Κάτ ξέρ κι γου α!Που τα ξερς εσυ αυτά
Κάτ ξέρ κι γου α!Που τα ξερς εσυ αυτά
Ιθαγενής βλάχους γηγενής Αθηνών.Δεν είναι βλάχος αυτός? Τι είναι πρωτευουσιανος!
Ναι ρε Νικο απο οτι βλεπω στις δοκιμες σου μια χαρα συγκεντρωση εχει η Benelli αλλα δεν σκοτωνει ρε γαμωτο ... εφυγα...Εγω λεω....να φτιαξετε κανα φυσιγγιο και βαλετε στις καννες σας....και να αφησετε τα ''παχια''
λογια !!!
View attachment 69711
View attachment 69712
View attachment 69713
Εαν θελετε....εχω και αλλες πολλες....
Άι ρε ξερς αχαμπαρστος ισυΚάτ ξέρ κι γου α!
Ναι ρε Νικο απο οτι βλεπω στις δοκιμες σου μια χαρα συγκεντρωση εχει η Benelli αλλα δεν σκοτωνει ρε γαμωτο ... εφυγα...
Μπα λίγο δύσκολο... Γιατί εγώ ακόμα πλαστικά καλαμάκια χρησιμοποιώ!!!Μια φορά κ έναν καιρό ...κ ο Έβρος τώρα έγινε Φλόριντα...πας με κοντό μανίκι
Αλλά τώρα με τα χάρτινα καλαμάκια μπορεί να τον επαναφέρουμε
Αυτοκεραστηκες από το απόλυτο?μπράβο έστω και στα γεράματα κάτι αρχίζεις και μαθαίνεις
Πάνω τουυυυυυυυυΘέλεις να σου στείλω κανένα Lipton σε ιδιαίτερη γεύση,η γυναίκα μου που έχει την αντιπροσωπία στις Σέρρες και αν θέλεις μπορείς να κεραστείς σε πολλές και διάφορες γεύσεις!!
Όχι θα τον αφήσω μας το παίζει δώθε κειθε με το μαξουλινι και τη μπενελα!!Πάνω τουυυυυυυυυ
Οπότε, φορτώνω αντίσκηνο, ράντζο εκστρατείας, υπόστρωμα, κουβέρτα αλουμινίου και 2-3 αλλαξιες εσωθερμικα και έφυγα!!!Στο κτλ μη βάζεις τίποτα....κ το φαγητό δικό σουπάρε κ καμία κουβέρτα αλουμινίου μη τυχόν κ σας ξεχάσει το αλάνι έξωκ σας βρουν μπουμπουριασμενους
Με το μαξουλινι δεν το παίζω τίποτα... Προσέχω... Με το άλλο το ξανθό αγωνιστικό εργαλείο οποίος θέλει ας κοπιάσει με ένσημα μπουφετζη θα βγει στη σύνταξη τόσο τσάι που έχει κεράσει... ακούς Ευριπίδη?Όχι θα τον αφήσω μας το παίζει δώθε κειθε με το μαξουλινι και τη μπενελα!!
Μαμισιο ήταν όταν κερνούσε... Και κερνάει τα τσάγακια ;;Με το μαξουλινι δεν το παίζω τίποτα... Προσέχω... Με το άλλο το ξανθό αγωνιστικό εργαλείο οποίος θέλει ας κοπιάσει με ένσημα μπουφετζη θα βγει στη σύνταξη τόσο τσάι που έχει κεράσει... ακούς Ευριπίδη?
και σύ τέκνων, βρούτε….. απεταξάμην
Στα φανάρια φίλε μου πας δίπλα στον άλλο, πατάς δύο ξερογκαζα κ ξεκινάτε... Δεν του λες πρώτα να ανοίξει το καπό τουΜαμισιο ήταν όταν κερνούσε... Και κερνάει τα τσάγακια ;;
Κι όταν σταματάτε και κοιτάζει με θαυμασμό??Στα φανάρια φίλε μου πας δίπλα στον άλλο, πατάς δύο ξερογκαζα κ ξεκινάτε... Δεν του λες πρώτα να ανοίξει το καπό του
Να τα λες!!
Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα ...Χορτασα απο ''λογια''....
Ιδιογομωτες ειστε....κλειστε το ιδιο σεταπ....ριχτε το με τις φαρμακερες καννες σας στα ιδια μετρα
με μαμα τσοκ να δω τι παραπανω θα βγαλουν οι φαρμακερες καννες σας..
Τα σεταπ ειναι γραμμενα επανω στους στοχους...
View attachment 69715
View attachment 69716
Ν5 = 71 σκαγια στα 10 γραμμαρια με διαμετρο 2,9 χιλιοστα
Ν4 = 58 σκαγια στα 10 γραμμαρια με διαμετρο 3,10 χιλιοστα..
ΑΠΛΑ σκαγια μολυβδινα... Ν5 ...Νικελ στο Ν4 .
Αντε να σας δω παλικαρια....
ΥΓ, Χωρις ιχνος αντιπαραθεσης με κανεναν....απλα να δω τις διαφορες απο περιεργεια και μονο !!