Ξεχάστε κώνους, αυλούς, αποχρωμιώσεις, porting, διευρύνσεις αυλών και οτιδήποτε άλλο σκαρφίζονται για να σας φάνε τα λεφτά.
Κάνετε δοκιμές
ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ και μετά συγκέντρωσης, τσεκάρετε να είναι σωστά τα σκάγια σε νούμερο (
κοινώς επιλέξτε ένα σωστό Αμερικάνικο φυσίγγι) πάρτε το σκυλάκι σας, βγείτε και χαρείτε το κυνήγι.
Τα εμπορικά έχουν 10%++ αστάθεια από μόνα τους.
Αν ήθελα να βγάλω την 1187 καλύτερη θα έριχνα 10 φυσίγγια με αυτή και κάποια στιγμή θα έβγαζε μεγαλύτερο ποσοστό από την άλλη.
Θα τράβαγα μια φωτογραφία με αυτό το φυσίγγι, θα το ποστάριζα εδώ και η 1187 θα ήταν βλητικά ανώτερη.
Το ίδιο και ανάποδα.
Και για να μην αγχώνεται ο φίλος μου ο Βαγγέλης και ο Νίκος (χομπίστας) το Percorso είναι το μοναδικό που όντως έχω "κλέψει" λίγο γιατί έβαλα την καλύτερη τουφεκιά από τις 4 που έχω ρίξει.
Είδατε πως κάνει μπαμ η υπερβολή ??? και πως ο άλλος μπορεί να "κλέψει" χωρίς στην ουσία να "κλέβει" ???
Οι άλλες είναι μονές και ποσταρισμένες εδώ από πολύ παλιά.
Τις έριξα για τον άλλον τον φίλο τον Γιάννη που επέμενε ότι η Benelli δεν τα πάει καλά με τα περισσότερα φθηνά φυσίγγια.
Να θυμίσω ότι σε 3 δοκιμές διάτρησης 1187-Μ2 διαλέγοντας φυσίγγια ώστε να βγάζουν περίπου τα ίδια ποσοστά δεν υπήρχε διαφορά στην κεντρική και περιφερειακή διάτρηση.
Οπότε κύριοι, επειδή έχω χάσει πολύ χρόνο σε αυτές τις μ@λακίες και επειδή γνωρίζω όλες τις "κλεψιές" που μπορούν να γίνουν, γι αυτό είμαι πολύ δύσπιστος για τις δοκιμές που παρουσιάζονται εδώ, παρότι φωτογραφημένες σε πίνακα ή σε χαρτί.
Ελάχιστα άτομα εμπιστεύομαι.
Αν βρείτε την πιο σφιχτή κάνη πείτε το και σε εμένα ...
(η optima δεν είναι πάντως. )
Θα την βρω, θα κάνω ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ δοκιμές και θα δούμε τι θα δώσει.
Να καθήσω να την ψάξω εγώ αποκλείεται με αυτά που έχω δει ... έχω πιο
ΣΟΒΑΡΑ πράγματα να κάνω.
ps
Έχει να πέσει πολύ φυσίγγι τώρα
Βαράτε αλύπητα
ή θα αρχίσει η πάρλα καφενείου ...
Πρέπει να έχεις πιεί πολύ τσάι από Benelli εσύ ... δεν εξηγείται αλλιώς τόσο μίσος.
Μάλλον με κάνα aftermarket θα ήταν ...