gvp9000
Banned
Έχω ώχρα δεν είναι κάτι δύσκολο.Απλή ωχρά;Σε τι αναλογία;
Ή για μεταλλικό πίνακα
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές-Αρχείο.106/page-755#post-623412
Έχω ώχρα δεν είναι κάτι δύσκολο.Απλή ωχρά;Σε τι αναλογία;
Τι ώρα;Έχω ώχρα δεν είναι κάτι δύσκολο.
Επίσης κάποιος είχε προτείνει πλαστική μπογιά άσπρη ανακατεμένη με χρησιμοποιημένα ορυκτέλαια για μεταλλικό πίνακα (αν δεν κάνω λάθος)
2mmΣυγνώμη για το off topic αν θέλουμε να κάνουμε δικό μας πίνακα πόσα χιλιοστά πάχος λαμαρίνα πρέπει να πάρουμε;
Κοίτα προηγούμενο μήνυμα .... το έχω αλλάξει ...Τι ώρα;
Σε ευχαριστώ!2mm
Κοίτα προηγούμενο μήνυμα .... το έχω αλλάξει ...
Απάντηση 3132...Σαν συνέχεια των προηγούμενων post περί "φαρμακερης" κάννης, αλλά χωρίς πλάκα τώρα, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να δούμε τις βλητικες διαφορές 2 καννων με τον εξής τρόπο: φτιάχνουμε 2 ολόιδια φυσίγγια (ιδιογομωση) και παίρνουμε 2 ή και περισσότερες διαφορετικές κάννες, με τον ΊΔΙΟ βαθμό τσοκαρισματος σε mm και όχι απλά ονομαστικά. Δηλαδή για παράδειγμα *** τσοκ σε μια κάννη 18.7 το στόμιο να είναι 18.2 και σε μια με αυλό 18.4 το στόμιο 17.9. Αν ρίξουμε στα 36,5m θα δούμε την κατανομή (διαφορές) και σε πάκο κόλλες Α4 τη διατήρηση. Εννοείται ότι η δοκιμή πρέπει να γίνει στις ίδιες ακριβώς συνθήκες περιβάλλοντος και μέρος.
Α, υπάρχει? Οκ!!Απάντηση 3132...
Ηύρα σε 1.5μμ..2τεμ. 75x100.θα τα κρεμάσουμε σε παλέτα σε πρώτη φάση ...2mm
Κοίτα προηγούμενο μήνυμα .... το έχω αλλάξει ...
Απλά δε μετρήθηκαν αυλοί και στόμια.Μειναμε στο ονομαστικό...Περισσότερα με το gvp που έχει το αρχείοΑ, υπάρχει? Οκ!!
Ναι μόλις το είδα! Πολύ καλή παρουσίαση!Απλά δε μετρήθηκαν αυλοί και στόμια.Μειναμε στο ονομαστικό...Περισσότερα με το gvp που έχει το αρχείο
Χρήστο,δες και 3161...Ναι μόλις το είδα! Πολύ καλή παρουσίαση!
Το είδα! Το συμπέρασμα μου είναι το εξής: μια απόκλιση 10% στην κατανομή μπορεί να οφείλεται στο τσοκαρισμα. Το λέω αυτό γιατί έβλεπα ένα βίντεο που έκαναν σύγκριση Browning a5 και maxus 2. Τα τσοκακια (εργοστασιακά και στα δύο όπλα) της α5 ήταν πολύ πιο ανοιχτά από τον αναγραφόμενο βαθμό σύσφιξης, με εξαίρεση το full. Επίσης, τα δικά μου invector plus, στην κάννη που έχω (18.7 ονομαστική διάμετρος) μεταφράζονται σαν μισό βαθμό πιο ανοιχτά απ'ότι σε μια κάννη με 18.85.Χρήστο,δες και 3161...
Πολυ Καλές τουφεκιές!!!
Πολυ Καλές ταχύτητες κ συγκέντρωση για 3 άστρα. Από ανάκρουση πως ήταν;
Η 38αρα θα πρέπει να τσουνεψε λίγο στα 430 ε;;;
Μπάρμπα Νίκο το κοντάκι στην μπερετα το πλαστικό που έχεις από ποιο όπλο είναι πιυ το πήρες; ;
Τρία χιλιοστά είναι αρκετό........ Απλά προσπάθησε σε μέγεθος να είναι μεγαλύτερος από 1x1 μέτρα.....Συγνώμη για το off topic αν θέλουμε να κάνουμε δικό μας πίνακα πόσα χιλιοστά πάχος λαμαρίνα πρέπει να πάρουμε;
και στόκος που βάφουμε τις ταράτσες το καλοκαίρι δεν κάνει? Από όσο θυμάμαι στεγνώνει και αυτός αμέσωςΩχρά σκόνη θα πάρεις, κίτρινη γιατί κυκλοφορεί κ μια πιο κοκκινωπή κ θα σου βγάλει τα μάτια....
Αναλογία δεν υπάρχει, μην κάνεις σαν τον gvp , βάζεις σε έναν κουβά ένα ποτήρι ωχρά κ 1 λίτρο νερό περίπου... Βούρτσα παρε κ όχι ρολό, βάφεται πιο γρήγορα... Θα βάζεις λίγη ποσότητα σχετικά κ θα την απλώνεις σε όλο τον πίνακα να στεγνώνει γρηγορότερα, όχι ότι αν είναι νωπός θα γίνει κάτι... Μόνο αν τον χτυπάει ο ήλιος κάνει γυαλαδα στη φωτογραφία
Τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει σημασία.για να δούμε τελικά τι γίνεται στην πράξη με την τεχνολογία της κάννης (μέταλλα, γεωμετρία, πάχος τοιχωμάτων κτλ)