Το πιο σωστό αυτό είναι!!!Σε δικές μου δοκιμές ανοίγω φυσίγγι και μετράω σκάγια ...
Τα 9 σκάγια που ζυγισα, αν θυμάμαι ήταν 0.95γρ
Το πιο σωστό αυτό είναι!!!Σε δικές μου δοκιμές ανοίγω φυσίγγι και μετράω σκάγια ...
Νίκο έχω τύχει σε παρτίδες ζ2μ που δεν κόβονται ούτε με το χέρι... Σε άλλα κυαθια δεν έχω δεί τέτοια διαφορά κ τούς προκοβω πάντα όλους...Kαλα...οτι πεις Μητσο....Αλλα να ξερεις βυσματα βαζω και εγω...δεν γεμιζω με κάστανα....εκτος και
αν εχει ιδιαιτεροτητα ο Ζ2Μ και δεν κοβονται τα πεταλα του φιλε !!!
9 σκάγια - 0.95γρ είναι = #6,36 ...Το πιο σωστό αυτό είναι!!!
Τα 9 σκάγια που ζυγισα, αν θυμάμαι ήταν 0.95γρ
Νίκο έχω τύχει σε παρτίδες ζ2μ που δεν κόβονται ούτε με το χέρι... Σε άλλα κυαθια δεν έχω δεί τέτοια διαφορά κ τούς προκοβω πάντα όλους...
Έφτιαξα και εγώ 8 Βόλο με 11/0 και μου έδωσε τις καλύτερες συγκεντρώσεις από όλα τα υπόλοιπα σετ απ της δοκιμής .Μπήκα στο τρυπάκι να γεμίσω τη συγκεκριμένη πυρίτιδα διότι με ένα γερό κρύο -17 δλδ ήταν η μοναδική που σκότωνε ακαριαία δίχως να ακούει...Σε ευχαριστω για την απαντηση...Αυτο που ειδα απο δικες μου δοκιμες...
Τα δικα μου σεταπ με 3* αστρα στα 35 μετρα ειχαν ας πουμε ''αξιοπρεπεια''.....στα 50 μετρα με φουλ τσοκ
τα πηρε ο διαολος...
Στα βολια 8 βολο 11/0...νομιζω πηγε καλυτερα με V1,5-428m/s..
δεν μιλησα για αλλα βυσματα μιλησα για τον συγγεκριμενο !! και αφου δεν το εχεις δοκιμασει μαλον δεν ξερεις!!! ριχνω 200-300 φυσιγγια το χρονο με το συγγεκριμενο και δεν τον κοβω ποτε !!!! χορια τα 8 βολα που φτιαχνω! εχω βρει πολους και σχεδον κανεναν ανοιχτο ακομα και στο 8βολο με ταχυτητες κοντα στα 500Kαλα...οτι πεις Μητσο....Αλλα να ξερεις βυσματα βαζω και εγω...δεν γεμιζω με κάστανα....εκτος και
αν εχει ιδιαιτεροτητα ο Ζ2Μ και δεν κοβονται τα πεταλα του φιλε !!!
Έφτιαξα και εγώ 8 Βόλο με 11/0 και μου έδωσε τις καλύτερες συγκεντρώσεις από όλα τα υπόλοιπα σετ απ της δοκιμής .Μπήκα στο τρυπάκι να γεμίσω τη συγκεκριμένη πυρίτιδα διότι με ένα γερό κρύο -17 δλδ ήταν η μοναδική που σκότωνε ακαριαία δίχως να ακούει...
Μας έχει γαμήσει ενας "χομπίστας" για να βαρέσει μια μπεκάτσα.τα ελεγα εγω!δεν τα ελεγα?
Μια μπεκάτσα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέραΜας έχει γαμήσει ενας "χομπίστας" για να βαρέσει μια μπεκάτσα.
