Με 391 Greystone που εχει 18,2 αυλο εχει κάνει κάποιος δοκιμές;Οπτιμα plus και HP ρίχνουν το ίδιο
3-4 φορές που δοκιμάσαμε σε χαρτόνια δεν είδα διαφορά Kai ta 2 όπλα 71 εκ. και μαμά τσοκ
Με 391 Greystone που εχει 18,2 αυλο εχει κάνει κάποιος δοκιμές;Οπτιμα plus και HP ρίχνουν το ίδιο
3-4 φορές που δοκιμάσαμε σε χαρτόνια δεν είδα διαφορά Kai ta 2 όπλα 71 εκ. και μαμά τσοκ
Την ψάχνω αυτή.Με 391 Greystone που εχει 18,2 αυλο εχει κάνει κάποιος δοκιμές;
Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είχε βγει μετά την τεκνις optima plus. Δυστυχώς δεν έχω κανένα γνωστό που να την έχει αγοράσει.Την ψάχνω αυτή.
Υπάρχει μια δοκιμή στο yt αλλά νομίζω δεν δείχνει φυσίγγι που χρησιμοποιήθηκε.
Όπλα που χρησιμοποιούνται σε περιστεροβολίες τα φοβάμαι λίγο αλλά και τα φυσίγγια που χρησιμοποιούνται σε αγώνες δεν είναι τυχαία.
Οι περισσότεροι με το μάτι δουλεύουν, γι αυτό βλέπουν ανύπαρκτες διαφορές.
Εγώ σε χαίρομαι πάντως και δεν είναι ούτε πόλεμος ούτε κόντρα.
Με ευχαρίστηση τα κάνω.
Μακάρι να βλέπαμε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό ... να αγόραζα δεύτερο όπλο.
Μια κόντρα είναι που ρίχνει τσάι η beretta στην benelli έτυχε και κερασαμε μια Browning maxus που έπεσε στο διάβα μας ειδες προκαλώ και άλλους δεν είμαι κανας ΚΑΚΑΣ άμα χάσω έχασα έχω μάθει να χάνω κιόλας αλλά σπάνια με την 391Επιτέλους κάτι που έχει πραγματικά σημασία ...
Τι αυλό έχεις?Μια κόντρα είναι που ρίχνει τσάι η beretta στην benelli έτυχε και κερασαμε μια Browning maxus που έπεσε στο διάβα μας ειδες προκαλώ και άλλους δεν είμαι κανας ΚΑΚΑΣ άμα χάσω έχασα έχω μάθει να χάνω κιόλας αλλά σπάνια με την 391
Μην πάρεις αλλο όπλο θα παρω εγω την beccaccia
ΤΣΆΙ ΜΕ ΜΈΛΙ ΕΛΑΤΟ ΒΑΝΊΛΙΑ ΜΑΙΝΆΛΟΥΤι αυλό έχεις?
Δεν έτυχε ποτέ να την ρίξω ούτε υπάρχει στην παρέα.Με 391 Greystone που εχει 18,2 αυλο εχει κάνει κάποιος δοκιμές;
Μην τα λες τώρα αυτά! Άστο το γατάκι και θα το βάλεις σε έξοδα!Με 391 Greystone που εχει 18,2 αυλο εχει κάνει κάποιος δοκιμές;
Με 2% δεν μπαίνεις ούτε στην βουλή και εσύ παραλίγο να δακρύσεις;Κόντεψα να δακρύσω με το μάτι νόμιζα ότι ήταν καλύτερη του μαξους αυτό το 2% το εκανες δώρο για εμένα
Μόνο στον ύπνο θα το δούμε το 10% σταθερό.Εάν δεν δούμε αυτό το 10% σταθερά, δώσε την beretta και θα σου στείλω έναν γκρά
Κάτσε μην κάνω καμία δοκιμή beretta 302 εναντίον benelli rafaello 123Μόνο στον ύπνο θα το δούμε το 10% σταθερό.
Όλο χαλασμένα όπλα δοκιμάζουμε.
Μια χαρά ρίχνει η Beretta.
Νίκο κανε 2 φυσίγγια ίδια και σκαστα ένα με το 390 και ένα με το σιδεριά εγω πιστεύω ότι ο σιδεριάς θα πάει καλύτερα.. εκεί θα δεις την διαφορά της κάννηςΔειτε τι βγαζει ο σιδεριάς το ΒΟΙΤΟ..Και μετα εχω και για Μπενελι και Μπερετα...
Βρε παρτε το χαμπαρι.....Το φυσιγγιο κανει την διαφορα !!!
View attachment 68653
View attachment 68654
Έχω στην 302 5αρι κώνο φτιαχτό από λιακο + 1,5 το δικό της . Με εξωτερικό τσοκ 3αρι από τον Ηφαίστου με πορτιγκ μια φορά βάρεσα σε χάρτονη με 32 γρ και δεν ξανα βάρεσα γιατί έπρεπε μετά να πουλήσω ολλα τα αλλά οπλαΑς ρίξει κάποιος με τεράστιο κώνο 2-3 κοινά φυσίγγια με ic, mod και full.
Φτάνουν για να δείτε τι παίζει.
Έχω δει εγώ κάτι μαγικό δεν θα δεις αλλά έχει μεγάλη δύναμη το οπλοΔεν έτυχε ποτέ να την ρίξω ούτε υπάρχει στην παρέα.
Μεγάλος κονος με 18.2 αυλό ενδιαφέρουσα γεωμετρία
Εγω να δειςΈχω δει εγώ κάτι μαγικό δεν θα δεις αλλά έχει μεγάλη δύναμη το οπλο
Νίκο κανε 2 φυσίγγια ίδια και σκαστα ένα με το 390 και ένα με το σιδεριά εγω πιστεύω ότι ο σιδεριάς θα πάει καλύτερα.. εκεί θα δεις την διαφορά της κάννης