Χα χα δεύτερο για Μπισιρτζια (Άκρη)Aπό αυτά τα σούπερ φεσαντ θέλω, να τα έχω για δεύτερο στο πανήγυρι στη Μπισιρτζιά, για πρώτο έχω μύθο
Και για πρώτο στο Μοκρο (Λιβαδερο)
Χα χα δεύτερο για Μπισιρτζια (Άκρη)Aπό αυτά τα σούπερ φεσαντ θέλω, να τα έχω για δεύτερο στο πανήγυρι στη Μπισιρτζιά, για πρώτο έχω μύθο
Στα καλύτερα σου λεωωΧα χα δεύτερο για Μπισιρτζια (Άκρη)
Και για πρώτο στο Μοκρο (Λιβαδερο)
Ξέρεις απο Μπισιρτζια και απο ΜοκροΣτα καλύτερα σου λεωω
κάτι λίγα Ελασσόνα μενωΞέρεις απο Μπισιρτζια και απο Μοκρο
Άκρη Λιβαδερο
Πέρδικες μείνανε εκεί ... ερχόμασταν παλιά ..κάτι λίγα Ελασσόνα μενω
Πας για καμία φασα κρανια λουτρόκάτι λίγα Ελασσόνα μενω
αν εχεις πόδια βρίσκειςΠέρδικες μείνανε εκεί ... ερχόμασταν παλιά ..
οχι και πολύ είμαι της φερμας περισσότεροΠας για καμία φασα κρανια λουτρό
Έχω συγγενείς Ελασσονα και παω συχνά
Πρέπει να τον ξέρεις είναι φίρμα ο ξάδερφος
Χαλια αποτύπωση, ειδικά αυτή των 40 μέτρων. Τοση ώρα που χρειάστηκε για να την φτιάξει έχασε ο άνθρωπος το μέτρημα και τα σκάγια είναι τα διπλά σε αριθμό.
Τότε θα είχε και ελάφιαστο Βέρμιο που αναφέρει το άρθρο έχει και πεδινές και ορτυκια και πολύ λαγο
Piepes bacard...Τότε θα είχε και ελάφια
Το όπλο δεν γράφει και έχω σκάσει από το κακό μου
Ωραία εχω από όλα πυρίτιδα καψουλια κάλυκες υπάρχει και το δικαννο το Βέρμιο που θε πέφτειPiepes bacard...
Τότε θα είχε και ελάφια
Το όπλο δεν γράφει και έχω σκάσει από το κακό μου
Ωραία εχω από όλα πυρίτιδα καψουλια κάλυκες υπάρχει και το δικαννο το Βέρμιο που θε πέφτει
Μια και πιάσαμε τα ελαφοειδη, γιατί λέμε τον έκανε ελάφι, όταν αναφερόμαστε σε κέρατο ; Τα κέρατα του ελαφιού πέφτουν καθε χειμώνα και ξαναφυτρωνουν αμέσως μετά, συμβαίνει άραγε το ίδιο με το <κέρατο > ;
Καλά ... κατάφερε ο μπαγάσας και βάρεσε 49 πέρδικες !!! εεε δεν μπορούσε να βαρέσει άλλη μια, να τις κάνει 50 ?????????????Χαλια αποτύπωση, ειδικά αυτή των 40 μέτρων. Τοση ώρα που χρειάστηκε για να την φτιάξει έχασε ο άνθρωπος το μέτρημα και τα σκάγια είναι τα διπλά σε αριθμό.