δεν μιλησα για αλλα βυσματα μιλησα για τον συγγεκριμενο !! και αφου δεν το εχεις δοκιμασει μαλον δεν ξερεις!!! ριχνω 200-300 φυσιγγια το χρονο με το συγγεκριμενο και δεν τον κοβω ποτε !!!! χορια τα 8 βολα που φτιαχνω! εχω βρει πολους και σχεδον κανεναν ανοιχτο ακομα και στο 8βολο με ταχυτητες κοντα στα 500
Το υψόμετρο κάνει τη διαφορά.....Ωπα Νικολα μου ....Δεν σε κατηγορησα....Απλα πιστευω οτι καπου εχει λαθος η συγκεκριμενη δοκιμη !!
Δημήτρη, Νίκο, στα 8βολα 11/0 δεν βάζετε αλεύρι ;
Νικο αλλα λογια ν' αγαπιομαστε με φαινεται !!! εγω μιλαω για τους συγγεκριμενους συγγεντρωτητες οτι δεν ανοιγουν τα πεταλα και εσυ με δεινχνεις ενα τυχαιο φυσιγγι με αλλα υληκα να να δουμε πιος την εχει πιο "μεγαλη" ελεος ρε Νικο αλλο πραγμα συζηταμε !!Ποιος σου ειπε οτι δεν το εχω δοκιμασει ???
Για ταχυτητες μην λες σε μενα...δεν με εντυπωσιαζεις φιλε !!!
View attachment 69911
View attachment 69912
View attachment 69913
Αν ειναι σε αστερι Λευτερη ειναι σχεδον υποχρεωτικο αλιως δεν κλεινει καλα το αστερι βρισκουν οι πτυχες πανω στα βολια και κανουν οτι ναναι ,Δημήτρη, Νίκο, στα 8βολα 11/0 δεν βάζετε αλεύρι ;
Την MG2 ναι την έχω δοκιμάσει και με έχει ευχαριστήσει μέχρι τα 36-37γρ.Τεκνα δυστυχώς δεν έχω βρει.Τεκνα MG2 εχεις δοκιμασει ???
Βάζω buffer κανονικό υποχρεωτικά για να κλείσει σωστά αλλά και να λειτουργήσει σαν στήλη.Μου βγαίνει 30.9 γρ 8 Βόλο νίκελ + 2 γρ μπαφερ με 2.10 psb2 specialΔημήτρη, Νίκο, στα 8βολα 11/0 δεν βάζετε αλεύρι ;
τι ειχες δοκιμάσει και δεν τα εβγαλε περα ?εδω στο νησί με -2 -3 τα περισσότερα ψοφανε αλλα εχουμε τρελη υγρασία ,δεν ειχα σε εκτίμηση τις ισπανικές και βλέποντας να ξεκιναν με uee και 688 με το καλημέρα δεν τις δοκιμασα ποτε .Έφτιαξα και εγώ 8 Βόλο με 11/0 και μου έδωσε τις καλύτερες συγκεντρώσεις από όλα τα υπόλοιπα σετ απ της δοκιμής .Μπήκα στο τρυπάκι να γεμίσω τη συγκεκριμένη πυρίτιδα διότι με ένα γερό κρύο -17 δλδ ήταν η μοναδική που σκότωνε ακαριαία δίχως να ακούει...
Νικο αλλα λογια ν' αγαπιομαστε με φαινεται !!! εγω μιλαω για τους συγγεκριμενους συγγεντρωτητες οτι δεν ανοιγουν τα πεταλα και εσυ με δεινχνεις ενα τυχαιο φυσιγγι με αλλα υληκα View attachment 69914να να δουμε πιος την εχει πιο "μεγαλη" ελεος ρε Νικο αλλο πραγμα συζηταμε !!
Στη δική μου μαξους με 18,7 αυλό το ic της ειναι 18,6 δηλαδή μόλις 1/10!!!κ άλλοι έχουν κάνει αντίστοιχες μετρήσεις, κάποιοι το έχουν μετρήσει κ 18,65... Ένα τσοκ σχεδόν επάνω πρέπει να πάει η μαξους για να πάρει τις σωστές σύσφιξεις... Εσύ μισό τσοκ με τη δικιά σου...