... μερικα ακόμη....
Το είδα μπροστά μου και το βιδωσα στην κάνη της Μπενελας για τις μαύρες του επόμενου πρωινού.
Δεν το έβγαλα στο περπατητο,είχα όμως μαζί μου και το αγαπημένο "Μ"colonial.
Εκείνη τη μέρα,δεν ξεβιδωθηκε το spreader!
Από 12μ έως και πατημένα 30,ότι έβαζα σε τουφεκιά έπεφτε κι έπεφτε καλά!!
Εννοείται ότι τις επόμενες φορές,βιδωνα...το άλλο!
Υποψη,η Μπενελα ΜΟΥ σκοτώνει ΚΑΛΑ!!
Υπάρχει το κλάσμα : τραυματίζω / σκοτώνω. Παίρνει τιμές πάνω και κάτω από ένα (1)
Στην τσίχλα είναι αδικαιολόγητο να είναι πάνω από 1 . Τέτοιες τιμές επιτρέπουμε στον εαυτό μας μόνο στα παπιά (απελπισμένοι) ή στις φάσσες (αντικοινωνικοί )
Θα βάλουμε και τον αυτοτραυματισμό στην εξίσωση!View attachment 64930
n το πλήθος των εύστοχων βολών
(δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα λέμε, αν δεν έχει και του χρόνου πουλιά )
Μπααα,άστο να υπάρχει..Υ.γ. το πουλάς μήπως;